TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
παρτε την χαρισμα σας να εχετε και εσεις πιπινακι ετων 40Την Αννα Πιπινάκι (να ησυχάσουμε)..
παρτε την χαρισμα σας να εχετε και εσεις πιπινακι ετων 40Την Αννα Πιπινάκι (να ησυχάσουμε)..
παρτε την χαρισμα σας να εχετε και εσεις πιπινακι ετων 40
Ρε Τάσο αχόρταγος είσαι....ζωη ελα αθηνα να βγαλουμε γουστα κοριτσι εμεις αγαπαμε της σαρανταρες +
αχορταχος φιλε οταν βλεπω 50αρα της θελω ολεςΡε Τάσο αχόρταγος είσαι....
Στην Αθήνα όλες στα πόδια σου τις έχεις
Άσε τις γυναικάρες μας εδώ να περνάμε κι εμείς καλά...
Και όχι μόνο...αχορταχος φιλε οταν βλεπω 50αρα της θελω ολες
φιλε δεν τα θελω τα πιτσιρικια μια γυναικα 35 πλας ξερει απο σεξΚαι όχι μόνο...
Εσύ στοχεύεις απο 40 και πάνω...
Όταν κατέβω Αθήνα να με κάνεις κανά καλό κουμάντο
Είμαι της ίδιας φιλοσοφίας κι εγώ
Έτσι ρε Τάσο κιμπάρηφιλε δεν τα θελω τα πιτσιρικια μια γυναικα 35 πλας ξερει απο σεξ
Το μουνι το μισθωτο να τον γαμησουν στη δουλεια!πια θελουν να τους στειλουμε
Δυνατο πιστολι η ΤζενηΤην Τζένη την λατίνα.. ίσως.. λέω εγώ τώρα ένα όνομα ?
Υπομονή....μην κάνεις σαν την ζωντοχήρα άντρα θέλω τώρα τον θέλω ?ζωη ελα αθηνα να βγαλουμε γουστα κοριτσι εμεις αγαπαμε της σαρανταρες +
τα διχτυα ειναι για την μαριδα χαρα μου εγω ειμαι καρχαριαςΥπομονή....μην κάνεις σαν την ζωντοχήρα άντρα θέλω τώρα τον θέλω ?
τα διχτυα ειναι για την μαριδα χαρα μου εγω ειμαι καρχαριας
Οι καρχαρίες και οι νυχτερίδες είναι για τους Κινέζους .... Εγώ αυτά δεν τα τρώω δεν μου αρέσουν καθόλου ?????τα διχτυα ειναι για την μαριδα χαρα μου εγω ειμαι καρχαριας
Υπομονή....μην κάνεις σαν την ζωντοχήρα άντρα θέλω τώρα τον θέλω ?
Φωτιά στα κόκκινα Ζωάρα μου!!!!!Υπομονή....μην κάνεις σαν την ζωντοχήρα άντρα θέλω τώρα τον θέλω ?
Αγόρι μου αυτοί θέλουν να ασχοληθούν με τη γριά εσύ τι θέμα έχεις ?Σοβαρά τώρα έχετε γράψει 31 σελίδες για τη γριά;
Μαλακες έχετε σοβαρά προβλήματα,κοιτάξτε το λιγο,η αγαμία σας έχει βαρεσει στα εγκεφαλικά κύτταρα!!
Συγγνώμη, αλλά μια χαρά έδεσμα είναι η σούπα από πτερύγιο καρχαρία στην κινέζικη κουζίνα, και άκρως γευστικότατη. Οι νυχτερίδες, δε νομίζω να τρώγονται ούτως ή άλλως. Κάτι σάλια τους τρώνε σε σούπα εκεί προς Ν.Α. Ασία μεριά απ' όσο θυμάμαι, αλλά ουδέποτε έτυχε να δοκιμάσω, και δε νομίζω να δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον.Οι καρχαρίες και οι νυχτερίδες είναι για τους Κινέζους .... Εγώ αυτά δεν τα τρώω δεν μου αρέσουν καθόλου ?????
Εγώ προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες εδώ μέσα,για να μη ξεφεύγουν οι τιμές και οι ηλικίες εδώ μέσα...αλλά βλέπεις η αγαμία και η ζέστη προσφέρουν πελάτες σε σένα ?Αγόρι μου αυτοί θέλουν να ασχοληθούν με τη γριά εσύ τι θέμα έχεις ?
Γούστο μας ρε φίλε εσύ τί ζόρι τραβάςΕγώ προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες εδώ μέσα,για να μη ξεφεύγουν οι τιμές και οι ηλικίες εδώ μέσα...αλλά βλέπεις η αγαμία και η ζέστη προσφέρουν πελάτες σε σένα ?
Σου μίλησε κανένας εσένα και απαντάς;Γούστο μας ρε φίλε εσύ τί ζόρι τραβάς
ο Θεός και με είπε τη λακαμεία με μέτρο σε πειράζει στον εγκέφαλοΣου μίλησε κανένας εσένα και απαντάς;