Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Γιατί όχι ? Από αύριο όμως ??ε να ερθω για τα δικα σου υδραυλικα
Γιατί όχι ? Από αύριο όμως ??ε να ερθω για τα δικα σου υδραυλικα
τελος για αποψε?Γιατί όχι ? Από αύριο όμως ??
Φίλε θα πρότεινα να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που ενέχουν κάποιο νομικό κίνδυνο. Εδώ εμείς φοβόμαστε καμιά φορά με τις 19άρες κ 20άρες πιτσιρίκες μην είναι ανήλικα και τρέχουμε.Ζωη μιας και πηγες με το 19χρονο με ανηλικο(ανηψιος) 16ετων πας;
Και γιατί να έρθεις σε μένα ο δεκαεξάχρονος και να μην πάει σε ένα πιο μικρό κορίτσι.Ζωη μιας και πηγες με το 19χρονο με ανηλικο(ανηψιος) 16ετων πας;
Όταν ένα δεκαεξάχρονο έρχεται μόνο του νομικά π.χ. Εγώ είμαι καλυμμένη ... Αλλά εντάξει είναι πολύ μικρός για να έρθει μαζί μου... Μου είχε τύχει ο μπαμπάς να φέρει τον γιο του (18) ο γιος είχε κομπλάρει εντελώς. . ο μπαμπάς το πήγε σπίτι... και ύστερα ήρθε ο μπαμπάς σε εμένα ?????Φίλε θα πρότεινα να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που ενέχουν κάποιο νομικό κίνδυνο. Εδώ εμείς φοβόμαστε καμιά φορά με τις 19άρες κ 20άρες πιτσιρίκες μην είναι ανήλικα και τρέχουμε.
Φοβερή η καινούργια χρωματαρα ????Για τον αρραβωνιαστικό μου ?? και όχι μόνο ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με μανίκα ????
χαχαχαχαχαχχα αυτός είναι μπαμπάς!!!!Όταν ένα δεκαεξάχρονο έρχεται μόνο του νομικά π.χ. Εγώ είμαι καλυμμένη ... Αλλά εντάξει είναι πολύ μικρός για να έρθει μαζί μου... Μου είχε τύχει ο μπαμπάς να φέρει τον γιο του (18) ο γιος είχε κομπλάρει εντελώς. . ο μπαμπάς το πήγε σπίτι... και ύστερα ήρθε ο μπαμπάς σε εμένα ?????
Mα θα ερθει για την εμπειρα που θελει με μια κοπελα μεγαλυτερης ηλικιας απο αυτον.Όταν ένα δεκαεξάχρονο έρχεται μόνο του νομικά π.χ. Εγώ είμαι καλυμμένη ... Αλλά εντάξει είναι πολύ μικρός για να έρθει μαζί μου... Μου είχε τύχει ο μπαμπάς να φέρει τον γιο του (18) ο γιος είχε κομπλάρει εντελώς. . ο μπαμπάς το πήγε σπίτι... και ύστερα ήρθε ο μπαμπάς σε εμένα ?????
Αποπλανηση ενηλικου δεν υφισταταιΑποπλάνηση εικοσάχρονου από μία πενηντάρα θεωρείται ποινικό αδίκημα ????
Μια χαρά υφίσταται, όπως και ο βιασμόςΑποπλανηση ενηλικου δεν υφισταται
Βιασμος ναι αποπλανηση οχιΜια χαρά υφίσταται, όπως και ο βιασμός
Πάνω από 16 χρονών κι αν δεν κάνω λάθος το κάνανε 15 πλέον... Πρέπει να αποδειχθεί ότι ήτανε αποπλάνηση η βιασμός... Στη δική μου περίπτωση δύσκολο να κατηγορηθώ, γιατί ο πελάτης έρχεται σε μένα μόνος κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας, οπότε δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο... Άσχετο από όλα αυτά εγώ δεν το δέχομαι τόσο μικρές ηλικίες, υπάρχουνε εικοσάχρονα κορίτσια στη δουλειά να πάνε εκεί.Μια χαρά υφίσταται, όπως και ο βιασμός
Καλέ, δε στο είπανε; Τα μικρά θέλουν τις μεγαλύτερες, τις πιο έμπειρες ;)Πάνω από 16 χρονών κι αν δεν κάνω λάθος το κάνανε 15 πλέον... Πρέπει να αποδειχθεί ότι ήτανε αποπλάνηση η βιασμός... Στη δική μου περίπτωση δύσκολο να κατηγορηθώ, γιατί ο πελάτης έρχεται σε μένα μόνος, οπότε δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο... Άσχετο από όλα αυτά εγώ δεν το δέχομαι τόσο μικρές ηλικίες, υπάρχουνε εικοσάχρονα κορίτσια στη δουλειά να πάνε εκεί.
Χαχαχα ξέρω ξέρω όλα τα μικρά αυτό μου λένε, Και όπως δεν ευχαριστιούνται και το σεξ με τις συνομήλικες .... Αλλά οι συνομήλικες πότε θα το μάθουν το καλό το σεξ οεο όταν φτάσουν στα 50 ???Καλέ, δε στο είπανε; Τα μικρά θέλουν τις μεγαλύτερες, τις πιο έμπειρες ;)
Μετά τα 28/30 δυστυχώς… Και αυτό ΑΝ θελήσουν πραγματικά να το μάθουνΧαχαχα ξέρω ξέρω όλα τα μικρά αυτό μου λένε, Και όπως δεν ευχαριστιούνται και το σεξ με τις συνομήλικες .... Αλλά οι συνομήλικες πότε θα το μάθουν το καλό το σεξ οεο όταν φτάσουν στα 50 ???
Από τις 12 μέχρι τις 10 σίγουρα μετά ανάλογα την κούραση και διάθεση ... ΚαλημέραΚαλημέρα. Τι ώρες δουλεύεις;