Νέα

Ζήτηση επιτραπέζιου παιχνιδιού "Hero Quest"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Naruto-Sasuke
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φιλε το subbuteo το ειχε για την ακρειβια ενας φιλος και το παιρναμε παρτουζα ολοι μαζι.
Ο πατερας του ηταν ξυλουργος εν τω μεταξυ και ειχε βαλει την τσοχα πανω σε κοντρα πλακε και ηταν τεζαρισμενη,η απολυτη καυλα!
Φαντασου τωρα δημοτικο παιδακια και να κουβαλαμε την πλακα αυτη να παμε σε σπιτι φιλου να παιξουμε και να περναμε λεοφωρους. :2funny:

πω-πω τώρα θυμήθηκα την τρέλλα που είχε ο καθένας μας με τις "ομάδες" του... κ πως έκανα από χαρά όταν αγόρασα τους προβολείς για το γήπεδο!

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μιλαμε στηναμε ολοκληρο πρωταθλημα οχι μαλακιες.Θα εδινα τα παντα ρε μαγκες να γυρισω εστω για λιγο σε αυτες τις εποχες..
Ελπιζω αυριο τα παιδια μου να εχουν αυτες τις χαρες που εζησα και εγω. :grin:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πάντως ακόμα υπάρχουν καβλωμένοι που μαζεύονται σε μαγαζιά τύπου κάισσα κτλ. και παίζουν. αλλά δεν βλέπω συχνά πιτσιρίκια μέσα αλλά μεγάλύτερης ηλικίας.

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πηρα οσα τηλεφωνα μπορεσα και κανενα μαγαζι δεν εχει το επιτραπεζιο. :headbang:
Τωρα θα βγω στην γυρα μπας και το πετυχω ξεχασμενο πουθενα. :priest:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες μεγάλη κάβλα το subbuteo.έχω να παίξω γύρω στα 3 χρόνια,προχτές όμως σε μια συναντηση φίλων έπεσε η ιδέα και ένα φίλος παράγγειλε για λογαριασμό όλων μας από το e-bay ομάδες, τσόχα,τερματάκια και μπάλλες.πραγματικά περιμένουμε με αγωνία να μας έρθουν για να αρχίσουμε πρωτάθλημα.φτάσαμε 37 και μυαλό δε βάλαμε. :dancing: :dancing:

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μάγκες μεγάλη κάβλα το subbuteo.έχω να παίξω γύρω στα 3 χρόνια,προχτές όμως σε μια συναντηση φίλων έπεσε η ιδέα και ένα φίλος παράγγειλε για λογαριασμό όλων μας από το e-bay ομάδες, τσόχα,τερματάκια και μπάλλες.πραγματικά περιμένουμε με αγωνία να μας έρθουν για να αρχίσουμε πρωτάθλημα.φτάσαμε 37 και μυαλό δε βάλαμε. :dancing: :dancing:

Αυτα ειναι! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Το έχω το Hero Quest, από τα πιό γαμάτα επιτραπέζια ever..δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση βέβαια. Έχω κ μερικές φιγούρες βαμμένες.  :sunglasses:

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Οταν εννοεις δεν ειναι σε τοσο καλη κατασταση? :think:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Ψαχνω καιρο να βρω το επιτραπεζιο παιχνιδι "Hero Quest".
Οποιανου του πεσει κατι στην αντιλληψη του παρακαλω να με ενημερωσει με pm.
Αν καποιος το εχει και το πουλαει, παλι ειδοποιηστε με. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/igymnast/games/heroqest/images/hq_box.gif[/img[/URL]]
[img]http://i112.photobucket.com/albums/n187/firedice27/Geek%20Orthodox/heroquest_contents.jpg

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

Kαι γω το ψάχνω.. :rockon: :rockon:

ποπο τι μου θύμησες...το είχε ένα φιλαράκι..

βάρβαρος..μάγος κλπ κλπ

απέθαντοι...

ποπο αναμνήσεις... :'( :'(

είχε και παγίδες έστηνες σκηνικά...

ποπο...σαν το d&d

Επισκέπτης
Το πλαστικό στο εσωτερικό του κουτιού είναι σμπαραλιασμένο, μερικές φιγούρες λείπουν, μερικές έχουν σπασμένα όπλα, το ταμπλώ είναι φθαρμένο. Μπορείς να παίξεις πάντως άνετα. Το θέμα έιναι πως δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να το πουλήσω. "Με πιάνεις"?  ;)

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πω !!πω!! ρε παιδιά τη απήχηση είχε αυτή η αγγελία για το παιχνίδι ?
Ενώ στην δική μου ούτε σχεδόν ένα μήνυμα :( :(
:think: :think: :think:Μήπως να την αλλάξω και αντί για συνέταιρος για δουλειά να γράψω……..
Ζητώ συμπαίκτη ,για ένα καινούργιο επιτραπέζιο, που παίζεται στις Σπέτσες και λέγεται απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες με πάρα πολύ δράση?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σαν μέλος του χώρου να προσθέσω 2 ακόμα μαγαζιά

1) Fantasy Shop (αλυσίδα - 3η Σεπτεμβρίου, Εξάρχεια, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, κ.α.) το Σάββατο έχει εγκαίνια το νέο μαγαζί στην Κηφισσιά και θα είμαι εκεί ...
Μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια με μινιατούρες, κάρτεσ, βιβλία και επιτραπέζια

2) Strategy Hall, Πειραιάς
Το απόλυτο παρείστικο μαγαζί για μάχες με μινιατούρες (κυρίως Warhammer fantasy)

αυτά ...

jmtms51

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
6
Πόντοι
10
Φιλε το εχω το Hero Quest αλλα παροτι ειμαι στα 27 πλεον ακομα με καποιους φιλους παιζουμε. Ευτυχως παντα τα προσεχα τα πιαχνιδια μου και αν εξαιρεσεις καποια (2-3) σπασμενα σπαθακια κατα τα αλλα ειναι ολοκληρο. Πριν κανενα χρονο στο Μοναστηρακι μια Κυριακη βρηκα να πουλανε με 5 ευρω το expansion "ο πυργος του Κελλαρ" αλλα μονο το βιβλιο με τις αποστολες και τα νεα χαρτονακια για τον πινακα χωρις τα εξτρα τερατα. Κωλοφαρδια ε; Γι αυτο σου λεω συνεχισε να ψαχνεις και θα το βρεις

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το hero quest για ποσα ατομα ειναι?

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως φιλε naruto στο e-bay η τιμη του ειναι  στα  46 ευρο  με  δορεαν τα  μεταφορικα  και  υπαρχυνε και κατι αλοι που το εχυνε δεκα ευρο αλλα  ειναι με bids αν φοβασε τισ αγορεσ μεσω  interner μπορεις να βγαλεις μια προπλιρομενι  καρτα  με οσα λεφτα θεσ εσυ ;)

thrashGR

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες αποτι καταλαβα το  παιχνιδι  ειναι αντιγραφη του Dungeons&Dragons  μονο που στο d&d  χρειαζεσε απλα καποια  βιβλια που μπορουν ευκολα να  βρεθουν στο νετ σε μορφη  pdf

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ψαχνω καιρο να βρω το επιτραπεζιο παιχνιδι "Hero Quest".
Οποιανου του πεσει κατι στην αντιλληψη του παρακαλω να με ενημερωσει με pm.
Αν καποιος το εχει και το πουλαει, παλι ειδοποιηστε με. :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.geocities.com/igymnast/games/heroqest/images/hq_box.gif[/img[/URL]]
[img]http://i112.photobucket.com/albums/n187/firedice27/Geek%20Orthodox/heroquest_contents.jpg

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

πωπω ρε φίλε... τι μου θύμησες τώρα....
κάπου στο χωριό μου το έχω... είχα λιώσει με τα ξαδέρφια μου να παίζουμε...

ελπίζω να το βρείς...  ;) ;)

OP
OP
N

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ακομα ψαχνω!Που θα παει ομως το πουστικο θα το βρω! :rockon:
Ειχα παλια και αυτο οποιος το θυμαται ηταν γαματο!
pic238889_md.jpg

pic365202_md.jpg

pic176088_md.jpg

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι