alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οχι βεβαια. Το 100%.o αλεξ πιστευει οτι το 99% των ελλεηνιδων θελει δικηγορους:S :S :S
Οχι βεβαια. Το 100%.o αλεξ πιστευει οτι το 99% των ελλεηνιδων θελει δικηγορους:S :S :S
αν δεν μας καθονται θα τους κανουμε αγωγη τυπε....μηπως τα θες για να γαμας τυπε:S :S :S
θελει λιγο sad man τωρα να λεει οτι γαμιουνται με Πακιστανους δικηγορους αλλα οχι Ελληνες :S :S :So αλεξ πιστευει οτι το 99% των ελλεηνιδων θελει δικηγορους:S :S :S
θελει λιγο sad man τωρα να λεει οτι γαμιουνται με Πακιστανους δικηγορους αλλα οχι Ελληνες :S :S :S
και μετα λιγο emperor τυπε![]()
μετριοφρων εισαι παντως :S :S :SΟχι βεβαια. Το 100%.
ε τυπε να μην φτασουφε και στο τσακιρ κεφι.. :S :S :Sθελει λιγο sad man τωρα να λεει οτι γαμιουνται με Πακιστανους δικηγορους αλλα οχι Ελληνες :S :S :S
Γιατι να ειμαι μετριοφρων?μετριοφρων εισαι παντως
τυπε πλακα πλακα οι Πακι οι δικηγοροι ειναι πολυ μαχιμοι,ειχαν κανει και κινημα.Γιατι να ειμαι μετριοφρων?
Υπαρχει εστω και 1% του γυναικειου πληθυσμου που θα στραβωνε στο ενδεχομενο να σχετιστει ή να παντρευτει με δικηγορο?
τυπε,δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την ποιότητα του προϊόντος.Οπως έχει καλούς και κακούς δικηγόρους, έχει και καλους και κακούς Αλβανούς και καλους και κακούς Γεωργιανους.Οτι πληρώσεις παίρνεις.το νιμου ο Μπαρμπας Αλεξ μου προτεινε Αλβανους αντι για Γεωργιανους Ασβερκους
να που χρειαζεται ενας καλος δικηγορος :S :S :S
Σε βρισκω πολυ ενημερωμενο τύπε, όντως πριν καμια δεκαετια ειχαν κανει κινημα μαζι με απολυθέντες δικαστες απο το καθεστως Μουσάραφ.τυπε πλακα πλακα οι Πακι οι δικηγοροι ειναι πολυ μαχιμοι,ειχαν κανει και κινημα.
στον Αλεξ να τα λες αυτα τυπε που συστηνει Γεωργιανους με κλειστα ματια :S :S :Sτυπε,δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα την ποιότητα του προϊόντος.Οπως έχει καλούς και κακούς δικηγόρους, έχει και καλους και κακούς Αλβανούς και καλους και κακούς Γεωργιανους.Οτι πληρώσεις παίρνεις.
τυπε τοτε θα μπορουσε να ειχε παρει στροφη το Πακισταν σε πιο καλη κατασταση αλλα τους κατεπνιξαν οι μουλαδες αν δεν κανω λαθος :S :S :SΣε βρισκω πολυ ενημερωμενο τύπε, όντως πριν καμια δεκαετια ειχαν κανει κινημα μαζι με απολυθέντες δικαστες απο το καθεστως Μουσάραφ.
τυπε,για 2 σπασμένα πόδια μια χαρά δουλεια κάνουν τα σκιπταρια.στον Αλεξ να τα λες αυτα τυπε που συστηνει Γεωργιανους με κλειστα ματια :S :S :S
Την επομενη φορα τυπε που θα ζητησεις δανεικα, να τους δειξεις αυτο το ποσταρισμα. Θα τρεξουν να σε διευκολυνουν.τυπε χρωσταω σε εναν τυπο 2000 ευρω και τον γραφω στα αρχιδια μου
εχεις να του συστησεις τιποτα καλους Αλβανους:S :S :S
Με πηρε τηλέφωνο πριν 2-3 μέρες ένας φιλος και μου ειπε πως στο χωριο έκανε κακοκαιρια (ειχε αρκετο αέρα) και έπεσε μια γλάστρα (ένα κομμάτι έφυγε) και πήγε πάνω στο αμάξι κα΄ποιου και τωρα αυτος του ζητάει να του φτιάξει τη ζημια γιατι λέει η ασφαλιστική δεν τον καλύπτει. Ισχυριζεται ο άλλος οτι δεν ειχε στερεώσει καλά τη γλάστρα και ηταν παλιο το σιδερο που την κρατουσε. Και με πηρε να με ρωτησει τι να κάνει.
Εγω του ειπα αν θέλει να του δωσει εκει ενα ποσο(οχι ολοκληρο) γιατι δεν εφταιγε 100% και αυτος λογω του ξαφνικου αέρα που έπιασε και επισης κάτι σημαντικο ο τύπος που έπαθε τη ζημια ειχε παρκάρει μπροστα στο γκαράζ του σπιτιού του.
Ποια η άποψη σας;
τυπε χρωσταω σε εναν τυπο 2000 ευρω και τον γραφω στα αρχιδια μου
εχεις να του συστησεις τιποτα καλους Αλβανους:S :S :S
Προ εβδομαδας ειδα σε δικαστηριο ακριβως αυτο. Ειχε φυγει ενα κλαδι λογω αερα απο ενα δεντρο και επεσε πανω σε εναν μοτοσικλετιστη και τραυματιστηκε.
6 μηνες με αναστολη εφαγε ο αντιδημαρχος, επειδη δεν φροντισε να εχει κοψει τα "αδυναμα" κλαδια.
Μην το γελας επομενως.
Δεν σκεφτηκε να παρει αλβανους ο μοτοσυκλετιστης και τραβιοτανε στα δικαστηρια :S
τυπε θα τους πληρωσω να δειρουν αυτον στον οποιο χρωσταωΤυπε αμα βρει καλους αλβανους ο τυπος με το αμαξι μπορει να στους συστησει :S