Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Θα καλέσω το 166 ??? μόνο μη μου μείνει πάνω μου και δεν αντέχω μεγάλη γυναίκα ????Στην 6η τα λεφτά μου πίσω και δωρεάν μεταφορά στα επείγοντα!
Θα καλέσω το 166 ??? μόνο μη μου μείνει πάνω μου και δεν αντέχω μεγάλη γυναίκα ????Στην 6η τα λεφτά μου πίσω και δωρεάν μεταφορά στα επείγοντα!
Δεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
Εννοείται... κανένα απολύτως θέμα ?Τα όχι της Ζωής πιστεύω κινούνται στα πλαίσια της λογικής. Νομίζω πως πάμε για να γαμήσουμε και να περάσουμε καλά και όχι να το παίξουμε πορνοστάρ και να δοκιμάσουμε αναγκαστικά ό,τι είδαμε στις τσόντες.
Ζωή, το λέω δημόσια. Έχω απλά βίτσια στο σεξ. Αιδοιολειχία και βρισίδι. Αν επιτρέπεις και πρωκτολειχία, σούπερ
Τη μεγάλη πού την είδες καλό μου;; Φήμες πάντως σε θέλουν γοητευτική και ουχί μεγάλη.Θα καλέσω το 166 ??? μόνο μη μου μείνει πάνω μου και δεν αντέχω μεγάλη γυναίκα ????
Αχχχχ οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται..... ??????Τη μεγάλη πού την είδες καλό μου;; Φήμες πάντως σε θέλουν γοητευτική και ουχί μεγάλη.
Ποτέ! Άλλωστε γι' αυτό είναι και μεγάλες, κι ας έχουν χρόνια να ανταμωθούνε!Αχχχχ οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται..... ??????
Βρε μεγαλώσαμε ( Εγώ δηλαδή εσύ παραμένεις ακόμα μικρός ) πέρνα έστω για ένα καφέ βρε έτσι κι αλλιώς δεν θα σου κάτσω άλλο ?????????????Όλα καλά... Ανωμαλία στο φουλ όπως πάντα
Να αρχίσεις να πίνεις Fanta και θα είσαι σχεδόν άτρωτη.1) δεν κάνω σεξ χωρίς προφυλακτικό .... Δεν με απασχολεί αν το μπορείτε ή όχι... Σεξ μόνο με προφύλαξη...
Ώστε με fanta γίνεται το σκηνικό, φτού σου, κι εγώ που νόμιζα ότι γινότανε με pepsi. Πάλι με δουλέψανε τον άτιμο. ? ? ? ?Να αρχίσεις να πίνεις Fanta και θα είσαι σχεδόν άτρωτη.
Για ολοκληρωμένη προστασία μπορείς να στύβεις μερικούς φυσικούς χυμούς πορτοκάλι.
Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς τόσο. Αν σου λέει κάποιος πως είναι καθαρός τότε έτσι είναι και εσύ δεν έχεις λόγο να αμφιβάλεις.
Ψεύτες νομίζεις πως είμαστε;
Δεν παραγγέλνουμε καλύτερα και λίγο μαγικό ζωμό από τον Πανοραμίξ για να είμαστε καλυμμένοι πλήρως; Προσωπικά θα φορέσω καπότα ακόμη και στην πίπα αν την κάνει την Ζωή να νοιώθει πιο σίγουρηΝα αρχίσεις να πίνεις Fanta και θα είσαι σχεδόν άτρωτη.
Για ολοκληρωμένη προστασία μπορείς να στύβεις μερικούς φυσικούς χυμούς πορτοκάλι.
Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς τόσο. Αν σου λέει κάποιος πως είναι καθαρός τότε έτσι είναι και εσύ δεν έχεις λόγο να αμφιβάλεις.
Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεύτη... Είπα το τι δεν κάνω εγώ... Όσο για την fanta δεν μου αρέσει καθόλου ?Να αρχίσεις να πίνεις Fanta και θα είσαι σχεδόν άτρωτη.
Όχι εντάξει είπαμε.... Όχι πλαστικά στις ακτές και στο στόμα μου ??? φυσικά σέβομαι και αυτούς που το θέλουν με προφυλακτικό το στοματικό ?Δεν παραγγέλνουμε καλύτερα και λίγο μαγικό ζωμό από τον Πανοραμίξ για να είμαστε καλυμμένοι πλήρως; Προσωπικά θα φορέσω καπότα ακόμη και στην πίπα αν την κάνει την Ζωή να νοιώθει πιο σίγουρη
Προσωπικά με αρέσει το στοματικό χωρίς, αλλά το ανέφερα, επειδή με έχουν τύχει κοπέλες, που ήθελαν πίπα με προφύλαξη. Τι να κάνω; Ο "φίλος" εκεί κάτω συγκινείται εύκολα.Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεύτη... Είπα το τι δεν κάνω εγώ... Όσο για την fanta δεν μου αρέσει καθόλου ?
Όχι εντάξει είπαμε.... Όχι πλαστικά στις ακτές και στο στόμα μου ??? φυσικά σέβομαι και αυτούς που το θέλουν με προφυλακτικό το στοματικό ?
Προφυλακτικό στην πίπα;; Ε, όχι, πάει πολύ... Αν και για να πω την αμαρτία μου, δύο φορές που μου κάνανε στοματικό με προφυλακτικό, ούτε που κατάλαβα ότι είχε βάλει η άλλη προφυλακτικό με τη μαεστρία της.Δεν αποκάλεσα κανέναν ψεύτη... Είπα το τι δεν κάνω εγώ... Όσο για την fanta δεν μου αρέσει καθόλου ?
Όχι εντάξει είπαμε.... Όχι πλαστικά στις ακτές και στο στόμα μου ??? φυσικά σέβομαι και αυτούς που το θέλουν με προφυλακτικό το στοματικό ?
Δεν έχω θέμα να έρθω στο χώρο σας αλλά να σκεφτείς ότι για μένα είναι τρεις ώρες όλη η διαδικασία...Ζωη δεχεσαι μονο στο χορο σου η ερχεσαι και σε AirBnb στο κεντρο;
3 ώρες γιατί?? μπουσουλώντας πας ακόμα?Δεν έχω θέμα να έρθω στο χώρο σας αλλά να σκεφτείς ότι για μένα είναι τρεις ώρες όλη η διαδικασία...
Και εγώ το προτιμώ χωρίς προφυλακτικό το στοματικό... Πρώτον το προφυλακτικό μυρίζει ... Δεύτερον θέλω να νιώθετε τη ζέστη γλώσσα είναι πιο ερεθιστικό... Τρίτον το τσουτσουνάκι πάνω πάνω στην καπότα μου σπάει τα νεύρα γιατί με γαργαλάει το λαρύγγι ?????Προσωπικά με αρέσει το στοματικό χωρίς, αλλά το ανέφερα, επειδή με έχουν τύχει κοπέλες, που ήθελαν πίπα με προφύλαξη. Τι να κάνω; Ο "φίλος" εκεί κάτω συγκινείται εύκολα.
τρεις ώρες;;; τι εννοεις;;;Δεν έχω θέμα να έρθω στο χώρο σας αλλά να σκεφτείς ότι για μένα είναι τρεις ώρες όλη η διαδικασία...