Νέα

Ζητάω να μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Και γω θέλω να με χαρίσετε, αλλά όχι παιχνίδια, κανένα διοριστηριο στο δημόσιο γιατί είμαι 5,5 χρόνια άνεργος. :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Γίνε πιο συγκεκριμένος/η με το "παλιά αντικείμενα"...

Δώσε παραδείγματα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

τυπε βλεπω σιγα σιγα το εμπλουτιζεις το μηνυμα  :rockon: :rockon: :rockon:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
Γίνε πιο συγκεκριμένος/η με το "παλιά αντικείμενα"...

Δώσε παραδείγματα.

τυπε θα σου απαντησω εγω αντι για τον τυπο  :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Ζητειται να μου χαρισουν παλια παιχνιδια επισησ νομισματα χαρτονομισματα τηλεκαρτεσ γραμματοσημα και παλια αντικειμενα .Δεν ειμαι παλιατζησ με ενδιαφερουν αυτα τα αντικειμενα πτωτον ειμαι συλλεκτησ και δευτερον ειναι κριμα καποιοι να τα πετανε στα σκουπιδια ενω για μενα ειναι χρησιμα και πολυτιμα απευθυνομε μονο σε αυτουσ που δεν τα θελουν τα αντικειμενα αυτα ευχαριστο πολυ εκ τον προτερων ΥΓ.οποισ ενδιαφερετε ασ μου στηλη ΠΜ. Τα θελω για διακοσμιση μαγαζιου.    :grin: :grin: :grin:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
τυπε βλεπω σιγα σιγα το εμπλουτιζεις το μηνυμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Μα δεν είδες; Εγώ του διόρθωσα το κείμενο γιατί κάυε φορά που το έβλεπα μιυ γλαίνανε τα μάτια έξω και όχι με την καλή έννοια! Ίσως έτσι να βρει έστω και 1 άτομο που θα τον πάρει στα σοβαρά ή απλά που θα τον πάρει δεν ξέρω.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Αλλαγές στο κείμενο βλέπω. Είστε του πολυτονικού να υποθέσω...

Το ζητώ απέχει παρασάγγας του θα ήθελα πάντως.  :rolleyes:

Όλοι οι businessmen εδώ πλάκωσαν ρε φούστη μου!

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Αλλαγές στο κείμενο βλέπω. Είστε του πολυτονικού να υποθέσω...

Το ζητώ απέχει παρασάγγας του θα ήθελα πάντως.  :rolleyes:

Στο πολυτονικό ήμουν αγέννητη. Απλά άλλαξα το ζητείται γιατί ήταν χοντρό λάθος. Ο τύπος δε μου φαίνεται πολύ λεπτεπίλεπτος οπότε δε νομίζω πως θα έλεγε ποτέ "θα ήθελα". Μια ντροπαλή κοπελίτσα σαν εμένα ίσως  :embarrased:

Όλοι οι businessmen εδώ πλάκωσαν ρε φούστη μου!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :rockon: :rockon: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εμπλουτισμός:

Ζητω κοπελα γαι 3 ημερακι σε νησι

Οι επαγγελματιες και μη του φορουμ ας ενημερωσουν αν ενδιαφερονται!
Ταξιδακι φαγητακια μπανακια ποτακια ολα κομπλε!
Οποια ειναι διαθεσιμη γιατι οχι!
pm

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656

ξεροχυνω τυπε  :grin: :grin: :grin:

[move] :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:[/move]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εντωμεταξύ όταν λέμε παλιά παιχνίδια, μήπως δέχεται και παλία sex toys; Είναι κάποια που δεν τα θέλω πια  >:cheesy:

Ανέλαβες την διόρθωση του κειμένου του, αλλά δεν ζήτησες διευκρινίσεις σε αντάλλαγμα...

Ποιος φταίει μετά;

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Ανέλαβες την διόρθωση του κειμένου του, αλλά δεν ζήτησες διευκρινίσεις σε αντάλλαγμα...

Ποιος φταίει μετά;

Έχεις απόλυτο δίκιο. Σε απογοήτευσα. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom