efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Μα το θεμα ειναι να ειναι αγριεμενη αλλιως πως θα αποδοσει;Τη χαϊδεύω για να μην μου θυμώσει ?? όταν τη φάω ????
Μα το θεμα ειναι να ειναι αγριεμενη αλλιως πως θα αποδοσει;Τη χαϊδεύω για να μην μου θυμώσει ?? όταν τη φάω ????
Kωλάρα και ποδάρες από τις λίγες!!Δεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
Κυρια Ζωη μαλλον φλεγεσαι.Δεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
Γιατι μονο 13 δευτερολεπτα κ.Ζωη; Και τι ακριβως κανετε ασκησεις για τη μεση σας;Δεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
φιλική συμβουλή Ζωή μας:Ένα μπάνιο νά κάνω παλικάρια καί θά απαντήσω σε όλους ?
1) Οι τυποι ειναι επικινδυνοι.2) όχι δεν μου αρέσει να τελειώνουν στο πρόσωπό μου... Δύο μέτρα γυναίκα το πρόσωπο θέλετε αμάν πχια ? και δεν καταπίνω τίποτα εκτός από το φαγητό μου ?
Τι, δεν είναι το πρωινό τέντωμά σου;;; Α πα πα… ???Δεν είναι αυτό που νομίζετε ? ???
Απίστευτος πού το θυμήθηκες αυτό ????Τι, δεν είναι το πρωινό τέντωμά σου;;; Α πα πα… ???
Παρακαλώ όπως επανέλθετε στην τάξη αγαπητή μου! Να, δείτε εδώ κορασίδες εν ώρα γυμναστικής!
Στην ωρα η χωρις χρονικο οριο;4 )Το ραντεβού είναι στα 60 με μία εκτόνωση + 10 για δεύτερη + 10 για τρίτη + 10 για τετάρτη η 5η δώρο ???
Ούτε κουκούτσια από καρπούζι; ?2) όχι δεν μου αρέσει να τελειώνουν στο πρόσωπό μου... Δύο μέτρα γυναίκα το πρόσωπο θέλετε αμάν πχια ? και δεν καταπίνω τίποτα εκτός από το φαγητό μου ?
Α, σε παρακαλώ, τι κάνουμε εδώ νομίζεις;; Μπρίκια κολλάμε;; Απαραίτητο είναι το χαβαλέ και το χιούμορ, ειδικά όταν το σηκώνει και η άλλη πλευρά.Απίστευτος πού το θυμήθηκες αυτό ????
Στην ώρα... αλλά κι αν χρειαστεί λίγο παραπάνω δεν έχω θέμα αρκεί να μην έχω ραντεβού στην επόμενη ώρα ?Στην ωρα η χωρις χρονικο οριο;
Epic δαχτυλα ποδιων και χεριων.Μου αρέσουν τα παιχνίδια με τα πόδια ? το νούμερό μου είναι 38 ?
Στην 6η τα λεφτά μου πίσω και δωρεάν μεταφορά στα επείγοντα!4 )Το ραντεβού είναι στα 60 με μία εκτόνωση + 10 για δεύτερη + 10 για τρίτη + 10 για τετάρτη η 5η δώρο ???