Νέα

Ζητάω να μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
υποθεσεις κανω τυπε δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα

νομιζω ειχα εξερευνησει τα μηνυματα του και εγραφε περιεργα αν θυμαμαι  :2funny: :2funny:

τυπε μην δεις ενα τυπο να στελνει μηνυματα σε τραβελους και να ζηταει τσοντες με τραβελους,αμεσω να τον βγαλεις πουστη    :S :S :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπε μην δεις ενα τυπο να στελνει μηνυματα σε τραβελους και να ζηταει τσοντες με τραβελους,αμεσω να τον βγαλεις πουστη    :S :S :S

κατι τετοια ειχα δει τυπε

υπαρχουν αρκετοι τετοιο συνηθως δεν εχουν αβαταρ για να ειναι ικογνιτο :S

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.014
Πόντοι
5.506
Νομίζω τύπε, δεν είμαι και απόλυτος, οτι τόσο καιρό παίρνεις τα αρχίδια σου. Δε δοκιμάζεις να τα βγάλεις φωτοτυπίες και να στολίσεις το μαγαζί;

Επισκέπτης
Τυπε Hardoul1 ο Πιπαλεκος εχει κατι στρατιωτακια να σου δωσει....σε περιμενει σε μια ωρα στη Συγγρου.Κερναει και πιπα.... :S :S :S

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Ρε μπας και ειναι μποτάκι ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Τυπε Hardoul1 ο Πιπαλεκος εχει κατι στρατιωτακια να σου δωσει....σε περιμενει σε μια ωρα στη Συγγρου.Κερναει και πιπα.... :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε για την πιπα θα παει, χεσσμενα τα εχει τα στρατιωτακια  :S :S :S

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
Έχεις καταντήσει αηδία

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.716
Πόντοι
2.646
Τυπε Χαρτούλ,έχει ο Λορέντζο μια τάπα.Ψαξε να τον βρεις στο νήμα ο Λορέντζο και η γραμματέας του  και ζήτησε του την.Ειναι βινταζ .

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.716
Πόντοι
2.646
και μανταλακια απο τις εφημεριδες για διακοσμιση μαγαζιου τυπε    :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
ωχ,τα ξέχασα τελείως αυτά.Θα του χρειαστούν και σίγουρα για να φτιάξει καμία κατασκευή.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
και μανταλακια απο τις εφημεριδες για διακοσμιση μαγαζιου τυπε    :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Τύπε για την διακόσμηση  πιστεύω να του κάνει κ η γραμματέας του...  ήταν συλλεκτικό κομμάτι...  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
Τύπε για την διακόσμηση  πιστεύω να του κάνει κ η γραμματέας του...  ήταν συλλεκτικό κομμάτι...  :S :S :S

τυπε η γραμματεας του λορετζου ειχε και ενα παπαρι που μπορει να κανει στον τυπο χαρντουλ για τσιγκελι στον τοιχο να κρεμασει κορνιζες για διακοσμιση του μαγαζιου    :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τυπε η γραμματεας του λορετζου ειχε και ενα παπαρι που μπορει να κανει στον τυπο χαρντουλ για τσιγκελι στον τοιχο να κρεμασει κορνιζες για διακοσμιση του μαγαζιου    :S :S :S

Το τερμάτισες τύπε....  :happy: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom