You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζητείται εργασία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αναζήτηση εργασίας μέσω του bourdela.tv!Άντρας με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και ΜΒΑ στην περιοχή ΑΘήνας, χωρίς προυπηρεσία.
Αν γνωρίζει κάποιος να υπάρχει θέση εργασίας ας στείλει πμ
Ευχαριστώ.
Και μάλιστα με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και ΜΒΑ!
Χαχα!!!!! Απίστευτο!!!
Τι άλλο θα διαβάσουμε.....
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αναζήτηση εργασίας μέσω του bourdela.tv!
Και μάλιστα με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και ΜΒΑ!
Χαχα!!!!! Απίστευτο!!!
Τι άλλο θα διαβάσουμε.....
Να αναφέρω οτι φυσικά και ψάχνει γενικώς. Απλά θεώρησα ότι δεν είναι κακό σε ένα φόρουμ που συχνάζει πολυ κόσμος να βάλω μια αγγελια. Απο εκεί και πέρα επειδή το θέμα είναι σοβαρό και δεν εχει νόημα ο σχολιασμός θα παρακαλούσα να μην το ξεφτιλήσουμε και αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποια πληροφορία να φερθεί με σοβαρότητα. Ευχαριστώ και πάλι
poly omorfos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλά είσαι σοβαρή;Να αναφέρω οτι φυσικά και ψάχνει γενικώς. Απλά θεώρησα ότι δεν είναι κακό σε ένα φόρουμ που συχνάζει πολυ κόσμος να βάλω μια αγγελια. Απο εκεί και πέρα επειδή το θέμα είναι σοβαρό και δεν εχει νόημα ο σχολιασμός θα παρακαλούσα να μην το ξεφτιλήσουμε και αν μπορεί κάποιος να δώσει κάποια πληροφορία να φερθεί με σοβαρότητα. Ευχαριστώ και πάλι
Εσύ ξεφτιλίζεις το φίλο σου/γνωστό σου.....
Τώρα πιστεύεις ότι μια σοβαρή επιχείρηση / επιχειρηματίας θα προσλάβει έναν άνθρωπο που ψάχνει δουλειά μέσω αυτού του site;
Υπάρχουν πολλά αξιόλογα site ευρέσεως εργασίας.....π.χ. καρίερα, skywalker κτλ κτλ....
Πες στο φίλο σου να πάει σε μια μηχανή αναζήτησης και θα βρει χιλιάδες ανάλογες σελίδες.
Και για όνομα του Θεού.....μην δώσεις στοιχεία αυτού του ανθρώπου στο site.....ήμαρτον λίγο σεβασμός δε βλάπτει.
Μόνο ζημιά θα του κάνεις......
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν εχουν ορια οι αθεοφοβες
Άντρας με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και ΜΒΑ στην περιοχή ΑΘήνας, χωρίς προυπηρεσία.
Ευχαριστώ.
Βρε κοριτσι μου σκεψου λιγο ψυχραιμα και λογικα και απεσυρε το θεμα. Πες οτι εγω εχω μια δουλεια να προτεινω.Τι θα πω? Εχω μια γνωστη απο το Bourdela που εχει ενα γνωστο που ενδιαφερεται? Θα μας παρουν με τις πετρες.Αν θες να βοηθησεις τον φιλο σου υπαρχουν αλλοι πιο λογικοι τροποι.Αφτοι που σχολιαζουνε αρνητικα κ με χλευασμο ενα τοσο
σοβαρο θεμα ας βρουνε μονοι τους τον τιτλο που τους αρμοζη...
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Δηλ amjik περίμενες τώρα αυτό να μείνει ασχολίαστο? :S
Γύρνα πίσω στην κεντρική σελίδα και διάβασε να δεις τι λέει το topic: Ζητείται εργασία
Τι περιμένεις να δεις τώρα όταν μπαίνεις μέσα? Περί MBA ή για καμιά gay βίζιτα? :o
τι περιμενω να δω?ενας που εχει MBA και δεν βρισκει δουλεια και για να τα βγαλει περα κανει gay βιζιτες
Εχω την περιεργια ο ιδιος ξερει για την πρωτοβουλια σου?Αφτοι που σχολιαζουνε αρνητικα κ με χλευασμο ενα τοσο
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000 σωστήΑφτοι που σχολιαζουνε αρνητικα κ με χλευασμο ενα τοσο
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Δεν καταλαβαίνω τι κακό βλέπετε. Το bourdela είναι ένα site όπου μπαίνει αρκετός κόσμος. Γιατί να μην βοηθήσει και στην αναζήτηση εργασίας? Εξάλλου πέρα των σεξουαλικού περιεχομένου θεμάτων έχει και πληθώρα άλλων. Μάλλον το πρόβλημα μιας τέτοιας αγγελίας στο χώρο αυτό, είναι η αντίληψή μας.
