Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Παλιές συνήθειες δεν κόβονται....χαχατι δουλειά ΄΄εχεις ΚΑΙ εδώ ?
Παλιές συνήθειες δεν κόβονται....χαχατι δουλειά ΄΄εχεις ΚΑΙ εδώ ?
Ρε φίλε να τα σκάσουμε, όσοι έχουν τουλάχιστον. Εμείς τα μπατιράκια και σιτεμένοι μέχρι 2ωρο μπορούμε και με 1 εκτόνωση !Εντάξει φίλε νομίζω ότι παραπάει αυτό με το ποτέ θα έρθεις Αθήνα. Κάνουμε χαβά αλλά νταξει. Αφού την γουστάρετε τόσο πολύ και την βλέπετε μια στο τόσο σκαστε για 3-4 ωρες λεφτά. Με τα λόγια δεν γινεται
Μία χαρά πας και για δεύτερη, αλλά με το άγχος που κουβαλάς καρδιά Θα μου πάθεις...Και δεν θα είναι για δικαιολογία χαχαχαΡε φίλε να τα σκάσουμε, όσοι έχουν τουλάχιστον. Εμείς τα μπατιράκια και σιτεμένοι μέχρι 2ωρο μπορούμε και με 1 εκτόνωση !
Πόσα ξέρεις εσύ!!Μία χαρά πας και για δεύτερη, αλλά με το άγχος που κουβαλάς καρδιά Θα μου πάθεις...Και δεν θα είναι για δικαιολογία χαχαχα
Χαχαχ καλά δν είμαι πορνοστάρ πουλάκι μου με έχεις παρεξηγήσει χαχαχαχΚοίτα σου το λέω από τώρα, επειδή κάπου διάβασα σε κάτι κριτικές σου, ότι κάνεις σεξ για 40 λεπτά, αν έχεις σκοπό για κάτι τέτοιο εδώ μαζί μου ξέχασέ το χαχαχα
Και ποιος σου είπε ότι πορνοστάρ κάνουν ασταμάτητο σεξ, επειδή το ένα λεπτό το τραβάνε από 8 κάμερες και τα πλασάρουν σε εσάς τα αγόρια για 8 λεπτά, αν πιστεύουμε σε όλα αυτά που γίνονται στις τσόντες θα πρέπει να πιστεύουμε ότι,και ο bruce willis πέταξε στο διάστημα προσγειώθηκε και τρύπησε τον αστεροειδή, και εδώσε και χαιρετίσματα στην κόρη του (σε αυτό το σημείο πολύ κλάμα) χαχαχαχαΧαχαχ καλά δν είμαι πορνοστάρ πουλάκι μου με έχεις παρεξηγήσει χαχαχαχ
Στο μεταξύ εχθές κέρδισα το στοίχημα με το μικρό ποδολαγνει, γατάκι σε τα μας τώρα χαχαχαχαΜας δίνει μικρές "δόσεις"για να μη συνηθίσουμε,ξέρει τι κάνει... πάντως πολύ ανανεωμένη και όμορφη την είδα κάθε συνάντηση καλύτερη από την προηγούμενη..και ο καινούργιος χώρος καταπληκτικός, ωραία ατμόσφαιρα, νιώθεις αμέσως άνετα, ευχάριστα , ιδανικός θα έλεγα για ραντεβού, μπράβο Ζωή!!! Καλημέρα και καλό μήνα .
Και συ στοιχηματζού?? Πωπω...Στο μεταξύ εχθές κέρδισα το στοίχημα με το μικρό ποδολαγνει, γατάκι σε τα μας τώρα χαχαχαχα
Εσύ δεν είσαι σε αυτή την κατηγορία χαχαχα εσύ δεν είσαι ποδολάγνος αλλά βιοζολαγνος... ΧαχαχαΚαι συ στοιχηματζού?? Πωπω...
Με εμένα μη βάλεις όμως γιατί ξέρεις ότι κερδίζω
Λογικό χαχαχΕσύ δεν είσαι σε αυτή την κατηγορία χαχαχα εσύ δεν είσαι ποδολάγνος αλλά βιοζολαγνος... Χαχαχα
Σιγά μη το έχανεςΣτο μεταξύ εχθές κέρδισα το στοίχημα με το μικρό ποδολαγνει, γατάκι σε τα μας τώρα χαχαχαχα
Ο λύκος που έγινε αρνάκι Χαχαχα1μιση ώρα παράδεισος με το μεγάλο απωθημένο την καύλα.. απίστευτη σε όλα δε το χορταινειςς το κάθαρμα Ζωή μας έστειλες miss you*
Τι του έκανες του ανθρώπου ρε Ζωή??Ο λύκος που έγινε αρνάκι Χαχαχα
Απλά βρήκα το σημείο G χαχαχαΤι του έκανες του ανθρώπου ρε Ζωή??
Αν είναι αγρότες από την Λάρισα δεν έχω θέμα θα περάσω, νομίζω έχω μέσον ανάμεσά τους χαχαχαχαΚάπου άκουσα ότι ετοιμάζονται οι αγρότες να κλείσουν την εθνική...ρε λες να ήμαστε τυχεροί???
Έχεις δίκιο,το ξέχασα αυτό....Αν είναι αγρότες από την Λάρισα δεν έχω θέμα θα περάσω, νομίζω έχω μέσον ανάμεσά τους χαχαχαχα
Χαχαχαχ λογικό αφού έμπλεξε με τίγρη το ήθελε το δικασμα του από ΖωήΟ λύκος που έγινε αρνάκι Χαχαχα
Τι είδους στοίχημα?κάνει να μάθουμε η είναι μυστικό?Στο μεταξύ εχθές κέρδισα το στοίχημα με το μικρό ποδολαγνει, γατάκι σε τα μας τώρα χαχαχαχα