greengreek
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είναι μια απορία για το πόσο ενημερωμένο είναι ο αντρικός πλυθησμός που επισκέπτεται αυτούς τους χώρους. Υπάρχει ευαισθητοποίηση απο τη μεριά των ανδρων;
εσυ αισθανεσαι ενημερωμενος???? .είναι μια απορία για το πόσο ενημερωμένο είναι ο αντρικός πλυθησμός που επισκέπτεται αυτούς τους χώρους. Υπάρχει ευαισθητοποίηση απο τη μεριά των ανδρων;
Σωστός!Σίγουρα είναι extreme το σπορ όταν ασχολείσαι τακτικά αλλά αν έχεις τέτοιες φοβίες καλύερα να το αφήνεις το άθλημα.Υπάρχουν τόσες και τόσες εκεί εκσω.έχει αναλυθεί σε πολλά θρεντς φίλε(γλωσόφιλλα,ακάποτα τσιμπούκια κλπ)
Φιλική συμβουλή, όποιος φοβάται,τόσο πολύ, πέφτει και κοιμάται(χωρίς παρεξήγηση)
Σε σημερινό thread που αφορά "το γλυφομούνι στα μπουρδέλα" η Κατερίνα άλλα υποστηρίζει σχετικά με τις εξετάσεις των κοριτσιών από τους γιατρούς της Ιεράς οδού........Καλημέρα ποιος σας είπε ότι οι κοπέλες κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και ότι κάνουν καν εξετάσεις αίματος για να βγάλουν πιστοποιητικό????
Το μοναδικό που τους ζητάμε είναι μια ακτινογραφία θώρακα για να δουν μήπως έχουν φυματίωση και άμα δεν έχουν υπογράφει ο πνευμονολόγος και παίρνει το πιστοποιητικό υγείας. Αυτά τα ξέρω επειδή είμαι γιατρός σε νοσοκομείο και της εξετάζω.
συμπέρασμα : μεγάλη προσοχή πάντα προφυλακτικό
Ρε συ γιατρέ...μπας και θέλεις γιατρό?Καλημέρα ποιος σας είπε ότι οι κοπέλες κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και ότι κάνουν καν εξετάσεις αίματος για να βγάλουν πιστοποιητικό????
Το μοναδικό που τους ζητάμε είναι μια ακτινογραφία θώρακα για να δουν μήπως έχουν φυματίωση και άμα δεν έχουν υπογράφει ο πνευμονολόγος και παίρνει το πιστοποιητικό υγείας. Αυτά τα ξέρω επειδή είμαι γιατρός σε νοσοκομείο και της εξετάζω.
αποκλειεται.....Καλημέρα ποιος σας είπε ότι οι κοπέλες κάνουν εξετάσεις για σεξουαλικός μεταδιδόμενα νοσήματα και ότι κάνουν καν εξετάσεις αίματος για να βγάλουν πιστοποιητικό????
Έεεεεετσι...το ερωτημα ειναι τοσο γελοιο σαν να λες αν ζηταει κανεις να δει πτυχιο γιατρου ή δικηγορου οταν μπαινει σε γραφειο τους αντιστοιχα ή πιστοποιητικο υγειας του μαγειρα στην ταβερνα που παει να φαει....