Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Μερικά πράγματα είναι να τα κρατας...
Ας ειχα τοτε το μυαλο που εχω τωρα...
Μερικά πράγματα είναι να τα κρατας...
Το ειχα παλια και το Hero Quest και το θρυλικο Subbuteo οπως επισης και το Καστρα και πολιορκητες.
Το Stratego έχει βγει σε πολλές εκδόσεις, αν δεν κάνω λάθος. Ωραίο παιχνίδι αλλά άλλο στυλ. Πρόσφατα ανακάλυψα το Magic the gathering το παιχνίδι με τις κάρτες!!!Ξέχασες το θρυλικό STRATEGO!
Όπως τα λες. Καλές εποχές...!!!Η ουσία είναι ότι παλιά μαζευόμασταν φίλοι σε σπίτια, αράζαμε παρέα... παίζαμε, γελούσαμε, τρώγαμε, βλέπαμε καμιά ταινία στο βίντεο (σπάνιο κ ακριβό, λίγοι είχαν), τώρα οι περισσότεροι καθονται καθένας σπίτι του online ή λιώνουν στις κονσόλες...
Όπως τα λες. Καλές εποχές...!!!
εγώ, αν και μεγάλωσα, προσπαθώ ακόμα να βρίσκω φίλους (σπάνια μεν) και να παίζουμε επιτραπέζια. Έχει πλάκα γιατί κάνουμε σαν μικρά!!!!κ ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι προλάβαμε κ τις ζήσαμε...
Η ουσία είναι ότι παλιά μαζευόμασταν φίλοι σε σπίτια, αράζαμε παρέα... παίζαμε, γελούσαμε, τρώγαμε, βλέπαμε καμιά ταινία στο βίντεο (σπάνιο κ ακριβό, λίγοι είχαν), τώρα οι περισσότεροι καθονται καθένας σπίτι του online ή λιώνουν στις κονσόλες...
κ αυτο πολυ καλο
ο θησαυρος του ναου
στο τελος επρεπε να βαλεις το σπαθι σε ενα ομοιωμα θεου που ειχε για να πεσει το σμαραγδι αλλιως εχανες κ επαιρνες πουλο
γειτονια? ξέρουν τα σημερινά παιδιά τι εστί???Αστα..αλλες εποχες τοτε.Μαζευα σπιτι μου ολη την γειτονια και παιζαμε και υστερα η καημενη η μανα μου εβγαζε την ταψαρα το παστιτσιο η οτι αλλο ειχε και τρωγαμε ολοι μαζι.
Αγνες εποχες μεσα στο παιχνιδι το μυαλο μας και οχι για παρτη μας δεν ειχε ουσια να παιζεις μονος.
Αγνες εποχες μεσα στο παιχνιδι το μυαλο μας και οχι για παρτη μας δεν ειχε ουσια να παιζεις μονος.
Ακριβά? Αρκετά ακριβά. Μόνο Χριστούγεννα και αν.Και τα παιχνίδια ήταν ακριβά... κανονίζαμε τι θ' αγοράσει ο ένας, τι ο άλλος, για να έχουμε ποικιλία όταν μαζευόμασταν όλοι μαζί...
Τι μαλακας ημουν και δεν τα προσεχα τα παιχνιδια μου!!
κι εγώ έχω τραινάκι. Συλλεκτικό μου έλεγαν. μια φορά το άνοιξα για να μην χαλάσει. Το έχω ακόμα. οταν αποκτήσω παιδια...Εγώ πάλι τα πρόσεχα ΟΛΑ! Κι ευτυχώς, οι γονείς μου τα κράτησαν! Εχω ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τραίνο, φτιαγμένο κομμάτι-κομμάτι (διόραμα) κ όποιος το βλέπει εν πλήρη λειτουργία στο σπίτι χαζεύει...