menelaosskatias
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
να σε παρω?Καλημέρα... Πάλι ξύλο θα φάω ???
να σε παρω?Καλημέρα... Πάλι ξύλο θα φάω ???
Καλημερα όμορφη! "Ξύλο" με την καλή έννοια (στα 4....)????Καλημέρα... Πάλι ξύλο θα φάω ???
Πάρενα σε παρω?
Για σένα ισχύει το "όλα τα λεφτά λουλούδια" χαχαΤρελό μωρό ? ευχαριστώ πολύ... Υπέροχη ανθοδέσμη ?
Αυτό το στυλακι με ξετρελαίνει!!!Πολύ δύσκολο να φτιάξεις την ραφή αν δεν έχεις σωστό καθρέφτη ? δεν γλυτώνω το ξύλο ???
Με τρελαίνουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν. Πότε θα κατέβεις Αθήνα;Χαχα ναι τον άφησα όπως είναι μου αρέσει ?
Ποιός σε πείραξε να φωνάξω τον Τάσο.@#&#@@@#@/#@@????????????
Ποιός σε πείραξε να φωνάξω τον Τάσο.
Α γειά σου, με κατάλαβες αφού. Αν σε πείραξε κανένας θα τα κάνει λίμπα όλα........ο Τάσος.
Τι έγινε ρε ζωή? Δεν σε έσκισε κανεις το καλσόν? Το τόσο όμορφο συνολακι?@#&#@@@#@/#@@????????????
Κανένας δεν μπορεί να με πειράξει γιατί και εγώ μαλώνω ?? άλλα δύο ακυρώσεις στη σειρά χωρίς ενημέρωση είναι πρόβλημα.... Μου φαίνεται θα σταματήσω να κλείνω ραντεβού ? και απλά όποιος θα παίρνει τηλέφωνο θα έρχεται....Α γειά σου, με κατάλαβες αφού. Αν σε πείραξε κανένας θα τα κάνει λίμπα όλα........ο Τάσος.
Πραγματικά αυτό με τις απροειδοποίητες ακυρώσεις δεν το έχω καταλάβει. Πήρες που πήρες τηλέφωνο ρε χριστιανέ για να κλείσεις, πάρε ακόμα ένα να ειδοποιήσεις. Ήμαρτον.Κανένας δεν μπορεί να με πειράξει γιατί και εγώ μαλώνω ?? άλλα δύο ακυρώσεις στη σειρά χωρίς ενημέρωση είναι πρόβλημα.... Μου φαίνεται θα σταματήσω να κλείνω ραντεβού ? και απλά όποιος θα παίρνει τηλέφωνο θα έρχεται....
τι εγινε και εδω ο Τασσος ,ωρε μανα μουΠοιός σε πείραξε να φωνάξω τον Τάσο.
Έλα ντε.... Μία φορά αποκοιμήθηκα και δεν ήμουνα εντάξει στο ραντεβού μου και χαλάστηκα πάρα πολύ και βγήκε και ζήτησα δημόσια συγνώμη... Τρώνε άκυρο οι πελάτες μου υποτίθεται γιατί δεν έχω χρόνο και κάποιοι απλά γουστάρουν να νομίζουν ότι έχουν κλείσει ραντεβού με γυναίκα.... Ότι να ναι....Πραγματικά αυτό με τις απροειδοποίητες ακυρώσεις δεν το έχω καταλάβει. Πήρες που πήρες τηλέφωνο ρε χριστιανέ για να κλείσεις, πάρε ακόμα ένα να ειδοποιήσεις. Ήμαρτον.
Μάλλον παντού υπάρχει ένας Τάσος... σαν το μύθο ένα πράγμα ????τι εγινε και εδω ο Τασσος ,ωρε μανα μου
ναι αλλα @TASSOS karipidis ειναι ενας!Μάλλον παντού υπάρχει ένας Τάσος... σαν το μύθο ένα πράγμα ????