Νέα

Ζήτω τα μέσα μαζικής μεταφοράς !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karmen69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σημερα σηκωθηκα αρκετα νωρις.επρεπε να εοιμαστω ,τα απαραιυητα για μια γυναικα ,και ημουν απολυτα χαρουμενη μετα απο μια νυχτα γεματη καβλες και ξεσπασματα.εκανα το μπανακι μου ,και χιδευτηκα αρκετα ,γιατι δεν ξεκινω την μερα χωρις την γευση απο το σωμα μου. ντυθηκα με ενα ελαφρυ ταγιερακι,με φουστα αρκετα μινι ,μιας και θαμεινω γραφειο.μονο που επρεπε να παρω συγκοινωνια. δεν κυκλοφορω σημερα.
μπηκα στο τραμ ,και θα λεγα ηταν γεματο.πηγα προς τα πισω μαρεσει δεν ξερω γιατι ,αλλα μαλλον γιατι βλεπω ολες τις φατσουλες και τα κορμια.
ηταν δυο μαθητες μεσα διπλα μου και ακριβως πισω μου. γυρω στα 16 ελεγαν για το παρτυ του σαββατοκυριακου..γενικα τα δικα τους..στην κοσμαρα τους..
οσο εμπαινε κοσμος πιεζομουν προς τα πισω ,αθελα μου πηγα πολυ κοντα. αχ θεε μου τι ηταν αυτο.. ενοιωσα το χερι του ενος κατω απο την φουστα.ο αλλος τον καλυπτε με το σωμα του..ηδη το χερι ειχε βρει στοχο στο στριγκ μου,και καθως φορω παντα καλτσες,παραμερισε το στριγκ,το τραβηξε εξω και με το δακτυλακι μπαινοβγαινε μεσα μου.θεε μου ελεος.ειχα στησει την λεκανη μου σε τετοια θεση που τον διευκολυνα. με τρελλαινε,δαγκωθηκα αλλα ηθελα να φωναξω..
τελικα με εκανε να χυσω.. τρελλαθηκα με το θρασσος του ,και σκεφτηκα αν και μου το εχουν ξανακανει πολλες φορες ,οτι το ξαφνικο το πολυ πονηρο το προστυχο..θελω να ακουσω αποψεις  η να μου πειτε εμπειριες πως αν μας την κανατε εσεις γλυκα μπουρδελοπαιδακια..
ειναι ωραιο ... σας μιλω ειλικρινα.. εχυνα μεχρι πριν λιγο..μεχρι και πιπι που πηγα να κανω εβλεπα ακομα χυσακια ...
τι τρελλα θεε μου

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
..ηδη το χερι ειχε βρει στοχο στο στριγκ μου,και καθως φορω παντα καλτσες,παραμερισε το στριγκ,το τραβηξε εξω και με το δακτυλακι μπαινοβγαινε μεσα μου.θεε μου ελεος.
να ρωτησω κατι?
οι καλτσες που κολανε στην συζητηση?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στο γαμημένο το μετρό που χρησιμοποιώ εγώ, αποκλείεται να γίνουν τέτοια σκηνικά. :headbang:

Μήπως όμως μας ρίχνεις άγριο BSing?  :uglystupid:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για κλώνω την(τον) κόβω.Αλλά δεν λέω ποιανού :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ναι, τώρα το θυμήθηκες και του λόγου σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η απεργια τι ωρα ληγει?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
και εγω που πιστευα οτι ο κοσμος δε χρησιμοποιει πια LSD...... :2funny: :headbang:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
σημερα σηκωθηκα αρκετα νωρις.επρεπε να εοιμαστω ,τα απαραιυητα για μια γυναικα ,και ημουν απολυτα χαρουμενη μετα απο μια νυχτα γεματη καβλες και ξεσπασματα.εκανα το μπανακι μου ,και χιδευτηκα αρκετα ,γιατι δεν ξεκινω την μερα χωρις την γευση απο το σωμα μου. ντυθηκα με ενα ελαφρυ ταγιερακι,με φουστα αρκετα μινι ,μιας και θαμεινω γραφειο.μονο που επρεπε να παρω συγκοινωνια. δεν κυκλοφορω σημερα.
μπηκα στο τραμ ,και θα λεγα ηταν γεματο.πηγα προς τα πισω μαρεσει δεν ξερω γιατι ,αλλα μαλλον γιατι βλεπω ολες τις φατσουλες και τα κορμια.
ηταν δυο μαθητες μεσα διπλα μου και ακριβως πισω μου. γυρω στα 16 ελεγαν για το παρτυ του σαββατοκυριακου..γενικα τα δικα τους..στην κοσμαρα τους..
οσο εμπαινε κοσμος πιεζομουν προς τα πισω ,αθελα μου πηγα πολυ κοντα. αχ θεε μου τι ηταν αυτο.. ενοιωσα το χερι του ενος κατω απο την φουστα.ο αλλος τον καλυπτε με το σωμα του..ηδη το χερι ειχε βρει στοχο στο στριγκ μου,και καθως φορω παντα καλτσες,παραμερισε το στριγκ,το τραβηξε εξω και με το δακτυλακι μπαινοβγαινε μεσα μου.θεε μου ελεος.ειχα στησει την λεκανη μου σε τετοια θεση που τον διευκολυνα. με τρελλαινε,δαγκωθηκα αλλα ηθελα να φωναξω..
τελικα με εκανε να χυσω.. τρελλαθηκα με το θρασσος του ,και σκεφτηκα αν και μου το εχουν ξανακανει πολλες φορες ,οτι το ξαφνικο το πολυ πονηρο το προστυχο..θελω να ακουσω αποψεις  η να μου πειτε εμπειριες πως αν μας την κανατε εσεις γλυκα μπουρδελοπαιδακια..
ειναι ωραιο ... σας μιλω ειλικρινα.. εχυνα μεχρι πριν λιγο..μεχρι και πιπι που πηγα να κανω εβλεπα ακομα χυσακια ...
τι τρελλα θεε μου
...και μετα ξυπνησες κι επαιξες το πουλακι σου...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
Ελα δω έχω κάτι πολύ μεγαλύτερο απο το απλό δαχτυλάκι...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε θα πειτε τι ωρα ληγει η σταση?
τι ειδησαιο-γραφικο μπουρδελο-σάιτ ειμαστε!!!???

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα μου αρεσουν πολι τα μεσα ιδικα το Νετ (διχνι το θριλο),το Σουπερ σπορ γιατι διχνι τσαμιο λιγκ και ο αλφα γιατι διχνι φορμουλα
μια χαρα ικονα εχουν

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κ αιμας τους βαζελι δύχνοι.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
εμενα μου αρεσουν πολι τα μεσα ιδικα το Νετ (διχνι το θριλο),το Σουπερ σπορ γιατι διχνι τσαμιο λιγκ και ο αλφα γιατι διχνι φορμουλα
μια χαρα ικονα εχουν
εσυ σαν βοθρος επρεπε να βλεπεις  το σταρ που δειχνει συνεχεια σκατα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom