Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Η συγκεκριμένη τα αξίζει!!!αν έχει να δώσει τόσα λεφτά ok)
την έχεις πάρει;)
Ναι και θα την ξαναπάρω....
Η συγκεκριμένη τα αξίζει!!!αν έχει να δώσει τόσα λεφτά ok)
την έχεις πάρει;)
ο καθένας με τα δικά του γούστα και τρελλέςΗ συγκεκριμένη τα αξίζει!!!
Ναι και θα την ξαναπάρω....
επιτελους βρεθηκε και ενας να πει τα πραγματα με το ονομα τους.Μια χαρά τα είπες μέχρι εδώ…
Και στο τέλος το χάλασες, του προτείνεις τις μεγαλύτερες σαβούρες την Αθήνας.
Έλεος κάπου… 25 χρονών λέει πως είναι και ψάχνει για γούστου καταστάσεις, δεν θέλει να μπαζώσει…
άλλος μαλάκας το bou ?επιτελους βρεθηκε και ενας να πει τα πραγματα με το ονομα τους.
Αχ βρε Στελλιτσα , να ξέρεις σε έχω πολύ ψηλά πάντα με τη καλή κουβέντα για όλες μας και μας υποστηρίζεις !Εγω προτείνω την Dzina22. Νομίζω είναι καλή κοπέλα και σαν χαρακτήρας και δεν θα πληγώσει το παιδί. Και Άρτεμις. Από μεγάλες Ελενα110, Izzabela και Αdrianna, επίσης και Αννα590
πολύ σωστάΑχ βρε Στελλιτσα , να ξέρεις σε έχω πολύ ψηλά πάντα με τη καλή κουβέντα για όλες μας και μας υποστηρίζεις !
Θα ήθελα να πω , επειδή έχω δεχθεί και εγώ πάρα πολύ μεγάλη επίθεση, μην μπερδεύουμε την ειλικρίνεια ή την γνώμη , με τη προσβολή , ειδικά αν ο άλλος δεν μας ενοχλεί ή δεν μας έχει πειράξει ....απλώς τον αγνοούμε αν δεν μας αρέσει , δεν χρειάζεται να τον προσβάλλουμε .
Καλη συνέχεια
τι κανεις Καυλα ?πολύ σωστά
ευχαριστώ
επίσης
καλά είμαι)τι κανεις Καυλα ?
τυπε τι ειδους τυπισα γουσταρεις?Καλησπέρα στους λύκους του φόρουμ. Δεν ξέρω αν κάνω ποστ στο σωστό subforum, ούτε καν αν υπάρχει σωστό subforum. Είμαι 25 χρονών, σπούδαζα επαρχεία και μόλις χώρισα με μια κοπέλα μετά από 9 μήνες. Δεν είναι πάρα πολύ το ξέρω, αλλά ήταν δυνατή εμπειρία για εμένα και εδώ και δυο βδομάδες που εχω γυρίσει Αθήνα με έχει πάρει πολύ από κάτω. Έχω χάσει και παλιούς φίλους και η μοναξιά είναι βαριά στην πόλη. Να μην τα πολυλογώ, δεν έχω εμπειρία από αγοραίο έρωτα (δεν έχω ξαναπάει με συνοδό/ιερόδουλη) αλλά νομίζω ότι θα με βοηθήσει να συνεχίσω. Ζητάω γι' αυτό προτάσεις, ψάχνω κοπέλα στην ηλικία μου κοντά (από legal έως 29-30) που να προτείνεται και για πιο γούτσου κατάσταση γιατί δεν ξέρω πως θα νιώσω/αντιδράσω.
Ευχαριστώ σε όσους βοηθήσουν, ελπίζω το νήμα μου να μην είναι τελείως άκυρο.
τυπε αμα θες εχω δυο αρκετα καλες τυπισες (μπιμπελα) που ειναι αθηνα αυτες τις μερες αλλα εξαρταται τι γουστα εχεις καταρχας και τι χρηματα διαθετεις. Υποψιν οτι ειναι ανεξαρτητες και δεν δουλευουν σε γραφειο.Καλησπέρα στους λύκους του φόρουμ. Δεν ξέρω αν κάνω ποστ στο σωστό subforum, ούτε καν αν υπάρχει σωστό subforum. Είμαι 25 χρονών, σπούδαζα επαρχεία και μόλις χώρισα με μια κοπέλα μετά από 9 μήνες. Δεν είναι πάρα πολύ το ξέρω, αλλά ήταν δυνατή εμπειρία για εμένα και εδώ και δυο βδομάδες που εχω γυρίσει Αθήνα με έχει πάρει πολύ από κάτω. Έχω χάσει και παλιούς φίλους και η μοναξιά είναι βαριά στην πόλη. Να μην τα πολυλογώ, δεν έχω εμπειρία από αγοραίο έρωτα (δεν έχω ξαναπάει με συνοδό/ιερόδουλη) αλλά νομίζω ότι θα με βοηθήσει να συνεχίσω. Ζητάω γι' αυτό προτάσεις, ψάχνω κοπέλα στην ηλικία μου κοντά (από legal έως 29-30) που να προτείνεται και για πιο γούτσου κατάσταση γιατί δεν ξέρω πως θα νιώσω/αντιδράσω.
Αδερφέ θα δώσεις καμία πληροφορία για τα μπιμπελό ?τυπε τι ειδους τυπισα γουσταρεις?
τυπε αμα θες εχω δυο αρκετα καλες τυπισες (μπιμπελα) που ειναι αθηνα αυτες τις μερες αλλα εξαρταται τι γουστα εχεις καταρχας και τι χρηματα διαθετεις. Υποψιν οτι ειναι ανεξαρτητες και δεν δουλευουν σε γραφειο.
Καλο ειναι να μην παει με την Αντριαννα...γιατι θα την ερωτευτει...Εγω προτείνω την Dzina22. Νομίζω είναι καλή κοπέλα και σαν χαρακτήρας και δεν θα πληγώσει το παιδί. Και Άρτεμις. Από μεγάλες Ελενα110, Izzabela και Αdrianna, επίσης και Αννα590
Καμία φορά δεν ξέρεις με ποία μπορείς να ερωτευτείς ?Καλο ειναι να μην παει με την Αντριαννα...γιατι θα την ερωτευτει...
Γύρισες συνάδελφε;Αδερφέ θα δώσεις καμία πληροφορία για τα μπιμπελό ?
Stella και εμείς θέλουμε τρυφερότητα .... για αυτό σε ψάχνουμε....είναι
αλλά δεν ξέρω την χαρακτήρα της
να μην είναι απότομη με τον νεαρό
θέλει τρυφερότητα και λίγη προσοχή
Οποίος ψάχνει βρίσκει ?Stella και εμείς θέλουμε τρυφερότητα .... για αυτό σε ψάχνουμε...
Καταρχάς μπράβο που το γράφεις έτσι εδώ μέσα, αυτο σημαίνει και δείχνει οτι έχεις αρ.....ια και ζήτας αυτό ακριβώς που θέλεις. Μια ερώτηση μόνο και μετα θα σου απαντήσω μόνο σε prive message. Την κοπέλα που ήσουν το 9μηνο δεν την πλήρωνες έτσι? Έστω και εαν στην αρχη έτσι γνωριστηκατε. Καλά το κατάλαβα? Άστο απαντάω μόνος μου τώρα προσεξα που λες δεν έχεις ιδεα από αγοραίο έρωτα. Ηταν στην ηλικία σου κοντα και εαν επιτρεπετε πες μου για πιο λόγο χωρίσατε. Απαντησε μου σε prive message.Καλησπέρα στους λύκους του φόρουμ. Δεν ξέρω αν κάνω ποστ στο σωστό subforum, ούτε καν αν υπάρχει σωστό subforum. Είμαι 25 χρονών, σπούδαζα επαρχεία και μόλις χώρισα με μια κοπέλα μετά από 9 μήνες. Δεν είναι πάρα πολύ το ξέρω, αλλά ήταν δυνατή εμπειρία για εμένα και εδώ και δυο βδομάδες που εχω γυρίσει Αθήνα με έχει πάρει πολύ από κάτω. Έχω χάσει και παλιούς φίλους και η μοναξιά είναι βαριά στην πόλη. Να μην τα πολυλογώ, δεν έχω εμπειρία από αγοραίο έρωτα (δεν έχω ξαναπάει με συνοδό/ιερόδουλη) αλλά νομίζω ότι θα με βοηθήσει να συνεχίσω. Ζητάω γι' αυτό προτάσεις, ψάχνω κοπέλα στην ηλικία μου κοντά (από legal έως 29-30) που να προτείνεται και για πιο γούτσου κατάσταση γιατί δεν ξέρω πως θα νιώσω/αντιδράσω.
Με την δήλωση που διάβασα μάζεψα τις δυνάμεις μου για να σχολιάσω !!!Γύρισες συνάδελφε;
καλημερα,Αδερφέ θα δώσεις καμία πληροφορία για τα μπιμπελό ?
Αδερφέ θα δώσεις καμία πληροφορία για τα μπιμπε
καλημερα, θα εχουν φυγει αυριο απο αθηνα διοτι εχουν μερες εκει, θα πανε αλλου.Αδερφέ θα δώσεις καμία πληροφορία για τα μπιμπελό ?