TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Κουμπαρεεεε μεγάλη χαμουριτσα εισαιναι αλλα @TASSOS karipidis ειναι ενας!
Κουμπαρεεεε μεγάλη χαμουριτσα εισαιναι αλλα @TASSOS karipidis ειναι ενας!
Ιδεα! Ανοιξε την πόρτα και κανε σαλονάρισμαΚανένας δεν μπορεί να με πειράξει γιατί και εγώ μαλώνω ?? άλλα δύο ακυρώσεις στη σειρά χωρίς ενημέρωση είναι πρόβλημα.... Μου φαίνεται θα σταματήσω να κλείνω ραντεβού ? και απλά όποιος θα παίρνει τηλέφωνο θα έρχεται....
Να βάλω και κανένα ουισκάκι με φυστίκια ????????Ιδεα! Ανοιξε την πόρτα και κανε σαλονάρισμα
Αν βαλεις κ καμμια tv 42αρα κ μπαλιτσα, δεν θα ξεκολαμε απο κειΝα βάλω και κανένα ουισκάκι με φυστίκια ????????
Αν βαλεις κ καμμια tv 42αρα κ μπαλιτσα, δεν θα ξεκολαμε απο κει
Για αυτό σου λέω κατέβα Αθήνα μα μην τα έχεις αυτά!!!Κανένας δεν μπορεί να με πειράξει γιατί και εγώ μαλώνω ?? άλλα δύο ακυρώσεις στη σειρά χωρίς ενημέρωση είναι πρόβλημα.... Μου φαίνεται θα σταματήσω να κλείνω ραντεβού ? και απλά όποιος θα παίρνει τηλέφωνο θα έρχεται....
Καλημέρα καλημέρα ?
Καλημέρα όμορφη και καβλιάρα!Καλημέρα καλημέρα ?
thn kυριακη δευτερα πουρνο πουρνο στο ελ.βενιζελος για υποδοχηΚαλημέρα στην κουκλάρα !!
Να ξέρεις ότι κάθε μέρα περιμένω βιντεάκι σου, πέρα από ΣΚ που ρεπάρεις φυσικά...
Αλλά πρέπει να κατέβεις να σε δω και από κοντά! Μόνο βιντεάκια δε λέει!! Δεν είμαστε δα και έφηβοι (Μακαρι να είμασταν εδώ που τα λέμε )
Πότε ετελειώνει η ΔΕΘ είπαμε ??
Καλημέρα καλημέρα ?
Αχ αυτά τα βιντεάκια μου τελειώνουν οι ιδέες ????Καλημέρα στην κουκλάρα !!
Να ξέρεις ότι κάθε μέρα περιμένω βιντεάκι σου, πέρα από ΣΚ που ρεπάρεις φυσικά...
Αλλά πρέπει να κατέβεις να σε δω και από κοντά! Μόνο βιντεάκια δε λέει!! Δεν είμαστε δα και έφηβοι (Μακαρι να είμασταν εδώ που τα λέμε )
Πότε τελειώνει η ΔΕΘ είπαμε ??
εγω δεν ειπα κατιΔεν είμαστε δα και έφηβοι (Μακαρι να είμασταν εδώ που τα λέμε )
Πότε τελειώνει η ΔΕΘ είπαμε ??
Εεεε όχι κι έτσι !!! Είπαμε!!!
Βάζε ποδάρες και όλα καλά θα είναι....Αχ αυτά τα βιντεάκια μου τελειώνουν οι ιδέες ????
Μπαααααα με το αμάξι θα έρθω ? OTAN και εφόσον ???
εννοειτε χωρις φρουρα δεν λεει θα εχει κανονικη φιλοξενεια VIPΣτο διόρθωσα λίγο, γιατί έκανες ένα λαθάκι....
(Στα ΤΕΜΠΗ θα σε περιμένω με τον Τάσο για συνοδεία!!!)
Προβλεπω να στηνονται μπλοκα στην εθνικη οδο…..Μπαααααα με το αμάξι θα έρθω ?αν και εφόσον ???
Πω ρε πουστικ, μονο τα 5+1 νουμερα δεν εχω βρει……Στο διόρθωσα λίγο, γιατί έκανες ένα λαθάκι....
(Στα ΤΕΜΠΗ θα σε περιμένω με τον Τάσο για συνοδεία!!!)
Προβλεπω να στηνονται μπλοκα στην εθνικη οδο…..
Πω ρε πουστικ, μονο τα 5+1 νουμερα δεν εχω βρει……
Αν τα βρεις θα μου τα πεις και μενα πλιιιιζζζζ;Κι εγώ ρε φίλε ! Κοίτα σύμπτωση