Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Όχι ακόμα ? σκέφτομαι τον άλλον μήνα να το κάνω... ( Δεν υπόσχομαι τίποτα απλά σκέφτομαι) ?Μας γάμησες τώρα ?
Όχι ακόμα ? σκέφτομαι τον άλλον μήνα να το κάνω... ( Δεν υπόσχομαι τίποτα απλά σκέφτομαι) ?Μας γάμησες τώρα ?
Πω πω πω μας έφτιαξες και μόνο στην ιδέα. Πάντως και να μην έρθεις, θα έρθουμε πάλι εμείς....Όχι ακόμα ? σκέφτομαι τον άλλον μήνα να το κάνω... ( Δεν υπόσχομαι τίποτα απλά σκέφτομαι) ?
Καλημέρα ? για δυο-τρεις ώρες θα είμαι εκτός ?
Θα έρθουμε 5-10 άτομα να σε παραλάβουμε από τα Μάλγαρα..Όχι ακόμα ? σκέφτομαι τον άλλον μήνα να το κάνω... ( Δεν υπόσχομαι τίποτα απλά σκέφτομαι) ?
πηδημα στα μαλγαρα οτι πρεπει τιτλος για τσονταΘα έρθουμε 5-10 άτομα να σε παραλάβουμε από τα Μάλγαρα..
Καλησπέρα Johnny ... Μήνυμα στο viber η κλήση... Όταν δεν θέλω να με ενοχλούν για οποιοδήποτε λόγο το τηλέφωνό μου είναι κλειστό.Κυρια Ζωη καλησπερα σας. Ποιον τροπο αρχικης επικοινωνιας προτιματε, sms κληση; Ποιες ωρες δεν θα σας ενοχλουσε μια κληση η ο ηχος sms;
Ζωή έχεις προγραμμα με δονητη? Δηλαδή να σε βλεπω να παιζεις???Καλησπέρα Johnny ... Μήνυμα στο viber η κλήση... Όταν δεν θέλω να με ενοχλούν για οποιοδήποτε λόγο το τηλέφωνό μου είναι κλειστό.
??? Δεν έχω δονιτη ?Ζωή έχεις προγραμμα με δονητη? Δηλαδή να σε βλεπω να παιζεις???
Ε τελοσπαντων προγραμμα το να παιζεις μόνη σου και εγώ απλά να κοιτάω και μόνο γλυψιματα έχεις? Χωρίς σεξ εννοω??? Δεν έχω δονιτη ?
Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα...Ε τελοσπαντων προγραμμα το να παιζεις μόνη σου και εγώ απλά να κοιτάω και μόνο γλυψιματα έχεις? Χωρίς σεξ εννοω
με γεια σου κούκλα μΚαλημέρα μπουρδέλακια μου ????
Πως στέλνω προσωπικο μηνυμα δεν ξέρω ?... Κανεις όμως η δεν κάνεις?Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μήνυμα...
Δεν τον χρειάζεσαι το τεχνικό μέσο, έχεις φυσικά πράγματα να παίξεις ?????? Δεν έχω δονιτη ?
Ναρθω να σε βοηθησω;??? Δεν έχω δονιτη ?
Καλημέρα Αστέρι!! ?Καλημέρα μπουρδέλακια μου ? καλή κυριακή σε όλους
επισης κουκλαραΚαλημέρα μπουρδέλακια μου ? καλή κυριακή σε όλους
Καλημέρα,Λοιπόν δεν ξέρω πώς να επικοινωνήσω και να τον ενημερώσω τον συγκεκριμένο, Δεν έχω καταλάβει και τι έχει γίνει ακριβώς. Πριν τρεις μέρες μιλάω με έναν ο οποίος μου λέει ότι δουλεύει στην Αθήνα σε κάποιο ξενοδοχείο και όποτε θέλω να ρωτήσω κάτι να επικοινωνήσω του, στέλνω λοιπόν εχθές το μεσημέρι μήνυμα στο viber και τον ρωτάω πώς λένε το όνομα του ξενοδοχείο και σέ ποια περιοχή είναι (ευτυχώς δεν έβαλα τίποτα μωράκι μου αγόρι μου ?)..... Σήμερα το πρωί μου απαντάει κάποια κυρία και με ρωτάει τι θέλετε από τον άντρα μου ? της λέω της κοπέλας ότι είμαι από Θεσσαλονίκη και κάποιος μου δώσε αυτό το νούμερο που υποτίθεται είναι του ξενοδοχείου (μόλις άκουσε ότι είμαι από Θεσσαλονίκη πρέπει να χαλάρωσε έτσι κατάλαβα από τα γραπτά της).... Και μου λέει η κοπέλα και γιατί στέλνετε σε μένα μήνυμα και όχι στον άντρα μου τι ζητάω συγνώμη και της λέω αυτό το νούμερο μου δώσανε εδώ έστειλα μήνυμα.... Και με λίγο μπλα μπλα μπλα μου λέει αύριο θα πω στον άντρα μου να σας πάρει τηλέφωνο.... Λοιπόν εν ολίγοις δεν ξέρω τι έχει γίνει τα γράφω εδώ πέρα μήπως και το διαβάσει ο συγκεκριμένος να μην κάνει καμιά γκάφα και καρφωθεί.... Και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως το viber που μιλούσε αυτός μαζί μου για διάφορα πράγματα τελικά είναι της γυναίκας του....????