athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
εδω καυλαντιζεις;ναι σαν την ιταλιδα απο την κυψελη
εδω καυλαντιζεις;ναι σαν την ιταλιδα απο την κυψελη
εδω φιλαρακι τι να κανω ψαχνω να βρω ενα νημα που δεν κυκλοφορουν μαλακες (πολλοι)εδω καυλαντιζεις;
Ε αφού είναι μιλφοexpert....εδω καυλαντιζεις;
που εισαι εσυ μαν;ολα καλα;Ε αφού είναι μιλφοexpert....
Μια χαρά ρε φίλε.... ?που εισαι εσυ μαν;ολα καλα;
εχω στησει ξοβεργες σε μια εβδομαδα θα ειναι αΘΗΝΑ Η ΚΥΡΙΑΕ αφού είναι μιλφοexpert....
Εγώ τι να πω που ενώ η κυρία θα κατέβει εγώ θα είμαι απώνεχω στησει ξοβεργες σε μια εβδομαδα θα ειναι αΘΗΝΑ Η ΚΥΡΙΑ
η κυρια θα κανει παρελαση μαζι μας εσυ δεν θελεις να εισαι στην παρελαση σημαιοφορος ο erethis που αγαπαει και μετα θα στριμωχτουμε οι υπολοιποιΕγώ τι να πω που ενώ η κυρία θα κατέβει εγώ θα είμαι απών
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας;Με ποια κριτήρια;η κυρια θα κανει παρελαση μαζι μας εσυ δεν θελεις να εισαι στην παρελαση σημαιοφορος ο erethis που αγαπαει και μετα θα στριμωχτουμε οι υπολοιποι
εχω στησει ξοβεργες σε μια εβδομαδα θα ειναι αΘΗΝΑ Η ΚΥΡΙΑ
εγω εχω υποχωρησει στον ερωτα... δεν μπορω να μπω αναμεσα τουςΘα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας;Με ποια κριτήρια;
περιμενω αδελφε να παρω αρωμα βορειου ελλαδος εχω πολλα χρονια ΝΑ συγνωμη να μυρισω γυναικα βορεια
καλημερα μην στεναχωριεσαι εδω που θα ερθεις θα εχουμε μουσικη μπαντα κετερινγκ τον erethis και πολλοι αλλοι που και νεκρες ανασταινουμεΚαλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? πολύ μούχλα βρε παιδιά σήμερα ? και σάν γριά δεν την αντέχω ????
kai Σεσκουλα για να κερασει αστακομακαροναδεςκαλημερα μην στεναχωριεσαι εδω που θα ερθεις θα εχουμε μουσικη μπαντα κετερινγκ τον erethis και πολλοι αλλοι που και νεκρες ανασταινουμε
ο κουμπαρουλης μου παντα κουβαρντας εχει να φαει καλαμακι χωρις φραπε ....η πιτα αμφιβοληkai Σεσκουλα για να κερασει αστακομακαροναδες
Μην ανησυχείς Ζωή.Κατεβα εσύ με το καλό και θα έχουμε βάλει τους αφυγραντήρες στο φουλλλλΚαλημέρα μπουρδέλακια μόυ ? πολύ μούχλα βρε παιδιά σήμερα ? και σάν γριά δεν την αντέχω ????
Σας καταλαβαίνω πως νιώθετε όταν φοράτε το προφυλακτικό ? κάπως έτσι είμαι καί εγώ τώρα ???
...αύλαααα...Σας καταλαβαίνω πως νιώθετε όταν φοράτε το προφυλακτικό ? κάπως έτσι είμαι καί εγώ τώρα ???