Podolagnos999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Λογικα αν θα μπορεσει να τον κανει να χυσει με τα πατουσακια της σε ενα χρονικο περιθωριο, κατι τετοιο μου μυριζειΤι είδους στοίχημα?κάνει να μάθουμε η είναι μυστικό?
Λογικα αν θα μπορεσει να τον κανει να χυσει με τα πατουσακια της σε ενα χρονικο περιθωριο, κατι τετοιο μου μυριζειΤι είδους στοίχημα?κάνει να μάθουμε η είναι μυστικό?
Χαχαχα όχι, με ρώτησε από το τηλέφωνο αν γαργαλιέμαι, είπα καθόλου, δεν το πίστεψε, δεν το έχει ξανασυναντήσει, και ο μικρός ήθελε να βάλουμε στοίχημα, ότι αυτός θα το καταφέρει να με κάνει να γελάσω και να τραβήξω το πόδι μου...Λογικα αν θα μπορεσει να τον κανει να χυσει με τα πατουσακια της σε ενα χρονικο περιθωριο, κατι τετοιο μου μυριζει
Τελικα το ποδι σου εμεινε μεσα στο στομα του Οταν λες μικρος?Χαχαχα όχι, με ρώτησε από το τηλέφωνο αν γαργαλιέμαι, είπα καθόλου, δεν το πίστεψε, δεν το έχει ξανασυναντήσει, και ο μικρός ήθελε να βάλουμε στοίχημα, ότι αυτός θα το καταφέρει να με κάνει να γελάσω και να τραβήξω το πόδι μου...
21... Φυλακή θα μπω...Τελικα το ποδι σου εμεινε μεσα στο στομα του Οταν λες μικρος?
στον μεσο ορο ειναι κατω απο 20 δεν εχουμε εδω μεσα21... Φυλακή θα μπω...
Καλά να περάσεις Ζωή, καλή διαμονή στην Αθήνα! Πρόσεχε μόνο εκεί κοντά στα γραφεί του ΠΑΣΟΚ μη δεις κανα Γ.Α.Π (Γιωργάκη Παπανδρέου) μπροστά σου, να σκοντάφτει με το ποδήλατο, με βγαλμένη αλυσίδα...Να κάνω μία μικρή ενημέρωση, λοιπόν θα ξεκινάω περίπου στις 12:00 και θα σταματάω το πολύ στις 8:00. Είμαι στην περιοχή Κολωνάκι κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Θα μείνω μέχρι την Παρασκευή. Τα υπόλοιπα στο viber ή στο τηλέφωνο. 6980062701. Όταν είμαι απασχολημένη Το τηλέφωνο είναι κλειστό. Καλημέρα να έχουμε κ καλή εβδομάδα!!!
Μια χαρα.. Επομενο στοιχημα με ποδολαγνο αν μπορεις να τον κανεις να χυσει χωρις να τον αγγιξεις, μονο γλειφοντας πατουσακια. Αν μυριζουν και λιγο και ειναι και στα 20s το "θυμα" νομιζω το χεις!21... Φυλακή θα μπω...
21... Φυλακή θα μπω...
Έχει πολλά μικρά εδώ, και παίρνουν κ πολύ ωραία παραδείγματα από το πώς μιλάνε εδώ πέρα οι παλιοί, φυσικά όλα αυτά πίσω από την ανωνυμία... Δεν θα γράψουν γιατί ο "παλιός" θα του την πει, γιατί ο μικρός δεν έχει δικαίωμα να ενθουσιαστεί,ούτε από μένα ούτε από την Εύα ούτε από την Αλεξία (αν τη βρει), γιατί αν γράψει θα είναι γλύφτης,βάλτος και πολλά άλλα επίθετα που θα τον φορτώσουν... Επίσης δεν είδα και κανέναν εδώ μέσα να λέει στον παλαιό σεβαστό λέξηάρχω όταν έγραψε για μένα, τσατσά γριά με φωνή νταλικέρησας και συμπεριφορά μπετατζή, και όχι δεν με πειράζει που τα έγραψε αυτά γιατί στο κάτω-κάτω με έκανε να μπω εδώ μέσα και να έχω περισσότερη δουλειά, χάρη σε αυτόν έρχομαι στην Αθήνα και δεν βάζω ούτε μία αγγελία, ( εκτός από μία για ποδολαγνεία) αλλά η υποκρισία σε αυτό το site πάει σύννεφο για αυτό και πάρα πολλοί μικρή μεσαίοι μεγάλοι δεν μπαίνουν στον κόπο... Και όχι δεν σας την λέω, αλλά απλά εκφράζω την άποψή μου, και αν είναι λάθος δέχομαι και παρατηρήσεις.στον μεσο ορο ειναι κατω απο 20 δεν εχουμε εδω μεσα
Όλα τέλεια ρε μωρό, αλλά μη γίνεις ... αφέντρα, θα ξενερώσωΈχει πολλά μικρά εδώ, και παίρνουν κ πολύ ωραία παραδείγματα από το πώς μιλάνε εδώ πέρα οι παλιοί, φυσικά όλα αυτά πίσω από την ανωνυμία... Δεν θα γράψουν γιατί ο "παλιός" θα του την πει, γιατί ο μικρός δεν έχει δικαίωμα να ενθουσιαστεί,ούτε από μένα ούτε από την Εύα ούτε από την Αλεξία (αν τη βρει), γιατί αν γράψει θα είναι γλύφτης,βάλτος και πολλά άλλα επίθετα που θα τον φορτώσουν... Επίσης δεν είδα και κανέναν εδώ μέσα να λέει στον παλαιό σεβαστό λέξηάρχω όταν έγραψε για μένα, τσατσά γριά με φωνή νταλικέρησας και συμπεριφορά μπετατζή, και όχι δεν με πειράζει που τα έγραψε αυτά γιατί στο κάτω-κάτω με έκανε να μπω εδώ μέσα και να έχω περισσότερη δουλειά, χάρη σε αυτόν έρχομαι στην Αθήνα και δεν βάζω ούτε μία αγγελία, ( εκτός από μία για ποδολαγνεία) αλλά η υποκρισία σε αυτό το site πάει σύννεφο για αυτό και πάρα πολλοί μικρή μεσαίοι μεγάλοι δεν μπαίνουν στον κόπο... Και όχι δεν σας την λέω, αλλά απλά εκφράζω την άποψή μου, και αν είναι λάθος δέχομαι και παρατηρήσεις.
.....,...........
Τελικά μάλλον μπορώ να γίνω αφέντρα.... Χαχαχα
Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα τον Μάρτιο.Κοριτσάρα από βδομάδα Θεσ/νίκη ή Λάρισα ???
κοιτα τωρα να δεις αν λαμβανεις υποψην σου το καθε ναυαγιο φταις και εσυ.. πιστεψε με απο την αλλη επειδη εμενα μου κατηγορουσαν συγκεκριμενη κοπελα οτι ειναι ετσι και αλλιως εκανα το πιο απλο πηγα και την συναντησα και εχω αλλη εντυπωση απο αυτη που προσπαθουσαν να μου σερβιρουν οποτε δεν λαμβανω υποψην μου κανεναν....εγω λεω κανεις αυτο που αισθανεσαι και παρε απλος ενα σημειωματαριο να γραφεις ... τελος οσον αφορα τα μικρα εγω δεν σχολιασα ηλικιες αλλα πουλακια εδαφουςΈχει πολλά μικρά εδώ, και παίρνουν κ πολύ ωραία παραδείγματα από το πώς μιλάνε εδώ πέρα οι παλιοί, φυσικά όλα αυτά πίσω από την ανωνυμία... Δεν θα γράψουν γιατί ο "παλιός" θα του την πει, γιατί ο μικρός δεν έχει δικαίωμα να ενθουσιαστεί,ούτε από μένα ούτε από την Εύα ούτε από την Αλεξία (αν τη βρει), γιατί αν γράψει θα είναι γλύφτης,βάλτος και πολλά άλλα επίθετα που θα τον φορτώσουν... Επίσης δεν είδα και κανέναν εδώ μέσα να λέει στον παλαιό σεβαστό λέξηάρχω όταν έγραψε για μένα, τσατσά γριά με φωνή νταλικέρησας και συμπεριφορά μπετατζή, και όχι δεν με πειράζει που τα έγραψε αυτά γιατί στο κάτω-κάτω με έκανε να μπω εδώ μέσα και να έχω περισσότερη δουλειά, χάρη σε αυτόν έρχομαι στην Αθήνα και δεν βάζω ούτε μία αγγελία, ( εκτός από μία για ποδολαγνεία) αλλά η υποκρισία σε αυτό το site πάει σύννεφο για αυτό και πάρα πολλοί μικρή μεσαίοι μεγάλοι δεν μπαίνουν στον κόπο... Και όχι δεν σας την λέω, αλλά απλά εκφράζω την άποψή μου, και αν είναι λάθος δέχομαι και παρατηρήσεις.
.....,...........
Χαχαχαχα Όχι τέτοιο στοίχημα δεν θα βάλω ποτέ. ΧαχαχαΜια χαρα.. Επομενο στοιχημα με ποδολαγνο αν μπορεις να τον κανεις να χυσει χωρις να τον αγγιξεις, μονο γλειφοντας πατουσακια. Αν μυριζουν και λιγο και ειναι και στα 20s το "θυμα" νομιζω το χεις!
Θεσσαλονίκη ραντεβού την Δευτέρα!!Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα τον Μάρτιο.
Το θέμα δεν είναι αν αρέσω ή όχι σε κάποιον και είναι φυσιολογικό να μην έχουμε τα ίδια γούστα όλοι μας, ακόμα και στο ίδιο τραπέζι να καθόμαστε να τρώμε εσύ μπορεί να ξετρελαθείς κ εγώ όχι, εγώ σιχαίνομαι όλα τα μαλάκια, τι θα πω ότι είσαι ανώμαλος πού τα τρως?! Να γράψεις όμως ψέματα ότι συνάντησες κάποια κοπέλα και την ακύρωσες κιόλας, Όχι δεν το δέχομαι....κοιτα τωρα να δεις αν λαμβανεις υποψην σου το καθε ναυαγιο φταις και εσυ.. πιστεψε με απο την αλλη επειδη εμενα μου κατηγορουσαν συγκεκριμενη κοπελα οτι ειναι ετσι και αλλιως εκανα το πιο απλο πηγα και την συναντησα και εχω αλλη εντυπωση απο αυτη που προσπαθουσαν να μου σερβιρουν οποτε δεν λαμβανω υποψην μου κανεναν....εγω λεω κανεις αυτο που αισθανεσαι και παρε απλος ενα σημειωματαριο να γραφεις ... τελος οσον αφορα τα μικρα εγω δεν σχολιασα ηλικιες αλλα πουλακια εδαφους
οτι ξεκιναει απο μαλακ το εχω κοψει πολλα χρονια απο την αλλη η μαλακία ειναι ανικητηΤο θέμα δεν είναι αν αρέσω ή όχι σε κάποιον και είναι φυσιολογικό να μην έχουμε τα ίδια γούστα όλοι μας, ακόμα και στο ίδιο τραπέζι να καθόμαστε να τρώμε εσύ μπορεί να ξετρελαθείς κ εγώ όχι, εγώ σιχαίνομαι όλα τα μαλάκια, τι θα πω ότι είσαι ανώμαλος πού τα τρως?! Να γράψεις όμως ψέματα ότι συνάντησες κάποια κοπέλα και την ακύρωσες κιόλας, Όχι δεν το δέχομαι....
Να είναι καλά ο άνθρωποςΕπίσης δεν είδα και κανέναν εδώ μέσα να λέει στον παλαιό σεβαστό λέξηάρχω όταν έγραψε για μένα, τσατσά γριά με φωνή νταλικέρησας και συμπεριφορά μπετατζή, και όχι δεν με πειράζει που τα έγραψε αυτά γιατί στο κάτω-κάτω με έκανε να μπω εδώ μέσα και να έχω περισσότερη δουλειά, χάρη σε αυτόν έρχομαι στην Αθήνα
.....,...........
Οταν γυρνας σπιτι κουρασμενη λες "γαμηθηκα" στην δουλεια, αν γινεις αφεντρα θα λες "ΓΑΜΑΩ", στην δουλεια, και κυριολεκτικα και μεταφορικα! Νομιζω το 2ο ακουγεται καλυτερα!.....,...........