klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.403
- Πόντοι
- 736
καλημερα,
καλημερα, θα εχουν φυγει αυριο απο αθηνα διοτι εχουν μερες εκει, θα πανε αλλου.
Τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτη !!
καλημερα,
καλημερα, θα εχουν φυγει αυριο απο αθηνα διοτι εχουν μερες εκει, θα πανε αλλου.
Τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτη !!
Τυπε προσωπικα εχω βαρεθει να τις γαμαω αυτες τις 2 οταν ηταν εδω στα μερη μου..πραγματικα ομως.. δεν τις μιλαω καν πλεον διοτι τις βαρεθηκα και τις προτεινω σε αλλους οποτε κανουν τουρ σε διαφορες πολεις.Τα χάσαμε τα κορμιά πατριώτη !!
Άρχοντας φίλε !!Τυπε προσωπικα εχω βαρεθει να τις γαμαω αυτες τις 2 οταν ηταν εδω στα μερη μου..πραγματικα ομως.. δεν τις μιλαω καν πλεον διοτι τις βαρεθηκα και τις προτεινω σε αλλους οποτε κανουν τουρ σε διαφορες πολεις.
Σωστος ο παιχτης?Άρχοντας φίλε !!
Πάμε πλέον για αναζητηση νέου αίματος !
Τα γκομενάκια και τα ψαράκια δεν πρέπει να μπαγιατευουν !!
Καλησπέρα Ηλέκτρα,Και η Ζέτα τρελό Μίλφ ελληνίδα και κάνουμε τρελη παρτουζα μαζί τύπου μαμά και κόρη για τους πιο ️ )καυτούς ) φίλους μου
Και πως τη βρίσκουμε?Αν προτιμα κανεις τα milfs προτινω Ζωή .Από Ουκρανία νομιζω …Πολύ τίμιος συνδιασμος τιμης και service .Δουλεύει ανεξάρτητα ,εκτιμά ,και τιμά πολύ τον εκάστοτε παρτενέρ .θέλει όμως λίγο ψάξιμο γιατί δεν δίνει εύκολα τηλέφωνο..(κατέχει και από μασάζ )
Υπάρχει αγγελία;Αν προτιμα κανεις τα milfs προτινω Ζωή .Από Ουκρανία νομιζω …Πολύ τίμιος συνδιασμος τιμης και service .Δουλεύει ανεξάρτητα ,εκτιμά ,και τιμά πολύ τον εκάστοτε παρτενέρ .θέλει όμως λίγο ψάξιμο γιατί δεν δίνει εύκολα τηλέφωνο..(κατέχει και από μασάζ )
Είσαι Αστέρι Μαρία.Χαρά μου για την σύσταση!
Δεν έχω νήμα αλλά τα pm μου είναι ανοιχτά για κάθε ενδιαφερόμενο!
Εαν εχεις φαει κολλημα θελεις το χρονο σου.Καλησπέρα στους λύκους του φόρουμ. Δεν ξέρω αν κάνω ποστ στο σωστό subforum, ούτε καν αν υπάρχει σωστό subforum. Είμαι 25 χρονών, σπούδαζα επαρχεία και μόλις χώρισα με μια κοπέλα μετά από 9 μήνες. Δεν είναι πάρα πολύ το ξέρω, αλλά ήταν δυνατή εμπειρία για εμένα και εδώ και δυο βδομάδες που εχω γυρίσει Αθήνα με έχει πάρει πολύ από κάτω. Έχω χάσει και παλιούς φίλους και η μοναξιά είναι βαριά στην πόλη. Να μην τα πολυλογώ, δεν έχω εμπειρία από αγοραίο έρωτα (δεν έχω ξαναπάει με συνοδό/ιερόδουλη) αλλά νομίζω ότι θα με βοηθήσει να συνεχίσω. Ζητάω γι' αυτό προτάσεις, ψάχνω κοπέλα στην ηλικία μου κοντά (από legal έως 29-30) που να προτείνεται και για πιο γούτσου κατάσταση γιατί δεν ξέρω πως θα νιώσω/αντιδράσω.
Ευχαριστώ σε όσους βοηθήσουν, ελπίζω το νήμα μου να μην είναι τελείως άκυρο.
Είναι πράγματι. Και VFM επίσηςΕίσαι Αστέρι Μαρία.
Συμφωνώ απολύτως. Η Μαρία/ @DiorPoison ειναι VFM αλλα θα έλεγα και άσχετα από τιμή από τις top πραγματικά ανεξάρτητες που ειναι διαθέσιμες αυτό τον καιρο.Είναι πράγματι. Και VFM επίσης
Συμφωνώ απολύτως. Η Μαρία/ @DiorPoison ειναι VFM αλλα θα έλεγα και άσχετα από τιμή από τις top πραγματικά ανεξάρτητες που ειναι διαθέσιμες αυτό τον καιρο.
Λολίτα από μάγο, νομίζω πληροί τα περισσότερα κριτήρια.Καλησπέρα, έχουμε καμιά πρόταση για νέα (μαξ 30 κανονικά όχι αυτά που δηλώνουν προφανώς) αδύνατη αλλά να έχει καλό στήθος (στητό και γεμάτο όχι απαραίτητα μεγάλο αλλά να μπορείς να παίξεις που λέει ο λόγος) και να είναι και τούρμπο στο κρεβάτι;
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες.Λολίτα από μάγο, νομίζω πληροί τα περισσότερα κριτήρια.
Συμφωνώ απολύτως. Η Μαρία/ @DiorPoison ειναι VFM αλλα θα έλεγα και άσχετα από τιμή από τις top πραγματικά ανεξάρτητες που ειναι διαθέσιμες αυτό τον καιρο.