Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.570
- Πόντοι
- 29.667
Μισή ντροπή δική σου,μισή ντροπή δικιά μας!!!Σάν δεν ντρέπομαι λέω εγώ ????
Μισή ντροπή δική σου,μισή ντροπή δικιά μας!!!Σάν δεν ντρέπομαι λέω εγώ ????
Σάν δεν ντρέπομαι λέω εγώ ????
Κι εγώ τις ίδιες μέρες θα ειμαι κάτω …. Φαντάζεσαι ενώ δεν έχω αξιωθεί να κλείσω ραντεβού εδώ , να βρω ευκαιρία στα νότια ;; Ντροπη μου ??Καλησπέρα μπουρδέλακια μου ???
Ε ναι χαχαχα ντροπή ...??Κι εγώ τις ίδιες μέρες θα ειμαι κάτω …. Φαντάζεσαι ενώ δεν έχω αξιωθεί να κλείσω ραντεβού εδώ , να βρω ευκαιρία στα νότια ;; Ντροπη μου ??
Και αν έκανε,που είναι το πρόβλημα;Παιδια ξέρει κανεις εαν η ζωη50++ ,εχει κανει ανόρθωση προσώπου ;
Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι αυτό...Παιδια ξέρει κανεις εαν η ζωη50++ ,εχει κανει ανόρθωση προσώπου ;
Χαχαχαχα προς το παρόν αυτό που θέλω να κάνω είναι ανόρθωση στήθος ?γιατί από τα πολλά Ισπανικά θα μου φτάσει στην Πορτογαλία σε λίγο ???? το πρόσωπο μου ότι και να έχει μπορεί να περιμένει ?Παιδια ξέρει κανεις εαν η ζωη50++ ,εχει κανει ανόρθωση προσώπου ;
Πάντως φιλενάδα από τα βίντεο , νομίζω δε χρειάζεται τίποτα . Τώρα μένει να κάνω και μια αυτοψία από κοντά για να ειμαι σίγουρος …… ????Χαχαχαχα προς το παρόν αυτό που θέλω να κάνω είναι ανόρθωση στήθος ?γιατί από τα πολλά Ισπανικά θα μου φτάσει στην Πορτογαλία σε λίγο ???? το πρόσωπο μου ότι και να έχει μπορεί να περιμένει ?
Λίφτινγκ φιλεΕγώ δεν ξέρω καν τι είναι αυτό...
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι κάνει ανόρθωση πέους, εμένα προσωπικά κάθε φορά που μπαίνω στο thread μου κάνει και μιαΠαιδια ξέρει κανεις εαν η ζωη50++ ,εχει κανει ανόρθωση προσώπου ;
Με το καλό Ζωή...καλημεραΚαλησπέρα μπουρδέλακια μου ???
Καλημέρες!!
ναι σαν την ιταλιδα απο την κυψεληΒλέπω ξύπνησε η ... Ισπανίδα μας!!
Καλημέρα Ζωή !!