Νομίζω ότι τώρα πλέον αυτό σαιτ έχει γίνει πολυσυλλεκτικό και οι αντιλήψεις των μελών του έχουν διευρυνθεί πάρα πολύ.Δεν καταλαβαίνω τι κακό βλέπετε. Το bourdela είναι ένα site όπου μπαίνει αρκετός κόσμος. Γιατί να μην βοηθήσει και στην αναζήτηση εργασίας? Εξάλλου πέρα των σεξουαλικού περιεχομένου θεμάτων έχει και πληθώρα άλλων. Μάλλον το πρόβλημα μιας τέτοιας αγγελίας στο χώρο αυτό, είναι η αντίληψή μας.
Ντάξη καλά τα μαμησια αλλα προυποθέτουν γεμάτο στομάχι.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Σωστός ο trikardos!!!!Νομίζω ότι τώρα πλέον αυτό σαιτ έχει γίνει πολυσυλλεκτικό και οι αντιλήψεις των μελών του έχουν διευρυνθεί πάρα πολύ.
Ντάξη καλά τα μαμησια αλλα προυποθέτουν γεμάτο στομάχι.
Δεν είπε κανείς ότι είναι κακό. Απλά εδώ μέσα ξεσκίζονται άλλα πιο σοβαρά θέματα, αυτό θα πέρναγε απαρατήρητο?Δεν καταλαβαίνω τι κακό βλέπετε. Το bourdela είναι ένα site όπου μπαίνει αρκετός κόσμος. Γιατί να μην βοηθήσει και στην αναζήτηση εργασίας? Εξάλλου πέρα των σεξουαλικού περιεχομένου θεμάτων έχει και πληθώρα άλλων. Μάλλον το πρόβλημα μιας τέτοιας αγγελίας στο χώρο αυτό, είναι η αντίληψή μας.
Μπερδεύει ο πιο πολύς κόσμος το είναι με το φαίνεσθαι. Το κάθε πράγμα αλλάζει περιεχόμενο ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. ;)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
και τα μυαλά του καθενός, επέτρεψε να προσθέσω ;)Δεν είπε κανείς ότι είναι κακό. Απλά εδώ μέσα ξεσκίζονται άλλα πιο σοβαρά θέματα, αυτό θα πέρναγε απαρατήρητο?
Μπερδεύει ο πιο πολύς κόσμος το είναι με το φαίνεσθαι. Το κάθε πράγμα αλλάζει περιεχόμενο ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. ;)
Ευχαριστώ φίλε, είναι τόσο δύσκολες οι εποχές που ζούμε και αυτές που έρχονται θα ειναι ακόμα πιο ζόρικες.Σωστός ο trikardos!!!!
ΔΕΝ ειναι ντροπή να ζητάς εργασία, το να κάθετε κάποιος ειναι ντροπή και να το παίζει μαμηκος, τσαμπα μάγκας.
Δεν μπορω να βοηθήσω δυστηχός, είναι πολύ φίλοι μου ΄που έχουν το πρόβλημα της ανεργείας.
Ευχομαι ο άγνωστος φίλος να βρει κάτι καλό σύντομα.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μακάρι γιατί όπως είπες οι εποχές είναι δύσκολες.Ευχαριστώ φίλε, είναι τόσο δύσκολες οι εποχές που ζούμε και αυτές που έρχονται θα ειναι ακόμα πιο ζόρικες.
ΔΕΝ ειναι ντροπή να ζητάς εργασία, το να κάθετε κάποιος ειναι ντροπή και να το παίζει μαμηκος, τσαμπα μάγκας.
Δεν μπορω να βοηθήσω δυστηχός, είναι πολύ φίλοι μου ΄που έχουν το πρόβλημα της ανεργείας.
Ευχομαι ο άγνωστος φίλος να βρει κάτι καλό σύντομα.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άντρας με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και ΜΒΑ στην περιοχή ΑΘήνας, χωρίς προυπηρεσία.
Ευχαριστώ.
βασικα ετσι που το εβαλες αναζητα δουλεια απο φορτοεκφορτωτης-οικοδομος με ειδικευση στο πυλοφορι εως ανωτατο στελεχος !!!
με λιγα λογια τζαμπα κόπος !!!!
Αστον λιγο να κατσει κανα εξαμηνο να αρχισει και αυτος να ποσταρει στο thread των χλίδανεργων οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λεγαμε τοτε πριν την κριση (χαχα ας γελάσω γιατι εγω εδω και μια 10ετια κριση βλέπω)!!!
Αντε εκλογες ερχονται κατι θα βρει το παλικαρι λιως να παει οξω στας Ευρωπας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 42