Chal1996
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.062
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα Ζωή!!Καλημέρα όλη μέρα ???
Καλημέρα Ζωή!!Καλημέρα όλη μέρα ???
Σιγουρα οχι αν ειναι ανυπαντροι.. αυτοι δεν πανε με γυναικες και γενικα δεν κανουν σεξ.Καλημέρα! Συγγνώμη εξ αρχής, αλλά θα ανοίξω ένα ευαίσθητο θέμα. Έχω ακούσει ιστορίες για παπάδες να επισκέπτονται κοπέλες για τις ανάλογες υπηρεσίες. Ισχύει; Έχει έρθει σε εσένα κάποιος παπάς, Ζωή;
Καλημέρα! Συγγνώμη εξ αρχής, αλλά θα ανοίξω ένα ευαίσθητο θέμα. Έχω ακούσει ιστορίες για παπάδες να επισκέπτονται κοπέλες για τις ανάλογες υπηρεσίες. Ισχύει; Έχει έρθει σε εσένα κάποιος παπάς, γιατί ρωτάς συγκεκριμένα για τους παπάδες ?
Γιατί ρωτάς για τους παπάδες ?Καλημέρα! Συγγνώμη εξ αρχής, αλλά θα ανοίξω ένα ευαίσθητο θέμα. Έχω ακούσει ιστορίες για παπάδες να επισκέπτονται κοπέλες για τις ανάλογες υπηρεσίες. Ισχύει; Έχει έρθει σε εσένα κάποιος παπάς, Ζωή;
Για τους ανύπαντρους θα σε διορθώσω, φίλε. Λόγω δουλειάς έχω συναναστραφεί με πολλούς ανθρώπους και ανάμεσά τους άγαμοι παπάδες. Τυπικά όντως απέχουν από το σεξ, αλλά όσο αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις έχω συναντήσει και straight και gay.Σιγουρα οχι αν ειναι ανυπαντροι.. αυτοι δεν πανε με γυναικες και γενικα δεν κανουν σεξ.
Οι αλλοι παπαδες ειναι οι παντρεμενοι..κι αυτοι μαλλον δεν πανε με αλλες γυναικες παρα μονο με τις γυναικες τους.
Οποτε μην ακους ιστοριες..
Ποτέ μη λες ποτέ....Σιγουρα οχι αν ειναι ανυπαντροι.. αυτοι δεν πανε με γυναικες και γενικα δεν κανουν σεξ.
Οι αλλοι παπαδες ειναι οι παντρεμενοι..κι αυτοι μαλλον δεν πανε με αλλες γυναικες παρα μονο με τις γυναικες τους.
Οποτε μην ακους ιστοριες..
Περιέργεια. Εννοείται πως αν δεν θες,δεν απαντάς. Εκτός αν θες, να με απαντήσεις σε ιδιαίτερο μήνυμα.Γιατί ρωτάς για τους παπάδες ?
Aυτους αμα τους παρουν χαμπαρι τους διωχνουν φιλε..Για τους ανύπαντρους θα σε διορθώσω, φίλε. Λόγω δουλειάς έχω συναναστραφεί με πολλούς ανθρώπους και ανάμεσά τους άγαμοι παπάδες. Τυπικά όντως απέχουν από το σεξ, αλλά όσο αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις έχω συναντήσει και straight και gay.
15 ηταν πανταΠάνω από 16 χρονών κι αν δεν κάνω λάθος το κάνανε 15 πλέον... Πρέπει να αποδειχθεί ότι ήτανε αποπλάνηση η βιασμός... Στη δική μου περίπτωση δύσκολο να κατηγορηθώ, γιατί ο πελάτης έρχεται σε μένα μόνος κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας, οπότε δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο... Άσχετο από όλα αυτά εγώ δεν το δέχομαι τόσο μικρές ηλικίες, υπάρχουνε εικοσάχρονα κορίτσια στη δουλειά να πάνε εκεί.
Το θέμα είναι ότι ποια θα μπει στη διαδικασία να τους υποδείξει... Είναι μεγάλη διαδικασία.Aυτους αμα τους παρουν χαμπαρι τους διωχνουν φιλε..
Δεν γινονται με τιποτα παπαδες
Δεν γινεται να εισαι παπας και ανυπαντρος και να πας με γυναικα..Ποτέ μη λες ποτέ....
Με αντρα?Δεν γινεται να εισαι παπας και ανυπαντρος και να πας με γυναικα..
Όπως είπε η Ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Υπάρχουν αυτοί, που απέχουν. Έπειτα αυτοί, που κάνουν, αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτοί, που ξεσαλώνουν και ξυρίζονται νύχτα.Aυτους αμα τους παρουν χαμπαρι τους διωχνουν φιλε..
Δεν γινονται με τιποτα παπαδες
Σε ξαναλέω. Υπάρχουν και στρέητ και γκέηΔεν γινεται να εισαι παπας και ανυπαντρος και να πας με γυναικα..
αν καποιος οντως το κανει ειναι μεχρι να τον παρουν χαμπαρι,μετα εχει φυγει νυχτα.
Και δεν ξαναπλησιαζει Εκκλησια.
Διαβασε και λιγο πιο πανω..ειπαμε γενικα δεν κανουν σεξ.Με αντρα?
Οι παπάδες επιτρέπονται να κάνουν σεξ μόνο όταν παντρευτούν και μόνο με τη γυναίκα τους... Από αρχιμανδρίτη και πάνω δεν επιτρέπεται να κάνουν τίποτα με κανέναν ποτέ.Διαβασε και λιγο πιο πανω..ειπαμε γενικα δεν κανουν σεξ.
Αν θελουν να γινουν παπαδες, απαγορευεται να κανουν σεξ για ολο το υπολοιπο της ζωη τους.
Δεν ειναι παπαδες αυτοι..μπορει να θελαν να γινουν αλλα δεν τα καταφεραν.Όπως είπε η Ζωή ποτέ μην λες ποτέ. Υπάρχουν αυτοί, που απέχουν. Έπειτα αυτοί, που κάνουν, αλλά κρατούν χαμηλό προφίλ και αυτοί, που ξεσαλώνουν και ξυρίζονται νύχτα.
Σε ξαναλέω. Υπάρχουν και στρέητ και γκέη
Ισχύει και αυτό, αλλά έχω συναντήσει και περιπτώσεις,που όντως κάνουν στα κρυφάΔεν ειναι παπαδες αυτοι..μπορει να θελαν να γινουν αλλα δεν τα καταφεραν.
Αυτοι που παντρευονται δεν ειναι καριεριστες..να το πω ετσι, δεν γινεται να προχωρησουν στην ιεραρχια.Οι παπάδες επιτρέπονται να κάνουν σεξ μόνο όταν παντρευτούν και μόνο με τη γυναίκα τους... Από αρχιμανδρίτη και πάνω δεν επιτρέπεται να κάνουν τίποτα με κανέναν ποτέ.
Αλλο κρυφα ειπαμε..δεν ειναι παπαδες αυτοιΙσχύει και αυτό, αλλά έχω συναντήσει και περιπτώσεις,που όντως κάνουν στα κρυφά