Νέα

Ζήτηση επιτραπέζιου παιχνιδιού "Hero Quest"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Naruto-Sasuke
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Που πας και τα ξεθάβεις!!!!???

Aσε φιλε εψαξα στο παταρι και στην αποθηκη και τα βρηκα ολα,αλλα ειναι σπασμενα και λειπουν κομματια.Οποτε σιγα σιγα λεω να τα βρω ολα και να τα παρω ετσι για την καυλα ρε γαμωτο. :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Aσε φιλε εψαξα στο παταρι και στην αποθηκη και τα βρηκα ολα,αλλα ειναι σπασμενα και λειπουν κομματια.Οποτε σιγα σιγα λεω να τα βρω ολα και να τα παρω ετσι για την καυλα ρε γαμωτο. :grin:
καλά θα κάνεις, εφόσον τα βρεις... μοναστηράκι πρέπει να πας καμια βόλτα μπας και βρεις κάτι...αλλά σε τι κατάσταση?

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μοναστηρακι σε τι μαγαζια να κοιταξω και που αν ξερεις κανενα? :think:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μοναστηρακι σε τι μαγαζια να κοιταξω και που αν ξερεις κανενα? :think:
κατά καιρούς είχα δει, παλαιότερα, σε κάτι παλαιοβιβλιοπωλεία΄που έχουν και κόμιξ κτλ. Αλλά έχω καιρό να πάω. Στο κέντρο στην Αθήνα δεν έχει τίποτα??? Εξάρχεια, Σόλωνος κτλ??????

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
κατά καιρούς είχα δει, παλαιότερα, σε κάτι παλαιοβιβλιοπωλεία΄που έχουν και κόμιξ κτλ. Αλλά έχω καιρό να πάω. Στο κέντρο στην Αθήνα δεν έχει τίποτα??? Εξάρχεια, Σόλωνος κτλ??????

Λεω να παω αυριο.Λοιπον σε αφηνω για την ωρα φιλαρακο,παω για καφεδακι.Τα λεμε αυριο με καλα νεα ελπιζω! :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Πω !!πω!! ρε παιδιά τη απήχηση είχε αυτή η αγγελία για το παιχνίδι ?
Ενώ στην δική μου ούτε σχεδόν ένα μήνυμα :( :(
:think: :think: :think:Μήπως να την αλλάξω και αντί για συνέταιρος για δουλειά να γράψω……..
Ζητώ συμπαίκτη ,για ένα καινούργιο επιτραπέζιο, που παίζεται στις Σπέτσες και λέγεται απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες με πάρα πολύ δράση?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ακομα Γελαω!!! Φοβερος!!! χαχα χαχ αχαχα χα

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ένα απο τα καλλίτερα επιτραπέζια παιχνίδια ήταν αυτό, για όσους το θυμούνται.

Γινόταν ένα έγκλημα σε μια κινεζική πόλη κ εσύ σαν αστυνομικός επιθεωρητής έπρεπε να βρεις τα στοιχεία του ενόχου μέσα απο μαρτυρίες διαφόρων μαρτύρων και μετα έπρεπε να τον συλλάβεις. Χρονοβόρα διαδικασία αλλα πολύ διασκεδαστική μιας και το να πέρνεις τις μαρτυρίες γινόταν με διάφορους τρόπους κρυπτογράφησης.

Συνημμένα

• 1011389.jpg
    1011389.jpg
    52,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • pkindet1fe0.jpg
    pkindet1fe0.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 24

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
hotels. Αυτό το παραθέτω σαν πολύ κατασκευή που έβαζες τα κτίρια,

Γυρνάς γύρω γύρω στο ταμπλώ και αν έχεις αρκετά λεφτά χτίζεις ξενοδοχεία. Αν κάποιος πέσει σε τετραγωνάκι μπροστά στο ξενοδοχείο σου μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει διανυκτερεύσεις και εσύ να μαζεύεις λεφτά και να γίνεις πολύ πλούσιος. Μπορείς να χτίσεις και άλλο ξενοδοχείο, αλλά θέλει προσοχή γιατί ανάλογα τι καρτελάκι θα τραβήξεις μπορεί από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς χρεωμένος!

Συνημμένα

• hotel.jpg
    hotel.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 19

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
500+ καταχωρήσεις στο eBay - complete, σε excellent condition κλπ. Εξυπακούεται βέβαια - όχι στα €10. Δε βλέπω που είναι το πρόβλημα όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, να πληρώσει γι΄ αυτό. :rolleyes: :rolleyes:

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
To Hotel ηταν μαπα.

Κανας fan της ΜΟΝΟPOLY υπαρχει?

Το Stratego δεν το συζητω γιατι ειναι μπελας να θυμασαι τα κομματια, παντως αν ξερετε που παιζεται online μου λετε... :)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το best ever επιτραπεζιο ειναι το Σκακι (0% luck)

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες, έχω και το hotel και το hero quest σε άριστη κατάσταση! Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ!

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και εγώ έχω το hero quest σε πολύ καλή κατάσταση. Pm λοιπόν :)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
παιχνιδαρα.....
οταν ημουν πιτσιρικι
επαιζα μονο με τα μπαραμπαδελια που ειχε...

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το επιτραπεζιο το βρηκα σε σουπερ κατασταση οποτε αν θελετε σβηστε το θρεντακι αυτο  ;)
Επισης για οποιον ενδειαφερεται για τετοιου ειδος επιτραπεζια ας ριξει μια ματια και στο "descent" η αλλιως "καταβαση" αν δεν κανω λαθος.Το επιτραπεζιο ειναι φοβερο!

subgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tι μου θυμησατε και μπηκα στο τρυπακι να ψαξω .....

Βρηκα αυτο και ειναι οτι καλυτερο βρηκα ποτέ για το αγαπημενο μας παιχνιδι των "αγριων και αθωων" νιάτων μας :

Απίστευτο ιστορικο και φωτογραφικό αρχείο, φοβερά video αλλα και ομαδες, αξεσουαρ και σετ για να το ξαναστήσουμε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom