Ζωή50
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 15.328
Ροκάκη μουΓεια σου Ζωή, καλησπέρα...
Ροκάκη μουΓεια σου Ζωή, καλησπέρα...
...αδυναμία μου...όλα καλά ????Ροκάκη μου
Τρέχω σαν μη πω τι...άλλα δόξα τω θεώ όλα καλά......αδυναμία μου...όλα καλά ????
Χαίρομαι...καλά να είμαστε να τρέχουμε Ζωή μουΞέρετε εσείς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τρέχω σαν μη πω τι...άλλα δόξα τω θεώ όλα καλά...
Καλησπέρα αγοράκια μου !!!
Οοοοοο πού είσαι εσύ πατριώτη... Πήγες διακοπές ? όλα καλά ?Καλησπέρα .... ΕΡΩΤΑ !!
Πήγα μια βδομαδούλα, αλλά θα ξαναφύγω 15αυγουστο. δεν την παλεύω μία!Οοοοοο πού είσαι εσύ πατριώτη... Πήγες διακοπές ? όλα καλά ?
ΚαυλααΞέρετε εσείς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τρέχω σαν μη πω τι...άλλα δόξα τω θεώ όλα καλά...
Πήγα λίγες μέρες αλλά το έχω ξεχάσει ήδη... Τελικά το καλύτερο είναι μετά τις 20 Αυγούστου να φεύγεις ...Πήγα μια βδομαδούλα, αλλά θα ξαναφύγω 15αυγουστο. δεν την παλεύω μία!
Εσύ ομορφιά μου? Πήγες? Θα πας?
Καλά τα λες,δίκιο έχεις,πως αντέχετε όμως μέχρι τότε να βγάλεις όλο το καλοκαίρι στη πόλη...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.....Πήγα λίγες μέρες αλλά το έχω ξεχάσει ήδη... Τελικά το καλύτερο είναι μετά τις 20 Αυγούστου να φεύγεις ...
Αυτό είναι άλλο θέμα χαχαΚαλά τα λες,δίκιο έχεις,πως αντέχετε όμως μέχρι τότε να βγάλεις όλο το καλοκαίρι στη πόλη...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.....
Θα κατέβεις καμία βολτιτσα προς στα κάτω ,το σκέφτεσαι καθολου?Αυτό είναι άλλο θέμα χαχα
Ίσως τον Οκτώβριο...Θα κατέβεις καμία βολτιτσα προς στα κάτω ,το σκέφτεσαι καθολου?
Αχχ τι ωραία πατουσακια
Ξέρουμε, ξέρουμε. Με την παρέλαση...Ίσως τον Οκτώβριο...
Το "ισως" με στεναχωρεί,...Ίσως τον Οκτώβριο...
Μακάρι κ νωρίτερα..!!!Ίσως τον Οκτώβριο...
Έτσι χυμα?? βυζάρες τρομερές έλα Αθήνα μια..αχχχΚαλησπέρα αγοράκια μου !!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Να σαι καλά, και καλή δύναμη χαχαΠρώτη συνάντηση με τη Ζωή. Απλά τέλεια σε όλα της. Να είσαι καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα.