Κόντε πούτσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2022
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 456
Μέ μένα Ζωάρα πού είμαι 187 ,75 κιλά, γυμνασμένος!!!!!Το μόνο που έμενε να αποφασίσετε με ποιον θα κάνω το παιδί ???
Μέ μένα Ζωάρα πού είμαι 187 ,75 κιλά, γυμνασμένος!!!!!Το μόνο που έμενε να αποφασίσετε με ποιον θα κάνω το παιδί ???
Τι παιδί ρε γιαγιά...έχεις μπει κλημακτηριο απ' την Ολυμπιάδα.Το μόνο που έμενε να αποφασίσετε με ποιον θα κάνω το παιδί ???
paixtη ποσα κιλα εισαι???Τι παιδί ρε γιαγιά...έχεις μπει κλημακτηριο απ' την Ολυμπιάδα.
Όσα θέλω ρε αγκαλίτσα,παρθενοφυλακα.paixtη ποσα κιλα εισαι???
telika den eisai βαρυς .... για τα κιλα σου η μαλακια σου ειναι οτι πρεπειΌσα θέλω ρε αγκαλίτσα,παρθενοφυλακα.
Εσένα πάντως σε κόβω ελαφρύ.telika den eisai βαρυς .... για τα κιλα σου η μαλακια σου ειναι οτι πρεπει
η αληθεια ειναι δεν θα μπορουσα ποτε να φτασω εναν πολλα βαρυΕσένα πάντως σε κόβω ελαφρύ.
Ο καθένας έχει την αποψη του… το θέμα είναι να μην θίγει οικογένειες,παιδιά και μάνες.. Απ’εκει και περα το αν λέει λακαμιες ή αλήθειες άσε να το κρίνει ο λαός του forum..paixtη ποσα κιλα εισαι???
Και ποιος σου είπε αγάπη μου ότι αν μπει κλιμακτήριο η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί ??? Σταμάτα τις πολλές τσόντες και κόψε τις πολλές παρέες με την παλάμη, βλάπτουν στον εγκέφαλο, και άνοιξε κανένα βιβλίο ή ψάξε τελοσπάντων στο google.Τι παιδί ρε γιαγιά...έχεις μπει κλημακτηριο απ' την Ολυμπιάδα.
Καλό μήνα κούκλα ?Καλησπέρα σε όλη την παρέα καλό μήνα να έχουμε ???
Καλησπέρα σε όλη την παρέα καλό μήνα να έχουμε ???
Έλα κι εσύ πάνω νά κάνετε παρέα μέ τήν Ζωή μας!!!!Καλό μήνα από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα!!
Καλό μήνα σέξυ Ιωάννα ?Καλό μήνα από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα!!
το παληκαρι ξερει το ενα χερι νιβει το αλλο..... και αυτος νομιζε οτι πρεπει να τα κινει εναλλαξΚαι ποιος σου είπε αγάπη μου ότι αν μπει κλιμακτήριο η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί ??? Σταμάτα τις πολλές τσόντες και κόψε τις πολλές παρέες με την παλάμη, βλάπτουν στον εγκέφαλο, και άνοιξε κανένα βιβλίο ή ψάξε τελοσπάντων στο google.
Ο ναι τα ξέρω αυτά, το κακό της σημερινής εποχής, δίπλες προσωπικότητες, πίσω από το πληκτρολόγιο είναι όλη νίντζα και γαμαω και δέρνω και από κοντά αρνάκια γάλακτος..Τα μαθες Ζωή; γίνεται πόλεμος, και οι Έλληνες πολεμάνε στο bou, πανικός γίνεται, μάχες με το πληκτρολόγιο, σκοτώνονται παλικάρια με μηνύματα και posts θανατηφόρα! Οι μισοί με τους Ουκρανους και οι άλλοι με τον Πούτιν, λένε βαριές κουβέντες.......
καλυτερα να λες αγελαδιτσα της φαγε.... να ζητησουμε και λεφτα απο καμιά χορηγιαΟ ναι τα ξέρω αυτά, το κακό της σημερινής εποχής, δίπλες προσωπικότητες, πίσω από το πληκτρολόγιο είναι όλη νίντζα και γαμαω και δέρνω και από κοντά αρνάκια γάλακτος..
Τώρα να δω τι θα πείτε πουτανιαριδες! Βυζι ζητήσατε σας το έδειξε κωλο ζητήσατε νάτος!
Η ιστορία έχει δίνει πω ναι θα στα πρήζει ?Η γκομενα μου. Δεν με πρηζει ποτέ. Λες αν την παντρευτω να αλλαξει?