Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Αυτά έχει ο αρσιβαρίστας μου στο μυαλό του και τα ζετέ αρασέ τα σηκώνει για πλάκα χαχαχαΖωή αυτό το χάρισμα που εχεις μπορεί να σηκώνει πολλά βάρη χωρίς καν να τα αγγίξεις!
Αυτά έχει ο αρσιβαρίστας μου στο μυαλό του και τα ζετέ αρασέ τα σηκώνει για πλάκα χαχαχαΖωή αυτό το χάρισμα που εχεις μπορεί να σηκώνει πολλά βάρη χωρίς καν να τα αγγίξεις!
Καυλοβυζαρες!!!Καλημεραααααα...
Πιπίλισμα με τις ώρες ...Καλημεραααααα...
Καλημεραααααα...
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη μόνο μας έχει κάνει την ζωή δυσκοληΚαλημέρα δουλεύει σήμερα η Ζωή;
Καλησπέρα με την τζένη έχω βγει για καφέ στη Θεσσαλονίκη και έχω ανεβάσει φωτογραφία στο νήμα μου, για Αθήνα δεν ξέρω τίποτα, ούτε Θεσσαλονίκη δεν προλαβαίνω να είμαι.Ζωη καλημερα.
Σε καποιο νημα ειχε ανεβει φωτο δικη σου με τη τζενη στην αθηνα αν δε κανω λαθος και δε μπορω να τη βρω.Μπορεις να την ανεβασεις και εδω;
Αθηνα ποτε θα μας ξανα ερθεις να προετοιμαστουμε;
Μπορεις να τη ξαναανεβασεις γιατι δε μπορω να τη βρω;Καλησπέρα με την τζένη έχω βγει για καφέ στη Θεσσαλονίκη και έχω ανεβάσει φωτογραφία στο νήμα μου, για Αθήνα δεν ξέρω τίποτα, ούτε Θεσσαλονίκη δεν προλαβαίνω να είμαι.
Δύσκολα δεν κρατάω φωτογραφίες... Κάπου τον Ιούνιο ήταν δεν θυμάμαι ποτέ.Μπορεις να τη ξαναανεβασεις γιατι δε μπορω να τη βρω;
Καυλα η πενηνταρα.Πρωινό καφεδάκι μαζί με την Τζένη Λατίνα....
Δύσκολα δεν κρατάω φωτογραφίες... Κάπου τον Ιούνιο ήταν δεν θυμάμαι ποτέ.
πιο πανω απο το γονατο λογοκρισια δεν μας το επιτρεπει ????Καλημέρα μπουρδελακια μόυ
Χαχαχα έτσι είναι αισθησιακό... πάνω από το γόνατο θα είναι τσόντα.... Τις τσόντες από κοντάπιο πανω απο το γονατο λογοκρισια δεν μας το επιτρεπει ????