You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζήτησαν ταυτότητα κοπέλας (cg) στον Πρίαμο/απαράδεκτη συμπεριφορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akis5496
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 563
- Εμφανίσεις 67K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
δε ζητανε παντου τη ταυτοτηταΔε δείχνουμε φυσικά, αν και εμβολιασμένοι.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
δε ζητανε παντου τη ταυτοτητα
Επειδη θες να το πεις και δε σε ρωταει κανεις:
Που δε ζητανε ταυτοτητα?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
τυπε αμα δε ζητανε δεν παωδε ζητανε παντου τη ταυτοτητα
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Σε κλειστούς χώρους ζητάνε ποιστοποιητικο και τα ταυτότητα,ακόμα και σε μπακάλικο που λέει ο λόγος.Τον λόγο για τον οποίον ζήτησαν ταυτότητα σου το είπαν; Μου φαίνεται τελείως κουφό!!!
Προφανώς δεν ήθελε να δώσει παραπάνω στοιχεία
selena
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 31
- Πόντοι
- 6
σε πληροφορω πηγα χθες σε 3 εμπορικα σημερα σε 2 και κομμωτηριο σε κανενα δε ζητησαν ταυτοτητα.συγνωμη κανετε λαθος εκτιμησεις καποιοιΣε κλειστούς χώρους ζητάνε ποιστοποιητικο και τα ταυτότητα,ακόμα και σε μπακάλικο που λέει ο λόγος.
στο ζαρα λογικο να ζητησουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε κανενα συνοικιακο μαγαζι δε ζητανε,σορρυ..Σε κλειστούς χώρους ζητάνε ποιστοποιητικο και τα ταυτότητα,ακόμα και σε μπακάλικο που λέει ο λόγος.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
να μας τα πεις σε ποια πηγες ομως για να μην παμε εμεις.σε πληροφορω πηγα χθες σε 3 εμπορικα σημερα σε 2 και κομμωτηριο σε κανενα δε ζητησαν ταυτοτητα.συγνωμη κανετε λαθος εκτιμησεις καποιοι
σε κανενα συνοικιακο μαγαζι δε ζητανε,σορρυ..
Διαγραμμένο μέλος 202670
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 511
- Πόντοι
- 300
Σε συνοικιακό μαγαζί πήγα πριν δύο εβδομάδες στην κυψέλη και μου ζήτησε,δεν λέω ότι είναι απόλυτο,αλλά τι ορίζει ο νόμος για την ώρα.σε πληροφορω πηγα χθες σε 3 εμπορικα σημερα σε 2 και κομμωτηριο σε κανενα δε ζητησαν ταυτοτητα.συγνωμη κανετε λαθος εκτιμησεις καποιοι
σε κανενα συνοικιακο μαγαζι δε ζητανε,σορρυ..
Θα βγω και λίγο εκτός θέματος και θα πω πως μια χαρά κολλάνε όλοι,εγώ κόλλησα κορώνα και κόλλησα όλη μου την οικογένεια δυστυχώς,αυτό όμως που μου είπαν οι γιατροί μας, πνευμονολογος και παθολόγος είναι ότι ευτυχώς που είχαμε κάνει τα εμβόλια (πλήρως εμβολιασμένοι όλοι μας) γιατί τα παπούδια μου θα είχαν σχολάσει και γω θα ήμουν οριακά.Η γνώμη είναι των γιατρών μου και όχι άποψη μου,είμαι υπέρ εμβολίων,όπως και ότι ΟΛΟΙ έχουν δικαίωμα να είναι έξω,αρκεί να κάνουμε ΟΛΟΙ ραπίντ,συγνώμη που βγήκα εκτός.
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Έχει περάσει κανείς από Πρίαμος Παγκράτι? Ζητάνε πιστοποιητικό ? Αν ναι μπορώ να μπω με τεστ έστω?η δεν χρειάζεται καθόλου
Αν έχεις κάποιος εμπειρια στο θέμα ας ενημερώσει σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη αύριο και δεν με ψήνει το θέμα με τη ταυτότητα..ζητανε;έχει Πάει κάποιος πρόσφατα ;Έχει περάσει κανείς από Πρίαμος Παγκράτι? Ζητάνε πιστοποιητικό ? Αν ναι μπορώ να μπω με τεστ έστω?η δεν χρειάζεται καθόλου
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Οταν πηρα τηλεφωνω ειπαν πως ηταν απαρετητο....οταν ομως πηγα απο εκει δεν ζητησαν ουτε για εμενα ουτε για την κοπελα,βγαλε ακρη.Αν έχεις κάποιος εμπειρια στο θέμα ας ενημερώσει σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη αύριο και δεν με ψήνει το θέμα με τη ταυτότητα..ζητανε;έχει Πάει κάποιος πρόσφατα ;
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
πιαω απο το τηλ. ισως κρυβεται μια υπηρεσια αρμοδια για ελεγχους τηρησης των μετρων.Απο κοντα αλλαζει σε ζυγιζουν προφανως.Οσο ελεγχουν στα ρδελα αλλο τοσο ελεγχουν κ στα χοτελιαΟταν πηρα τηλεφωνω ειπαν πως ηταν απαρετητο....οταν ομως πηγα απο εκει δεν ζητησαν ουτε για εμενα ουτε για την κοπελα,βγαλε ακρη.
Πάμε να δουμε?εχουμε νεοτερα απο το μετωπο;;;;;;;;;;;;;;;;
Πίνουμε καφέ και βλέπουμε την συνέχεια...και τι θα κανουμε εκει για προτεινε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις