Νέα

Ζήτω τα μέσα μαζικής μεταφοράς !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karmen69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
παιδια στα μμμ,ειδικα τισ ωρεσ αιχμησ γινεται παρτυ.δεν τα χρησιμοποιω συχνα και δεν εδινα σημασια,αλλα οταν καταλαβα τι παιζετε το προσεχω.ειδικα οι πακιστανοι,μπαγκλαντες και λοιποι κολλανε ολοι σχεδον πισω,μπρος,πλαι.οχι οτι οι ελληνεσ και αλλοι πανε πισω.αυτο που μου'χει μεινει ειναι ενασ παπους 75+ που χουφτωνε μια το πολυ 25,και εννοω παρατεταμενο χουφτωμα στον κωλο.αυτη μιλαγε με αλλη κι αυτοσ χουφτωνε.γαμισε τα ο παπους.
κάτσε ρε μάγκα να πούμε...που τα χεις δει αυτά?
εγώ ξέρεις ποσα χρονια εξασκώ το άθλημα και δε μου κάθεται ποτε καμια φάση της προκοπης?όλες τραβιούνται και κάνα δυο μου την έχουν πει κιόλας... :jerking:
υπνωτισμένες όλες και όλοι... :zzzzz:
μονο στο λύκειο χούφτωνα μέσα σε λεωφορείο για κάνα τέταρτο το κωλαράκι μιας μουναρας 25αρας :bigdick: και το χε καταλάβει αλλα με άφηνε...μάλιστα ενώ στην αρχή ήταν πήχτρα κι έτσι επωφελήθηκα μετά άδειασε αλλα εγώ έμεινα κολλημένος στη γκόμενα! :2funny:
κάρφωμα τρελό αλλα δεν καταλάβαινα τίποτα εγώ :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η αγαμία σας δεν έχει όρια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε λεωφορειο θα ηταν καλυτερα γιατι με το σταματα ξεκινα το απότομο δεν κουραζετε το χερι του αθλητη και μπορει να σου πει και την ατακα

BUS και καβλώσεις.

Τωρα θα λέγονται ΜΜΜΜ (Μεσα Μαζικης Μεταφορας και Μουνοδακτυλιασματος)

:grin:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
παιδια στα μμμ,ειδικα τισ ωρεσ αιχμησ γινεται παρτυ.δεν τα χρησιμοποιω συχνα και δεν εδινα σημασια,αλλα οταν καταλαβα τι παιζετε το προσεχω.ειδικα οι πακιστανοι,μπαγκλαντες και λοιποι κολλανε ολοι σχεδον πισω,μπρος,πλαι.οχι οτι οι ελληνεσ και αλλοι πανε πισω.αυτο που μου'χει μεινει ειναι ενασ παπους 75+ που χουφτωνε μια το πολυ 25,και εννοω παρατεταμενο χουφτωμα στον κωλο.αυτη μιλαγε με αλλη κι αυτοσ χουφτωνε.γαμισε τα ο παπους.
Η κοπέλα όντως ήρθε στο τμήμα σε άθλια κατάσταση και έκανε την καταγγελία αμέσως μετά τον βιασμό κατ εξακολούθηση απο 3 Ιρακινούς αλλοδαπούς.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
το παραπανω το πηρα απο αλλο θρεντ εδω μεσα.γυαλιζει το ματι τουσ λοιπον οι μουσουλμανοι και οχι μονο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom