ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Ποσες μαλακιες θα εχεις τραβηξει με αυτη την φωτο ε?
Ποσες μαλακιες θα εχεις τραβηξει με αυτη την φωτο ε?
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.
Και για κανένα πικαπ ψάξε.Αυτό που έχεις έχει κολλήσει η βελόνα.Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.
μαν τι μαγαζί έχεις?
τυπε μια απαντηση υπαρχει μονο οτι και να ρωτησεις :S :S :S
:S :S :S :S :S
τυπε μια απαντηση υπαρχει μονο οτι και να ρωτησεις :S :S :S
:S :S :S :S :S
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Μπορεί κάποιος να κλειδώσει το θρεντ.
Εξαντλήθηκε.
τυπε κατσε,δεν εχει μαζεψει ακομη οσα γραμματοσημα χρειαζεται για το μαγαζι :S :S :SΜπορεί κάποιος να κλειδώσει το θρεντ.
Εξαντλήθηκε.
τυπε αμα δεν του χαρισουν τα παλια παιχνιδια του τυπου τιποτα δεν εχει τελειωσει
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου. :S :S :S
Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου. :S :S :S
:S :S :S :S :S :S :S :S
τυπε αμα δεν του χαρισουν τα παλια παιχνιδια του τυπου τιποτα δεν εχει τελειωσει
τυπε κατσε,δεν εχει μαζεψει ακομη οσα γραμματοσημα χρειαζεται για το μαγαζι :S :S :S
τυπε ξερεις ποσο σαλιο θα ξοδεψει ο τυπος για να κολλησει ολα τα γραμματοσημα και να τα κανει ταπετσαρια; :S :S :S
τυπε κατσε,δεν εχει μαζεψει ακομη οσα γραμματοσημα χρειαζεται για το μαγαζι :S :S :S
Ο τέντυ δεν θα βοηθήσει λες;
τυπε πιστευω οτι ο τεντι ειναι προθυμος για τα παντα αρκει νατον γαμησειςτου το πεις