Νέα

Zηλεια μεταξυ γυναικων....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο

ε ναι ρε φιλε..... μεταξυ μας λιγοτερο το εχω στην αλιντισσα να ζηλευει παρα σε ολες τις αλλες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ηταν και μια αλλη τυπισσα εδω αρκετα επικυνδινη... εριναλ παλι καλα που την εκανε.

ΜΥθομανη την εκοψα... μακρυα απο μυθομανεις χαρακτηρες μαγκες ειναι οτι χειροτερο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μπολντ το έχω και σε κρητικο,wait...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μια φορα φιλε μπηκε στο πριβε μου και μου ελεγε

πως θα με βρουνε απο εδω μεσα και μαλακιες.... λες και μιλουσε σε καναν ασχετο.

Καταρχην για να σε βρει καποιος θελει εισαγγελικη παρεμβαση και ΑΝ.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Επισκέπτης
καλησπερα.καποιος ειπε εδω αλλα δεν το βρισκω να το παραθεσω οτι δεν γινεται να υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων γιατι παντα θα υπαρχει ανταγωνισμος.σαν γυναικα δεν μου αρεσει αυτη η σκεψη αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι απολυτα αληθινη.και μιλαω εκ πειρας

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλησπερα.καποιος ειπε εδω αλλα δεν το βρισκω να το παραθεσω οτι δεν γινεται να υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων γιατι παντα θα υπαρχει ανταγωνισμος.σαν γυναικα δεν μου αρεσει αυτη η σκεψη αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι απολυτα αληθινη.και μιλαω εκ πειρας
Δεν εχεις οτι παιρνει να μας το πεις αυτο με το κανονικο σου νικ?...Και το αρχικο σου νικι στην τελικη ενα νικ ειναι,τοσο πολυ διαφυλασεται το κανινικο σασ νικ? γιατι?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, υπάρχουν οι φιλίες μεταξύ των γυναικών, αλλά παύουν να υπάρχουν όταν μεσολαβεί γκομενοδουλειά και γενικά ανταγωνισμός για τη κατάκτηση άντρα.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε γίνει κάποια στιγμή μάρτυρες σε μαλλιοτράβηγμα γυναικών(γαμάτη φάση αυτή!) για τα μάτια ενός κάγκουρα που εκείνη τη στιγμή πίνει το καφεδάκι του και τις παρακολουθεί να βρίζονται και να χαστουκίζονται. Μιλάμε αυτές είναι σκηνές απείρου κάλους.

ευχαριστώ

olapiasmena

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, υπάρχουν οι φιλίες μεταξύ των γυναικών, αλλά παύουν να υπάρχουν όταν μεσολαβεί γκομενοδουλειά και γενικά ανταγωνισμός για τη κατάκτηση άντρα.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε γίνει κάποια στιγμή μάρτυρες σε μαλλιοτράβηγμα γυναικών(γαμάτη φάση αυτή!) για τα μάτια ενός κάγκουρα που εκείνη τη στιγμή πίνει το καφεδάκι του και τις παρακολουθεί να βρίζονται και να χαστουκίζονται. Μιλάμε αυτές είναι σκηνές απείρου κάλους.

ευχαριστώ

Γιατι ομως ειναι τοσο σημαντικο για τις γυναικες να εχουν παντα καποιο καγκουρα διπλα τους?  :think:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Ο λόγος είναι απλός φίλτατε ''olapiasmena'' και θα σου πω αμέσως, γιατί είναι πολύ σημαντικό για ένα θηλυκό θηλαστικό της συνομοταξίας των χορδωτών να μπορεί να κρατήσει δίπλα του ένα αρσενικό θηλαστικό είτε για λόγους γοήτρου(στις μέρες μας πολύ διαδεδομένο), είτε για λόγους φυσικής υγείας, προστασίας και ικανότητας τεκνογονίας κατα την ανθρωπολογία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο λόγος είναι απλός φίλτατε ''olapiasmena'' και θα σου πω αμέσως, γιατί είναι πολύ σημαντικό για ένα θηλυκό θηλαστικό της συνομοταξίας των χορδωτών να μπορεί να κρατήσει δίπλα του ένα αρσενικό θηλαστικό είτε για λόγους γοήτρου(στις μέρες μας πολύ διαδεδομένο), είτε για λόγους φυσικής υγείας, προστασίας και ικανότητας τεκνογονίας κατα την ανθρωπολογία.

ρε φιλε μηπως εισαι ο μαυρος θανατος?  :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειμαι 42 και και μολις το περασμενο καλοκαιρι εζησα στο πετσι μου την ζηλεια που εχουν μεταξυ τους οι φιλες..και κατ επεκταση την ζηλεια που εχουν για αλλες γυναικες.Φιλοξενουσα σπιτη μου την δικια μου και 3 φιλες της οι οποιες τον τελευταιο χρονο εμεναν μαζι στο ιδιο σπητι,το τι ειδαν τα ματια μου και ακουσαν τα αυτια μου δεν λεγεται,καθε τριτη μερα ηταν τσακωμενες....
Η μια μου κατηγορουσε την αλλη...και στο τελος την πληρωσα εγω...
Αν εχεται καποια εμπειρια επι του θεματος...παραθεστε την...
τυπε το διδαγμα απτην ιστορια ειναι να μην φιλοξενεις φιλες της γκομενας σου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom