Νέα

Ζήτηση επιτραπέζιου παιχνιδιού "Hero Quest"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Naruto-Sasuke
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ξέχασες το θρυλικό STRATEGO! :rockon:
Το Stratego έχει βγει σε πολλές εκδόσεις, αν δεν κάνω λάθος. Ωραίο παιχνίδι αλλά άλλο στυλ. Πρόσφατα ανακάλυψα το Magic the gathering το παιχνίδι με τις κάρτες!!!

Επισκέπτης

pic6790.jpg

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η ουσία είναι ότι παλιά μαζευόμασταν φίλοι σε σπίτια, αράζαμε παρέα... παίζαμε, γελούσαμε, τρώγαμε, βλέπαμε καμιά ταινία στο βίντεο (σπάνιο κ ακριβό, λίγοι είχαν), τώρα οι περισσότεροι καθονται καθένας σπίτι του online ή λιώνουν στις κονσόλες...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η ουσία είναι ότι παλιά μαζευόμασταν φίλοι σε σπίτια, αράζαμε παρέα... παίζαμε, γελούσαμε, τρώγαμε, βλέπαμε καμιά ταινία στο βίντεο (σπάνιο κ ακριβό, λίγοι είχαν), τώρα οι περισσότεροι καθονται καθένας σπίτι του online ή λιώνουν στις κονσόλες...
Όπως τα λες. Καλές εποχές...!!!

Επισκέπτης
κ αυτο πολυ καλο

ο θησαυρος του ναου

pAvgudF1.jpg

στο τελος επρεπε να βαλεις το σπαθι σε ενα ομοιωμα θεου που ειχε για να πεσει το σμαραγδι αλλιως εχανες κ επαιρνες πουλο

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
κ ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι προλάβαμε κ τις ζήσαμε...
εγώ, αν και μεγάλωσα, προσπαθώ ακόμα να βρίσκω φίλους (σπάνια μεν) και να παίζουμε επιτραπέζια. Έχει πλάκα γιατί κάνουμε σαν μικρά!!!!

Επισκέπτης
250px-Guesswho1.jpg

''μαντεψε ποιος? ''

το αγοραζα καθε χρονια αλλα το μονο που αλλαζε ηταν οτι γινοταν πιο φανσι το πλαστικο κ προσθετονταν λιγα προσωπα

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Αστα..αλλες εποχες τοτε.Μαζευα σπιτι μου ολη την γειτονια και παιζαμε και υστερα η καημενη η μανα μου εβγαζε την ταψαρα το παστιτσιο η οτι αλλο ειχε και τρωγαμε ολοι μαζι.
Αγνες εποχες μεσα στο παιχνιδι το μυαλο μας και οχι για παρτη μας δεν ειχε ουσια να παιζεις μονος.

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
κ αυτο πολυ καλο

ο θησαυρος του ναου

pAvgudF1.jpg

στο τελος επρεπε να βαλεις το σπαθι σε ενα ομοιωμα θεου που ειχε για να πεσει το σμαραγδι αλλιως εχανες κ επαιρνες πουλο

Και αυτο το ειχα!!! Ρε πουστη μου ξενερωσα τωρα!!
Τι μαλακας ημουν και δεν τα προσεχα τα παιχνιδια μου!!  :jerking:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Αστα..αλλες εποχες τοτε.Μαζευα σπιτι μου ολη την γειτονια και παιζαμε και υστερα η καημενη η μανα μου εβγαζε την ταψαρα το παστιτσιο η οτι αλλο ειχε και τρωγαμε ολοι μαζι.
Αγνες εποχες μεσα στο παιχνιδι το μυαλο μας και οχι για παρτη μας δεν ειχε ουσια να παιζεις μονος.
γειτονια? ξέρουν τα σημερινά παιδιά τι εστί???

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Και τα παιχνίδια ήταν ακριβά... κανονίζαμε τι θ' αγοράσει ο ένας, τι ο άλλος, για να έχουμε ποικιλία όταν μαζευόμασταν όλοι μαζί...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Και τα παιχνίδια ήταν ακριβά... κανονίζαμε τι θ' αγοράσει ο ένας, τι ο άλλος, για να έχουμε ποικιλία όταν μαζευόμασταν όλοι μαζί...
Ακριβά? Αρκετά ακριβά. Μόνο Χριστούγεννα και αν.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι μαλακας ημουν και δεν τα προσεχα τα παιχνιδια μου!!  :jerking:

Εγώ πάλι τα πρόσεχα ΟΛΑ! Κι ευτυχώς, οι γονείς μου τα κράτησαν! Εχω ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τραίνο, φτιαγμένο κομμάτι-κομμάτι (διόραμα) κ όποιος το βλέπει εν πλήρη λειτουργία στο σπίτι χαζεύει...

Επισκέπτης
να συμπληρωσω οτι η συνεχεια του καστρα κ πολιορκητες ηταν η πολιορκια που βγηκε μετα απο καποια χρονια κ ηταν by far καλυτερο παιχνιδι

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Εγώ πάλι τα πρόσεχα ΟΛΑ! Κι ευτυχώς, οι γονείς μου τα κράτησαν! Εχω ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τραίνο, φτιαγμένο κομμάτι-κομμάτι (διόραμα) κ όποιος το βλέπει εν πλήρη λειτουργία στο σπίτι χαζεύει...
κι εγώ έχω τραινάκι. Συλλεκτικό μου έλεγαν. μια φορά το άνοιξα για να μην χαλάσει. Το έχω ακόμα. οταν αποκτήσω παιδια...

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Φιλε το subbuteo το ειχε για την ακρειβια ενας φιλος και το παιρναμε παρτουζα ολοι μαζι.
Ο πατερας του ηταν ξυλουργος εν τω μεταξυ και ειχε βαλει την τσοχα πανω σε κοντρα πλακε και ηταν τεζαρισμενη,η απολυτη καυλα!
Φαντασου τωρα δημοτικο παιδακια και να κουβαλαμε την πλακα αυτη να παμε σε σπιτι φιλου να παιξουμε και να περναμε λεοφωρους. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom