Νέα

Ζιζέλ- trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brad-pitt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
entaxei zizel mas epeises leme,γράφε ελληνικά πια

edit:αυτόματη μετατροπή στα "ελληνικά"  ;)

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
καλησπέρα σε όλους η trans zizel για την opioa μιλάτε με την συγκεκριμένη αγγελία είναι γνωστη μου και έχω πάρει μέρος σε κάποια παρτάκια τις και ήταν όντως super έχω ξανά ακούσει διαφορα γι τι zizel πριν την γνωρίσω και τελικά έπαθα πλακα μιλάμε για πολύ ξηγημένο και super άτομο στην καμια δεν είναι "βρομοπουστας",,,,,,,,,,,,,όσο για τον barman από το vegas ρε παίδες έλεος είπαμε να μη λέμε και βλακείες συνεχώς αλλα και κάτι ακόμα πιο σίγουρο πολλά άτομα και ειδικά trans η gay μπαίνουν με διαφορα ονόματα υπάρχουν και άλλες zizel απ όσο ξέρω γιατί έχω πετύχει και άλλες σε αλλα site και γενικά το έχω συζήτηση και με την zizel την zizel που κάνει τα παρτάκια τα οποια δεν είναι "απαγκελματικα" έτσι και γι "φτο" είμαι απόλυτα σίγουρος,,,,,,,,,,,,,,,,,λοιπόν ξυπνήστε και μη μπερδεύουμε τους πάντες πάντως σας προτείνω και μονο για τον χαρακτήρα να την γνωρίσετε εγώ την ξέρω 4 χρονια και είμαστε πολύ φιλί ..................
η κοπελα αδερφε ειναι τρανσ με στηθος, κρος απλα ρουχα γυναικεια, θυληκη συμπεριφορα,δωσε μας κατι παραπανω αφου την γνωριζεις...

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
lipon epidi sas episa kala tha kanete na mi lete oti paparia sas erthi kai na mi lete tis gnostes malakies pou lete kapxi xoris na gnorizete ton alo bika gia na do giati mou lene poli gnosti tis paparies kai tis kakies pou lete ,,,,,,,,me kserete prosopika???????? iparxoun ontos toses poles me to onoma trans zizel se diafora site pou exo varethi na apologoume pxia diledi eleos ,,,,,KANONIKA THA EPREPI NA VGAZO STIN FORA KATI AGORAKIA POU INE STO KREVATI PIO SKILES KAI APO TIS SKILES ,,,,,,,den thelo na bo stin diadikasia na doso onomata kai na po leptomeries giati to miso site tha tin kania apo edo mesa opos kai apo ala site,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TELOS den exo kati alo na sas po kai afta pou egrapsa pio pano ine periptosis apo atoma pou pigane se diafores zizel DEN IME OLES I ZIZEL EGO KAI OUTE EXO THEMA NA KRIFTO,,,,,,,,,,,,,,,OPIOS THELI NA ME DI KAI NA ME GNORISI I FOTO MOU INE STO SLANDO KSERETE EKI POU EXO KAI TIN AGELIA ..........OTI LEO KAI OTI GRAFO ISXII DEN EXO KAPIO LOGO NA PO PSEFTIES......afta ixa na sas po kai den tha ksana bo stin oli diadikasia apla esis i dithen eksipni anikste ta strava sas giati kapxies kai kapxi paliopoustes sas doulevoun kai sas koroidevoun filia se olous sas ...........................IME I ZIZEL ME TA GALAZIA MATIA KAI ETSI THA ME KSEXORIZETE POLA FILIA KAI AS GRAFETE KAKIES
μην περνεις προσωπικα οτι λενε εδω καποιοι... πολλοι απο εδω μεσα ειναι καλα παιδια, πολλοι ειναι τελειως μαλ :jerking: μην καθεσε να ασχοληθεις. θελεις να μου απαντησεις στην ερωτηση μου, εαν εχεις στηθος η  εαν εισαι cross? εαν δεν θελεις να τα πεις εδω στειλε μου προσωπικο μηνυμα.(πατας πανω στο νικ ναμε μου). υ. γ. εγω θα σου προτεινα να συνεχισεις να μπαινεις στο εδω στο thread σου, και να μην δινεις σημασια σε μερικους. δεν ειναι ολοι ετσι. ;)

cd-zizel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα εδω ειμαι και εγω η ζιζελ ,,,,,,,,ακουω τις αποριες σας και τη αλλο θελετε

cd-zizel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
οτι πει το κοριτσακι μας ο μακης

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οτι πει το κοριτσακι μας ο μακης

έτσι όπως το πας θα έχουμε κοκορομαχίες...

καλύτερα να μην ασχολείσαι και να κοιτάς την δουλειά σου...απάντα στην ερώτηση που σου έκαναν, καλύτερα..φιλική συμβουλή.. ;)

cd-zizel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
oταν λες καποιον τρολ δεν ειναι οτι πιο ευγενικο τη λες?????

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ααα η ζιζελ που λετε που χορευει στο vega, ειναι γαμααααατη! :rockon:

Stories