ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
η την ωρα που του πανε τα παιχνιδια τους γαμαει τυπε :S :S :Sτύπε την ώρα της παρτούζας τους κλέβει τα παιχνίδια :S :S :S
η την ωρα που του πανε τα παιχνιδια τους γαμαει τυπε :S :S :Sτύπε την ώρα της παρτούζας τους κλέβει τα παιχνίδια :S :S :S
ο τύπος έχει στήσει μεγάλη κομπίνα :S :S :Sη την ωρα που του πανε τα παιχνιδια τους γαμαει τυπε :S :S :S
τυπε συνδυαζει δουλεια με χομπι :S :S :Sο τύπος έχει στήσει μεγάλη κομπίνα :S :S :S
τύπε στέλνεις pm και σου απαντάει με ώρα και νούμερο μπουρδέλου για την παρτούζα :S :S :Sαμα καποιος εχει να σου χαρισει, πως επικοινωνει τυπε
τύπε στέλνεις pm και σου απαντάει με ώρα και νούμερο μπουρδέλου για την παρτούζα :S :S :S
τύπε στέλνεις pm και σου απαντάει με ώρα και νούμερο μπουρδέλου για την παρτούζα :S :S :S
ο ιδιος πρεπει να ειναι τυπε :S :S :S
τύποι υπάρχει και ο άλλος που κοντράρει στα ίσια τον χαρντουλ στην επανάληψη
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιές παρτούζες, καθώς επίσης παρτουζώματα, χαρτονοπαρτούζες, τηλεπαρτούζες, παρτουζόσημα. Δεν είμαι gay. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι πέρβερτ και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μπουρδέλου. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Το ερώτημα ρε τύπε είναι γιατί να στα χαρίσουν?Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
Ναι το θέμα είναι γιατί να μην δώσει αντίτιμο..Γιατι ειναι συλλεκτης τυπε και τα θελει να διασκομησει το μαγαζι....1000 φορες το εχει γραψει!
Ναι το θέμα είναι γιατί να μην δώσει αντίτιμο..
τυπε,ευτυχώς εμφανίστηκες γιατί είχες καιρό και είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως τα τέντωσεςΖητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.