Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Μωρό ξέχασες κάτι χθες... θα στο δώσω την επόμενη φοράΛογικά θα τα πουμε την άλλη βδομάδα
Μωρό ξέχασες κάτι χθες... θα στο δώσω την επόμενη φοράΛογικά θα τα πουμε την άλλη βδομάδα
Χαχαχα ο μικρομεσαιος, έτσι θα σε αποθηκεύσω σε ευχαριστώ πολύ, και για τις σημαντικές συμβουλές σου...Σημερινή, πρωινή συνάντηση με τη Ζωή. Πρώτη φορά την επισκέφθηκα γιατί ήθελα να δοκιμάσω με λίγο μεγαλύτερη γυναίκα, όντας μικρομεσαίος ηλικιακά( όπως είπε η ίδια ). Άψογη στις υπηρεσίες της και δε βιάζεται να σε διώξει. Πέρασα ένα πολύ ευχάριστο πρωινό και σίγουρα θα επαναληφθεί.
Αθήνα να έρθεις κάποια στιγμήΣε ευχαριστώ πάρα πολύ... Να σαι καλά, και καλή δύναμη χαχα
Καλησπέρα, είμαι συνήθως Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πάντα στο ξενοδοχείο rex. Θα με βρεις στο τηλέφωνο η καλύτερα στο viber με μήνυμα 6980062701.Γεια σου ζωη .
Στείλε ένα μήνυμα με πληροφορίες πως θα σε βρω ημέρες και τι πρόγραμμα κάνεις.
Αδερφέ καλησπέρα.Ξέρουμε, ξέρουμε. Με την παρέλαση...
Τέλος οι Πέμπτες από το πρόγραμμα;Καλησπέρα, είμαι συνήθως Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη πάντα στο ξενοδοχείο rex. Θα με βρεις στο τηλέφωνο η καλύτερα στο viber με μήνυμα 6980062701.
Σου έλειψε...?Αδερφέ καλησπέρα.
Ο Καρυπιδης που χάθηκε;;;
Ναι, επειδή εργάζομαι και άλλου δεν με βολεύει αλλά μπορεί καμιά φορά να τύχει και να είμαι...Τέλος οι Πέμπτες από το πρόγραμμα;
Ναι. Καμία σχέση με αυτόν τον χώρο...Εργάζεστε αλλού?
τι προκομενη γυναικα που εισαιΝαι. Καμία σχέση με αυτόν τον χώρο...
Χαχαχα τυχερός αυτός που θα με πάρει (λέμε τώρα) χαχαχατι προκομενη γυναικα που εισαι
κανεις προικα ?Χαχαχα τυχερός αυτός που θα με πάρει (λέμε τώρα) χαχαχα
Καλησπέρα τέκνο μουκαλησπερα κυρια ζωη