Νέα

Ζιζέλ- trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brad-pitt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
τελικα εκανε κανενας καμια δοκιμη με την συγκεκριμενη...? δεν ειναι επαγγελματικη η αγγελια λεει, αρκει να πληροις αυτα που λεει

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Κατω ο ρατσισμός των psolaradwn!
Να οργανώσουμε μια παρτουζίτσα με μικροτσούτσουνους...
Μπορούμε και εμείς να κερδίσουμε τους "Νιγηριανούς"... δε φοβόμαστε τα "τρίτα πόδια"...

Να'μαι κ γω... :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε μπαζάκια, μην σπαμάρετε στο θρεντ! :P

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]ρε μπαζάκια, μην σπαμάρετε στο θρεντ[/move]! :P
[move]Δεν ειναι ωραιος τροπος αυτος που γραφεις...γιατι δεν ειμαστε τα μοναδικα μπαζακια που σπαμαρουμε!!!..Πιανεις το υπονοουμενο! :idiot:[/move]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
[move]Δεν ειναι ωραιος τροπος αυτος που γραφεις...γιατι δεν ειμαστε τα μοναδικα μπαζακια που σπαμαρουμε!!!..Πιανεις το υπονοουμενο! :idiot:[/move]

[move]θα στο πω απλά γιατί είσαι πάκης!!!..δεν πιάνω το υπονοουμενο! :birdman:[/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]οκ το κατάλαβα είσαι κλώνος του νώντα!!!..το'πιασα το υπονοουμενο! :-*[/move]
[move]χαχαχα...βλεπεις που σε εκανα και σενα να σπαμαρεις!!!!....Ειμαι καταπληκτικος παραδεξου το!!!! :rockon:[/move]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
[move]χαχαχα...βλεπεις που σε εκανα και σενα να σπαμαρεις!!!!....Ειμαι καταπληκτικος παραδεξου το!!!! :rockon:[/move]

χαχα σωστος εισαι..αλλα να ξερεις οτι στη θεση αυτου του ποστ μου θα σου εγραφα "σκασε σπαμαρεις" οποτε μην χαιρεσαι τοσο...με προλαβες..τπτ περισσοτερο..! ;)

μην νομιζεις οτι επεσα λογω αγνοιας στην παγιδα σου..

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
χαχα σωστος εισαι..αλλα να ξερεις οτι στη θεση αυτου του ποστ μου θα σου εγραφα "σκασε σπαμαρεις" οποτε μην χαιρεσαι τοσο...με προλαβες..τπτ περισσοτερο..! ;)

μην νομιζεις οτι επεσα λογω αγνοιας στην παγιδα σου..
[move]LE PROFESSIONNEL PAIXTOYRAS! :rockon:[/move]

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ρε σεις αυτη η Ζιζελ ειναι η γνωστη μπαργουμαν που ειναι τοσα χρονια σε γνωστα μαγαζια και φετος ειναι στο Vega στην παραλιακη ? ?

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καλησπερα παιδια, εχει κανεις καποια εμπειρια με την συγκεκριμενη?

ειχε ξαναβαλει αγγελια και παλιοτερα.
αν δεν κανω λαθος δουλευε στην πλατεια ψυρη προ 2 ετιας στο πιο γνωστο club της περιοχης σαν bar(wo)man....

alex25athens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους η trans zizel για την opioa μιλάτε με την συγκεκριμένη αγγελία είναι γνωστη μου και έχω πάρει μέρος σε κάποια παρτάκια τις και ήταν όντως super έχω ξανά ακούσει διαφορα γι τι zizel πριν την γνωρίσω και τελικά έπαθα πλακα μιλάμε για πολύ ξηγημένο και super άτομο στην καμια δεν είναι "βρομοπουστας",,,,,,,,,,,,,όσο για τον barman από το vegas ρε παίδες έλεος είπαμε να μη λέμε και βλακείες συνεχώς αλλα και κάτι ακόμα πιο σίγουρο πολλά άτομα και ειδικά trans η gay μπαίνουν με διαφορα ονόματα υπάρχουν και άλλες zizel απ όσο ξέρω γιατί έχω πετύχει και άλλες σε αλλα site και γενικά το έχω συζήτηση και με την zizel την zizel που κάνει τα παρτάκια τα οποια δεν είναι "απαγκελματικα" έτσι και γι "φτο" είμαι απόλυτα σίγουρος,,,,,,,,,,,,,,,,,λοιπόν ξυπνήστε και μη μπερδεύουμε τους πάντες πάντως σας προτείνω και μονο για τον χαρακτήρα να την γνωρίσετε εγώ την ξέρω 4 χρονια και είμαστε πολύ φιλί ..................

alex25athens

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εντωμεταξύ η zizel με τα γαλάζια ματια με τις παρτούζες είχε αλλάξει σπίτι και μπήκα στο internet και βρήκα μια zizel και νόμισα ήταν αυτή κλείσαμε ραντεβού για καφέ πήγα σπίτι τις και όταν "ακιξε" η πόρτα ida τον μπάρμπα μου ντυμένο γυναικα αηδία μιλάμε το λιγότερο 50 χρόνον έφαγα την ήττα τις ζωής μου μετά από καιρό κατά simtosi βρήκα την zizel με τα γαλάζια ματια και όταν βρεθήκαμε τις τα ηπα και μου λέει : παρα πολλά άτομα την μπερδεύουν με διαφορες και πολύ συχνά m αυτόν τον barman και γελούσε και ότι την έχουν κράξει χωρίς καν να την γνωρίζουν μιλάμε πολύ γέλιο,,,,,αλλα είναι τόσο άτομο που ειλικρινά δεν καταλαβαίνει από τέτοια,,,,,,όσο για τα party?????? ένταξη μιλάμε όλα τα λεφτά επιδιώξτε να τι γνωρίσετε και δεν θα χάσετε και kapxi παπάρες το ξανά λέω μη γράφετε μαλακίες και άκυρα πράγματα ...................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom