ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
Ποτε δηλαδηΌταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
Ποτε δηλαδηΌταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
αστο τοτε καλαμακια δεν θα φας ποτε... μονο στον φραπε θα τα χρησιμοποιηςΌταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
Χαχαχα την περίμενε αυτή την απάντηση ?????Ποτε δηλαδη
Όταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
ελα σε εμενα που μας χωριζει μονο ενα Κ ΠΑΟΧαχαχα την περίμενε αυτή την απάντηση ?????
Να στην σπάσω εγώ την παρθενιά!!!Θα το ράψω μέχρι και την παρθενιά θα επαναφέρω ??
Επειδή το double δεν θα το ξαναπάρει ο (μ)παοκ κατέβα για μένα που είμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ!!!Όταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
ποτε προλαβες και ηρθες και πως ηρθεςΕπειδή το double δεν θα το ξαναπάρει ο (μ)παοκ κατέβα για μένα που είμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ!!!
Τι γυναικάρα είσαι εσύ!!!Καλημέρα μπουρδέλακια μου ????
Με έφερε ο Superman, για αυτό ονομαστικαμε και super 3!!!ποτε προλαβες και ηρθες και πως ηρθες
Ααααα μην το λες πήρα από ένα κατάστημα γρανίτα και μου έδωσαν καλαμάκι που ήταν φτιαγμένο από σκληρή καραμέλα, σιγά-σιγά έφαγα το καλαμάκι και μου έμεινε η γρανίτα στο χέρι.... Γέλασα και είπα χαλάσαμε και εμείς αρχίσαμε να τρώμε τα καλαμάκια.... ??? Αλλά μωρό μου έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει το κρέας δεν το τρώω οπότε δεν θα μου λείψει το καλαμάκι σας ??αστο τοτε καλαμακια δεν θα φας ποτε... μονο στον φραπε θα τα χρησιμοποιης
Δηλαδή ποτέ..Μας γάμησες τώρα ?
Δηλ. ποτέ..Όταν πάρει ΠΑΟΚ το double θα έρθω στην Αθήνα ?????????
ψεμματα λες τρως και πολυ μαλισταΑαααα μην το λες πήρα από ένα κατάστημα γρανίτα και μου έδωσαν καλαμάκι που ήταν φτιαγμένο από σκληρή καραμέλα, σιγά-σιγά έφαγα το καλαμάκι και μου έμεινε η γρανίτα στο χέρι.... Γέλασα και είπα χαλάσαμε και εμείς αρχίσαμε να τρώμε τα καλαμάκια.... ??? Αλλά μωρό μου έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσει το κρέας δεν το τρώω οπότε δεν θα μου λείψει το καλαμάκι σας ??
Δηλ. έχυσε στο ασανσέρ αναβαίνοντας ή του τον έπαιξες και δεν πρόλαβε;Ότι έφαγε δύο γκολ χωρίς να αγγίξει την έδρα μου ?????
Χμ.... ναι τό βάζω στο στόμα μου... το παίζω με τη γλώσσα μου με τα χείλια μου... κάποιες φορές αργά και βασανιστικά κάποιες φορές πιο γρήγορα.... Και όταν είναι έτοιμο να βγάλει τα ζουμιά του τον βγάζω.... Άρα ψέματα δεν λέω δεν το τρώω ?????????????ψεμματα λες τρως και πολυ μαλιστα
Έλα να κόψεις εισιτήριο και να δεις τον αγώνα live αγάπη μου.... ?Δηλ. έχυσε στο ασανσέρ αναβαίνοντας ή του τον έπαιξες και δεν πρόλαβε;
Έτσι φαίνεται..!Δεν μας θα μας κάνει το χατίρι εμάς τους Αθηναίζους να μας έρθει κάτω.. Έγω παίρνω την μου και αποχωρώ από το thread
είσαι το κάτι άλλο με αυτό το outfit...Καλημέρα μπουρδέλακια μου ????