Νέα

Ζωδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Καλημερα,

Πιστευετε στα ζωδια; Ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλημερα,

Μεγάλη μούφα. Δεν είναι δυνατόν να ισχύει ότι θα συμβούν αύριο τα ίδια σε έναν ογδοντάχρονο που ζει στη Νέα Ζηλανδία, μια τριαντάχρονη που ζει στην Ινδία, έναν δεκάχρονο που ζει στη Χιλή έναν εικοσάχρονο που ζει στη Νότιο Αφρική και ένα νεογέννητο που γεννήθηκε στην Κρήτη επειδή γεννήθηκαν όλοι μια συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου (που καιαυτός είναι μια έννοια πολύ σχετική, αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος).Κι όσο βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι καθορίζουν τις κινήσεις τους με βάση τις παπαρολογίες που γράφουν και λένε οι αστρολόγοι, τόσο τρελένομαι...

Επισκέπτης
Καλημερα,
Mερικά γνωρίσματα που λένε για τα ζώδια ψιλο ισχύουν όπως έχω παρατηρήσει σε δείγμα 5 ατόμων!!! :rolleyes:
Τώρα έτυχα ή ισχύει δεν ξέρω!!! :S
Αλλά γενικά ναι και εγώ ψηφίζω μούφα με επιφύλαξη για τον Νοστράδαμο και όσα προέβλεψε!!! :huh:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
μηπως ειμαι στο κοσμοπολιταν και δεν το καταλαβα?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Αλλά γενικά ναι και εγώ ψηφίζω μούφα με επιφύλαξη για τον Νοστράδαμο και όσα προέβλεψε!!! :huh:
'Αλλη μεγάλη μούφα αυτή. Ο Νοστράδαμος -όπως και οι αστρολόγοι- έγραψε τα πράγματα έτσι ώστε να έχουν πολλές ερμηνείες. Ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει οπότε και "βλέπει" να επιβεβαιώνονται οι δήθεν προφητείες.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο πιστεβο,κε λενε οτι εχο καθε μερα πολι καλο μελον

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
ειναι το τελευταιο μερος που περιμενα να δω ενα τετοιο θεμα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Ρε ήταν τόσο ορατό να στην πω,που δεν μπόρεσα να κρατηθώ,άνθρωπος(λέμε τώρα)είμαι και εγώ!!! :grin:

καλό είναι αυτό! βρίσκεις τα κεφάκια σου! Παλικάρι μου, αετός με γουρούνα δεν ταιριάζουνε δε συμπεθεριάζουνε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom