Νέα

Ζητάω να μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hardoul1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα, αλλά μου τρομάζεις τα ψάρια ρε συ καρχαρία...

τυπε μονο μια απαντηση θα παρεις  :S :S :S

Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ. :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
Τυπε εχω μερικα αλλα θα του τα δωσω μετα απο 40 χρονια που θα εχουν παλιωσει γιατι τωρα ειναι ακομη καινουργια.  :S :S :S

τυπε μονο αμα ειναι απο τα λιντλ θα κρατησουν τοσο πολυ  :rockon: :headbaning1: :headbaning2:

pidixtarasnick

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
49
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε enduro, όντως ενδιαφέρεσαι για νομίσματα?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.486
Πόντοι
6.515
τυπε του εχει δωσει ποτε τιποτα κανεις;
εχω αρχισει να λυπαμαι

τυπε θα 'πρεπε να βαζει και καμμια φωτογραφια που και που να εμπλουτιζει το θρεντ του.

Καποιες εδώ μεσα για προσελκυσουν πελατες δειχνουν τα καλη τους  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
τυπε θα 'πρεπε να βαζει και καμμια φωτογραφια που και που να εμπλουτιζει το θρεντ του.

Καποιες εδώ μεσα για προσελκυσουν πελατες δειχνουν τα καλη τους  :S

τι να δειξει τυπε,κανενα τοιχο απο το μαγαζι που θα βαλει τα παλια παιχνιδια;  :grin: :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.486
Πόντοι
6.515
τι να δειξει τυπε,κανενα τοιχο απο το μαγαζι που θα βαλει τα παλια παιχνιδια;   :grin: :think:

γιατι όχι τυπε, τον τοιχο, μακκετα τι θελει να φτιαξει, δειγματα παιγνιδιων που θελει, π.χ δεν ξερουμε αν δεχεται παλια επιτραπεζια  :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656
γιατι όχι τυπε, τον τοιχο, μακκετα τι θελει να φτιαξει, δειγματα παιγνιδιων που θελει, π.χ δεν ξερουμε αν δεχεται παλια επιτραπεζια  :think:

τυπε εδω μια αγγελια εβαλε ο τυπος,και βαριεται να την αλλαξει,σιγα μην ποσταρει μακκετες  :S :S :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
τυπε εδω μια αγγελια εβαλε ο τυπος,και βαριεται να την αλλαξει,σιγα μην ποσταρει μακκετες  :S :S :S

εισαι αδικος τυπε

το text της αγγελιας του ειναι επιτυχημενο και δοκιμασμενο

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Μια καριόλα πρώην μου μου άφησε αυτό το παλιό της παιχνίδι, λες να του κάνει του τύπου;  :S :S :S

Συνημμένα

• donitis.jpg
    donitis.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 40

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.826
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• λιλας γκαρνταρομπα.jpg
    λιλας γκαρνταρομπα.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
H

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες,  γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.  ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom