erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.230
- Πόντοι
- 1.336
Ει ψιτ, κύριος!!! Πόσες κουμπαριες θα κανεις πια????παιχτη κουμπαρος εγω μην ψαχνεις αλλον κανα ξενο και εφαρμοση το ο κουμπαρος την κουμπαρα
Ει ψιτ, κύριος!!! Πόσες κουμπαριες θα κανεις πια????παιχτη κουμπαρος εγω μην ψαχνεις αλλον κανα ξενο και εφαρμοση το ο κουμπαρος την κουμπαρα
t ι να κανω ρε φιλε εχω καταντησει σαν τον καλοχαιρεταΕι ψιτ, κύριος!!! Πόσες κουμπαριες θα κανεις πια????
το καλο ειναι στο τελος ? για αρχη νομιζαΆρα ξέρεις τι θα πει καλό σεξ.... Άρα ραντεβού με σένα μόνο για τέλος της μέρας ???????
Εντάξει κουμπάρε Δεν θα τα χαλάσουμε ο αρραβωνιαστικός θα πάρει την κάτω μεριά και εσύ την πάνω... Το μεσαίο το κομμάτι θα το βολέψουμε ????παιχτη κουμπαρος εγω μην ψαχνεις αλλον κανα ξενο και εφαρμοση το ο κουμπαρος την κουμπαρα
Στην αρχή της μέρας μόνο αν κάποιος είναι πολύ παίκτης μπορεί γυναίκα να αφεθεί αλλά δύσκολο να την αφήσει το μυαλό γιατί έχει ολόκληρη μέρα μπροστά της, ενώ το βράδυ παραδίνεται .. εξαρτάται βέβαια πάντα και Με ποιον θα είσαι και πόσα ξέρει. Εγώ ας πούμε σήμερα τον δικό μου το καλό το άφησα για το τέλος ???????το καλο ειναι στο τελος ? για αρχη νομιζα
ωραια στο τελος λοιπον με επεισεςΣτην αρχή της μέρας μόνο αν κάποιος είναι πολύ παίκτης μπορεί γυναίκα να αφεθεί αλλά δύσκολο να την αφήσει το μυαλό γιατί έχει ολόκληρη μέρα μπροστά της, ενώ το βράδυ παραδίνεται .. εξαρτάται βέβαια πάντα και Με ποιον θα είσαι και πόσα ξέρει.
Έτσι είναι τα πράγματα, Ζωή μου... Μία με τον ναύτη και από την άλλη με τον καντηλαναφτη...Στην αρχή της μέρας μόνο αν κάποιος είναι πολύ παίκτης μπορεί γυναίκα να αφεθεί αλλά δύσκολο να την αφήσει το μυαλό γιατί έχει ολόκληρη μέρα μπροστά της, ενώ το βράδυ παραδίνεται .. εξαρτάται βέβαια πάντα και Με ποιον θα είσαι και πόσα ξέρει. Εγώ ας πούμε σήμερα τον δικό μου το καλό το άφησα για το τέλος ???????
στα δίλημμα παγωτό ή δαχτυλάκια εγώ θα έβαζα πρώτα τα δαχτυλάκια σου στο στόμα μου...Πολλές γυναίκες λένε ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι... Εγώ πάλι επιμένω ότι σκέφτονται με το πάνω κεφάλι, και είναι τόσο εύκολο να βάλεις μπρος και τα δύο... αρκεί να το θέλει η γυναίκα ?? αχχχχ δροσιστικά ???
χαχαχα Καντάρι κουβαλάς?Πέρασμα από ζωη50 έχει μουνι 3,5 κιλών και βυζί 3,5 μωνων δηλαδή καυλη από μουνι και από βυζί πάει καλά από φάτσα πάει σκατα γι αυτό και η σκοτεινιά γι αυτό και γω την εκλασα και είπα άντε για μακριά μακριά στον πούτσο μας κάθονται αλλά μουνια αυτή είναι παλιά νταβανζι παιδιά που έκανε την τσατσά και τώρα είναι πουτανα με μαλλιά
ποτε αρχιζουν οι εκπτωσεις ????Ζωη, με 50 και φουλ προγραμμα με ψηνεις!
Όταν θα γίνω 60ποτε αρχιζουν οι εκπτωσεις ????
χαχαχαΌταν θα γίνω 60
ανησύχησα μην επαθες τπτχαχαχα
Και τι δεν θα έδινα να δω τη φατσούλα σου!! Αραγε είσαι ξανθιά,μελαχροινή ή κοκκινομάλα; Μακρύ μαλλί ή κοντό; Θα με φάει η αγωνία μέχρι να σε συναντήσω..Όταν θα γίνω 60
Εδώ είμαι ?ανησύχησα μην επαθες τπτ
εδώ είσαι?
Επειδή έχω πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο φέρε φακό μαζί σου να με δεις καλύτερα ???????????Και τι δεν θα έδινα να δω τη φατσούλα σου!! Αραγε είσαι ξανθιά,μελαχροινή ή κοκκινομάλα; Μακρύ μαλλί ή κοντό; Θα με φάει η αγωνία μέχρι να σε συναντήσω..
Αν έρθω μέρα & όχι βράδυ;;Επειδή έχω πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο φέρε φακό μαζί σου να με δεις καλύτερα ???????????
Το φως που μπαίνει από τα πατζούρια είναι το καλύτερο κατά την άποψή μου, ειδικά όταν ξυπνάς μαζί με τον άλλον και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές μαζί του.Επειδή έχω πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο φέρε φακό μαζί σου να με δεις καλύτερα ???????????
Sex Shop καλό, και με λογικές τιμές δύσκολα στην πόλη μας.Βρε αγόρια εσείς που τα ξέρετε όλα... ένα sex shop καλό με λογικές τιμές υπάρχει ? Αυτό που είναι δίπλα στο Σκλαβενίτη στο Βαρδάρη το ξέρω δεν έχει μεγάλη ποικιλία και οι τιμές του είναι άστα να πάνε για να πάρω αυτά που θέλω στη βίζιτα θα βγω ???????