ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
βαρυ τυπε :S :S :Sτυπε λες να παιρνει ποσοστα και προμοταρει την δουλεια ο γεροτζων:S :S :S
βαρυ τυπε :S :S :Sτυπε λες να παιρνει ποσοστα και προμοταρει την δουλεια ο γεροτζων:S :S :S
πλακα εκανα :'( :S :S :Sβαρυ τυπε :S :S :S
what are you gonna do-when they come for youπλακα εκανα :'( :S :S :S
μπαντ μπουζ μπαντ μπουζwhat are you gonna do-when they come for you:S :S :S
τυπε,είσαι φίλος μου.Στηριζω εσένα.Αν συνεχίσει να σε ενοχλεί,βάλε 2 Αλβανούς να του σπάσουν τα πόδια. :S :S :Sτυπε χρωσταω σε εναν τυπο 2000 ευρω και τον γραφω στα αρχιδια μου
εχεις να του συστησεις τιποτα καλους Αλβανους:S :S :S
τυπε,είσαι φίλος μου.Στηριζω εσένα.Αν συνεχίσει να σε ενοχλεί,βάλε 2 Αλβανούς να του σπάσουν τα πόδια. :S :S :S
ας πουμε ότι γλαστρα δεν επεφτε πανω στο αμαξι και επεφτε στο κεφαλι ενός περαστικου και τον αφηνε στον τοπο τοτε ο φιλος σου θα ειχε κυρωσεις λογω του ότι δεν στερεωσε σωστα τη γλαστρα και αν η γλαστρα είναι από αυτές που κρεμωνται από τα μπαλκονια τοτε χειροτερα.Με πηρε τηλέφωνο πριν 2-3 μέρες ένας φιλος και μου ειπε πως στο χωριο έκανε κακοκαιρια (ειχε αρκετο αέρα) και έπεσε μια γλάστρα (ένα κομμάτι έφυγε) και πήγε πάνω στο αμάξι κα΄ποιου και τωρα αυτος του ζητάει να του φτιάξει τη ζημια γιατι λέει η ασφαλιστική δεν τον καλύπτει. Ισχυριζεται ο άλλος οτι δεν ειχε στερεώσει καλά τη γλάστρα και ηταν παλιο το σιδερο που την κρατουσε. Και με πηρε να με ρωτησει τι να κάνει.
Εγω του ειπα αν θέλει να του δωσει εκει ενα ποσο(οχι ολοκληρο) γιατι δεν εφταιγε 100% και αυτος λογω του ξαφνικου αέρα που έπιασε και επισης κάτι σημαντικο ο τύπος που έπαθε τη ζημια ειχε παρκάρει μπροστα στο γκαράζ του σπιτιού του.
Ποια η άποψη σας;
τυπε,είσαι φίλος μου.Στηριζω εσένα.Αν συνεχίσει να σε ενοχλεί,βάλε 2 Αλβανούς να του σπάσουν τα πόδια. :S :S :S
μας γαμησες το θεμα τυπε :S :S :Sας πουμε ότι γλαστρα δεν επεφτε πανω στο αμαξι και επεφτε στο κεφαλι ενός περαστικου και τον αφηνε στον τοπο τοτε ο φιλος σου θα ειχε κυρωσεις λογω του ότι δεν στερεωσε σωστα τη γλαστρα και αν η γλαστρα είναι από αυτές που κρεμωνται από τα μπαλκονια τοτε χειροτερα.
περα από τον αερα εχει ευθυνη ο φιλος σου για τη ζημια που προκληθηκε.τωρα αφου λες ότι αυτος παρκαρε μπροστα στο γκαραζ του φιλου σου ναι είναι παράνομος αλλα θα πρεπει να εχει πινακιδα παρκινγκ που να αναγραφεται ο αριθμος αδειας επανω στη πινακιδα ο φιλος σου ετσι ώστε αν τρεξουν νομικα το θεμα να αρει κληση για παρανομη σταθευση ο μεν αλλα και να αποζημιωσει τη ζημια ο φιλος.αν τα βρουν εξωδικαστικα ακομα καλυτερα βεβαια.
και εσυ αν ήσουν αντί του Νάσου θα σε στηριζα τυπε. :S :S :S![]()
τυπε εχεις προτιμηση βλεπω :S :S :S
ενώ εδώ εσυ τυπε τι το εκανες?η 400 πενταευρες τελειωτικες πιπες σε Μαυρουλες στον δρομο τυπε
τα αρχιδια μου θα παρει
εκτος αν ο Μπαρμπας στειλει τους Αλβανους :-( :S :S :S
παντως εχεις Αλβανους αν χρειαστουν τυπε,ετσικαι εσυ αν ήσουν αντί του Νάσου θα σε στηριζα τυπε. :S :S :S
ας πουμε ότι γλαστρα δεν επεφτε πανω στο αμαξι και επεφτε στο κεφαλι ενός περαστικου και τον αφηνε στον τοπο τοτε ο φιλος σου θα ειχε κυρωσεις λογω του ότι δεν στερεωσε σωστα τη γλαστρα και αν η γλαστρα είναι από αυτές που κρεμωνται από τα μπαλκονια τοτε χειροτερα.
περα από τον αερα εχει ευθυνη ο φιλος σου για τη ζημια που προκληθηκε.τωρα αφου λες ότι αυτος παρκαρε μπροστα στο γκαραζ του φιλου σου ναι είναι παράνομος αλλα θα πρεπει να εχει πινακιδα παρκινγκ που να αναγραφεται ο αριθμος αδειας επανω στη πινακιδα ο φιλος σου ετσι ώστε αν τρεξουν νομικα το θεμα να αρει κληση για παρανομη σταθευση ο μεν αλλα και να αποζημιωσει τη ζημια ο φιλος.αν τα βρουν εξωδικαστικα ακομα καλυτερα βεβαια.
κάτι θα κάνουμε τυπε. :S :S :Sπαντως εχεις Αλβανους αν χρειαστουν τυπε,ετσι:S :S :S
τυπε αν δεν πληρωσω τους Αλβανους που θα μου πουλησουν προστασια εχεις αλλους για να τους νταουλιασουνκάτι θα κάνουμε τυπε. :S :S :S
κάτι θα κάνουμε τυπε είπα. :S :S :Sτυπε αν δεν πληρωσω τους Αλβανους που θα μου πουλησουν προστασια εχεις αλλους για να τους νταουλιασουν:S :S :S
Μια και θελεις σοβαρη απαντηση.Με πηρε τηλέφωνο πριν 2-3 μέρες ένας φιλος και μου ειπε πως στο χωριο έκανε κακοκαιρια (ειχε αρκετο αέρα) και έπεσε μια γλάστρα (ένα κομμάτι έφυγε) και πήγε πάνω στο αμάξι κα΄ποιου και τωρα αυτος του ζητάει να του φτιάξει τη ζημια γιατι λέει η ασφαλιστική δεν τον καλύπτει. Ισχυριζεται ο άλλος οτι δεν ειχε στερεώσει καλά τη γλάστρα και ηταν παλιο το σιδερο που την κρατουσε. Και με πηρε να με ρωτησει τι να κάνει.
Εγω του ειπα αν θέλει να του δωσει εκει ενα ποσο(οχι ολοκληρο) γιατι δεν εφταιγε 100% και αυτος λογω του ξαφνικου αέρα που έπιασε και επισης κάτι σημαντικο ο τύπος που έπαθε τη ζημια ειχε παρκάρει μπροστα στο γκαράζ του σπιτιού του.
Ποια η άποψη σας;