amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.075
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα φίλε μου καλέ.μην στεναχωριεσαι εχουμε καλο ιατρικο team στην αθηνα
Εμφανίσθηκε ο κλωναρακιας??
Καλημέρα φίλε μου καλέ.μην στεναχωριεσαι εχουμε καλο ιατρικο team στην αθηνα
στην στελλα αρχοντα ζηταει φωτοΚαλημέρα φίλε μου καλέ.
Εμφανίσθηκε ο κλωναρακιας??
????????Θέλω να την δοκιμάσω!!
Λένε ότι "η γριά η κότα έχει το ζουμί"....
Και να ξέρεις, στην πίπα ΘΕΛΩ δόντια!!
Ωραίο το σχόλιό σου, αλλά εγώ επιμένω να θέλω να σε γαμήσω!!????????
ΕΡΕ γλέντιαστην στελλα αρχοντα ζηταει φωτο
Κοίτα να δεις γενικώς δεν σφίγγομαι συχνά, ανάλογα από την διατροφή που κάνω ? στα γυμναστήρια σίγουρα δεν λιώνω ???Ωραίο το σχόλιό σου, αλλά εγώ επιμένω να θέλω να σε γαμήσω!!
Και λένε ακόμα ότι "η γριά η κότα έχει το ζουμί, αλλά η νεαρή κότα έχει το σφιχτό στήθος και μπούτι".
Εσύ από σφίξιμο πώς είσαι?
Τι να εμφανιστεί ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί θέλει μέσα στις βυζάρες της και δεν είναι ο μόνος!!!ω ρε μανα μου οι βυζουκλες @erethis72 εμφανισου
Κατέβασε την ,δυστυχώς η Ζωή δεν είναι εδώ,την χαίρονται τα καρντασια!!!Ήρθαααααααααααααα!!! Με τη σημαία στις επάλξεις
Ζωή πότε σκοπεύεις να κάνεις νέα κάθοδο προς την πρωτεύουσα;;;Καλημέρα μπουρδέλακια μόυ ???
Εκτός από καυλιαρα γυναίκα, εκτός το ότι κάνεις καλό σεξ, έχεις και χιούμορ, αυτοσαρκαζεσαι κιόλας. Για αυτό οι παρτενέρ σου περνάνε καλά μαζί σου!!!????????
καλησπερα αναφτρα λεω να ρθω να με ζεστανειςΣήμερα κρυώνουν τα πόδια μου οπότε καλτσάκια επιβάλλονται... ??? Ενημερωτικά ....τα καλτσάκια βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών χαχα ικανούς σας έχω να μην τα δείτε καθόλου ?????????
δεν συμφερει ομως σε τελειωνει γρηγοραααα χαχαχαΕκτός από καυλιαρα γυναίκα, εκτός το ότι κάνεις καλό σεξ, έχεις και χιούμορ, αυτοσαρκαζεσαι κιόλας. Για αυτό οι παρτενέρ σου περνάνε καλά μαζί σου!!!
Δύο βιντεάκια σε μια ημέρα. Θα μας κακομάθεις! Κάτι μου λέει πως θα ξαναρχίσω τις επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη!Σήμερα κρυώνουν τα πόδια μου οπότε καλτσάκια επιβάλλονται... ??? Ενημερωτικά ....τα καλτσάκια βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών χαχα ικανούς σας έχω να μην τα δείτε καθόλου ?????????
Καλησπέρα. Εγώ πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου ...... που το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ?.....Σήμερα κρυώνουν τα πόδια μου οπότε καλτσάκια επιβάλλονται... ??? Ενημερωτικά ....τα καλτσάκια βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών χαχα ικανούς σας έχω να μην τα δείτε καθόλου ?????????
6980062701 όταν είμαι με αγοράκι το τηλέφωνό μου είναι κλειστό ? αν στείλεις μήνυμα στο viber 99% απαντάω ?Καλησπέρα. Εγώ πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου ...... που το ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ?.....
Κάποιο τηλέφωνο? Ή μέιλ...
Εγώ δεν φταίω αν κάποιος είναι γρηγόρος ???καλησπερα αναφτρα λεω να ρθω να με ζεστανεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν συμφερει ομως σε τελειωνει γρηγοραααα χαχαχα
με κανεις τουρμποΕγώ δεν φταίω αν κάποιος είναι γρηγόρος ???
Γουστάρω τα καλτσακια σου ...την επόμενη φορά βγάλε ένα βίντεο μόνο με αυτάΣήμερα κρυώνουν τα πόδια μου οπότε καλτσάκια επιβάλλονται... ??? Ενημερωτικά ....τα καλτσάκια βρίσκονται στο κάτω μέρος των ποδιών χαχα ικανούς σας έχω να μην τα δείτε καθόλου ?????????
Καλημέρα κούκλα. Έχεις χώρο? Είσαι πολύ καυλιάρα καί θέλω νά βρεθούμε.6980062701 όταν είμαι με αγοράκι το τηλέφωνό μου είναι κλειστό ? αν στείλεις μήνυμα στο viber 99% απαντάω ?