shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ναιΤελικά θα μπαίνουμε στα ημηδιαμονης με ράπιντ??
ναιΤελικά θα μπαίνουμε στα ημηδιαμονης με ράπιντ??
δεν θα εισέρχονται και σε άλλες κλειστές αίθουσεςτο γραφει για τους 4 αυτους χωρους συγκεκριμένα ,δεν καταλαβαίνεις
καλα καλα δεν καταλαβαίνεις εσυ ,τα χοτελ δεν ειναι αίθουσεςδεν θα εισέρχονται και σε άλλες κλειστές αίθουσες
τι ειναι?καλα καλα δεν καταλαβαίνεις εσυ ,τα χοτελ δεν ειναι αίθουσες
χωρος διαμονήςτι ειναι?
Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη ότι το χοτελ δε πιάνεται στον όρο αίθουσας γιατί νοικιάζεις προσωπικό χώρο , τώρα εάν δε θα μπορείς να κάτσεις στο εστιατόριο η μπαρ του ξενοδοχείου άλλο κομμάτικαλα καλα δεν καταλαβαίνεις εσυ ,τα χοτελ δεν ειναι αίθουσες
αυτο του λεω τοση ωρα αλλα δεν καταλαβαινει ,το εγραψα ποιο πανωΝομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη ότι το χοτελ δε πιάνεται στον όρο αίθουσας γιατί νοικιάζεις προσωπικό χώρο , τώρα εάν δε θα μπορείς να κάτσεις στο εστιατόριο η μπαρ του ξενοδοχείου άλλο κομμάτι
παρτε τηλ να λύσουμε τον γρίφοχωρος διαμονής
το εχω κανει ηδη τυπεπαρτε τηλ να λύσουμε τον γρίφο
Πάρε και ενημέρωσε μας , εσύ το δήλωσες εσύ απόδειξε τοπαρτε τηλ να λύσουμε τον γρίφο
το εχω κανει ηδη τυπε
ανεπίδεκτος μαθήσεις εισαι ,αφου πειρα τηλ ρε τυπε και μου ειπαν οτι απο ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΑΙNEIΣ ΚΑΙ ΜΕ rapidΜητσοτάκης: Εκτός κλειστών χώρων από Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι
Δε δείχνουμε φυσικά, αν και εμβολιασμένοι.Καλησπέρα σε όλη τη παρέα ,λοιπόν θέλω να αναφέρω ξανά προς γενική Ενημέρωση πως στο biil ,prive και στην αλυσίδα Πρίαμος ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού η ράπιντ, τώρα στα Madison kai Lacoba δε ζητήθηκε προς το παρόν τουλάχιστον, τώρα πόσοι αποθαρρύνονται να δείχνουν το όνομα τους σε τέτοια ξενοδοχεία δε το γνωριζω αλλά γνωρίζω ότι εμένα σαν εργαζόμενη δε μου πολυαρεσε αλλά δεν έχω άλλη επιλογή .... Ευχαριστώ
Εδώ που τα λέμε η ανωνυμία πάντα παράνομη ήταν, απλά έγινε καθεστώς για να μην κόβονται και αποδείξεις.Εται δουλεια δε γινεται ομως...το νοημα των ημιδιαμονης ειναι η ανωνυμια..αν εχεις κανενα τσουτσεκι στη ρεσεψιον να σημειωνει ονοματα και να βρισκει κανεναν στο fb κ να αρχισει εκβιασμους η ξερω γω..τελειωσε
Αν είσαι παντρεμένος ή πηγαίνεις με παντρεμένη τύπε;Οι κοπέλλες του χώρου έχει ένα νόημα να ανησυχούν, εμείς όχι, εκτός στα πλαίσια του αντιΜητσοτακισμού..
Αν είσαι παντρεμένος ή πηγαίνεις με παντρεμένη τύπε;
Γνωρίζω μία περίπτωση εκβιασμού (από πινακίδες αυτοκινήτου που ήταν στο parking) και άλλη μία που δόθησαν στοιχεία σε ιδιωτικό αστυνομικό που είχε βάλει ο κερατάς (με το αζημίωτο).
Οπότε, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Εγώ όποτε πήγαινα για σκοράρισμα, έκλεινα δωμάτιο πάντα με ψεύτικο όνομα. Το αυτοκίνητο δύο τετράγωνα παρακάτω. Και ποτέ πληρωμή με κάρτα.
επιβεβαιώνω !!!!!Αν είσαι παντρεμένος ή πηγαίνεις με παντρεμένη τύπε;
Γνωρίζω μία περίπτωση εκβιασμού (από πινακίδες αυτοκινήτου που ήταν στο parking) και άλλη μία που δόθησαν στοιχεία σε ιδιωτικό αστυνομικό που είχε βάλει ο κερατάς (με το αζημίωτο).
Οπότε, φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Εγώ όποτε πήγαινα για σκοράρισμα, έκλεινα δωμάτιο πάντα με ψεύτικο όνομα. Το αυτοκίνητο δύο τετράγωνα παρακάτω. Και ποτέ πληρωμή με κάρτα.
φίλε μου αν ο κερατάς έχει αμολήσει ντέντεκτιβ, ότι και να κάνεις δεν τα γλυτώνεις με τίποτα τα αποκαλυπτήρια.Αν είσαι παντρεμένος ή πηγαίνεις με παντρεμένη τύπε;