Νέα

Ζητείται εργασία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
εδω ρε μαλακες εχουν ανοιξει thread τι ειναι θεος - πολεμικη αεροπορια - οικονομικη κριση  κ.α .... τι σας πειραζει που εβαλε η κοπελα μια αγγελια για να βοηθησει καποιο φιλο της...?!!?!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επειδή η γνώση μου σε υπολογιστές είναι νηπιακής ηλικίας παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιος φίλος νά τό απασχολήσω γιά μερικά θέματα στούς υπολογιτές μερικές ωρες,θα προτιμούσα κάποιον μέ πολύ καλές γνώσεις καί υπομονή ευχαριστώ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
επειδή η γνώση μου σε υπολογιστές είναι νηπιακής ηλικίας παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιος φίλος νά τό απασχολήσω γιά μερικά θέματα στούς υπολογιτές μερικές ωρες,θα προτιμούσα κάποιον μέ πολύ καλές γνώσεις καί υπομονή ευχαριστώ

γνώσεις έχω .. υπόμονή όμως στα 52 μου όχι πάντως αν θες να ρωτήσεις κατι στην διάθεση σου

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Το να είναι κάποιος άνεργος και να ψάχνει για δουλειά (που είναι ιερό του δικαίωμα), αν μη τι άλλο δεν είναι αντικείμενο για να χλευάζουν κάποιοι κάφροι...

Τους νοιώθω βέβαια, γιατί προφανώς δεν βρέθηκαν ποτέ στην ίδια δυσάρεστη θέση. Πιθανολογώ δε, να είναι ευτραφείς μανατζαραίοι, φτιαγμένοι με τα παπάρια του μπαμπάκα, εργοδότες που δίνουν μετά βίας 1000 ευρώ σε έναν πτυχιούχο, εκμεταλευόμενοι την "κρίση" που οι ίδιοι βρωμοκαπιτάλες δημιούργησαν με τα χλιδάτα ανοίγματά τους...

Όσο για το που μπήκε η αγγελία, καλώς μπήκε... Δεν είναι όλοι κάφροι, κάποιοι ίσως αντιμετωπίσουν την αγγελία με σοβαρότητα και βρουν μια δουλειά στον άνθρωπο...

Ερίνα respect

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom