sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πολύ σωστόςςςςςςς ;)
,για το 99,9% διαφωνώ λίγο καθώς "τρώγονται" και για άλλα ζητήματα είτε περισσότερο είτε λιγότερο σοβαρά.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Πολύ σωστόςςςςςςς ;)
,για το 99,9% διαφωνώ λίγο καθώς "τρώγονται" και για άλλα ζητήματα είτε περισσότερο είτε λιγότερο σοβαρά.
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλοεγω παλι πιστευω πως εκεινες που λενε πως δεν ζηλευουν ειναι αυτες που ζηλευουν κατα βαθος περισσοτερο απο ολες τις αλλες
Αμεσως να ταυτηστεις με τα λεγομενα του μπολμτ...πως λεμε οποιος εχει την μυγα...
Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο
οκ....Αμεσως να ταυτηστεις με τα λεγομενα του μπολμτ...πως λεμε οποιος εχει την μυγα...
Σαν αυτόν λες?ΜΥθομανη την εκοψα... μακρυα απο μυθομανεις χαρακτηρες μαγκες ειναι οτι χειροτερο.
Καλα κοιτα λουκι....δεν εισαι και η γαμαω του μπου...δεν γινεται να τα ξερεις ολα..οκ....
ασχετο.Καλα κοιτα λουκι....δεν εισαι και η γαμαω του μπου...δεν γινεται να τα ξερεις ολα..
οκ....
μιλησες γ μενα...αλλα γ μενα ναι!!!τα ξερω ολα...Καλα κοιτα λουκι....δεν εισαι και η γαμαω του μπου...δεν γινεται να τα ξερεις ολα..
Δεν αξηζει απαντηση αυτο που εγραψες..μιλησες γ μενα...αλλα γ μενα ναι!!!τα ξερω ολα...
Δεν εχεις οτι παιρνει να μας το πεις αυτο με το κανονικο σου νικ?...Και το αρχικο σου νικι στην τελικη ενα νικ ειναι,τοσο πολυ διαφυλασεται το κανινικο σασ νικ? γιατι?καλησπερα.καποιος ειπε εδω αλλα δεν το βρισκω να το παραθεσω οτι δεν γινεται να υπαρχει φιλια μεταξυ γυναικων γιατι παντα θα υπαρχει ανταγωνισμος.σαν γυναικα δεν μου αρεσει αυτη η σκεψη αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι απολυτα αληθινη.και μιλαω εκ πειρας
Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, υπάρχουν οι φιλίες μεταξύ των γυναικών, αλλά παύουν να υπάρχουν όταν μεσολαβεί γκομενοδουλειά και γενικά ανταγωνισμός για τη κατάκτηση άντρα.
Σίγουρα όλοι μας έχουμε γίνει κάποια στιγμή μάρτυρες σε μαλλιοτράβηγμα γυναικών(γαμάτη φάση αυτή!) για τα μάτια ενός κάγκουρα που εκείνη τη στιγμή πίνει το καφεδάκι του και τις παρακολουθεί να βρίζονται και να χαστουκίζονται. Μιλάμε αυτές είναι σκηνές απείρου κάλους.
ευχαριστώ
Ο λόγος είναι απλός φίλτατε ''olapiasmena'' και θα σου πω αμέσως, γιατί είναι πολύ σημαντικό για ένα θηλυκό θηλαστικό της συνομοταξίας των χορδωτών να μπορεί να κρατήσει δίπλα του ένα αρσενικό θηλαστικό είτε για λόγους γοήτρου(στις μέρες μας πολύ διαδεδομένο), είτε για λόγους φυσικής υγείας, προστασίας και ικανότητας τεκνογονίας κατα την ανθρωπολογία.
τυπε το διδαγμα απτην ιστορια ειναι να μην φιλοξενεις φιλες της γκομενας σουΕιμαι 42 και και μολις το περασμενο καλοκαιρι εζησα στο πετσι μου την ζηλεια που εχουν μεταξυ τους οι φιλες..και κατ επεκταση την ζηλεια που εχουν για αλλες γυναικες.Φιλοξενουσα σπιτη μου την δικια μου και 3 φιλες της οι οποιες τον τελευταιο χρονο εμεναν μαζι στο ιδιο σπητι,το τι ειδαν τα ματια μου και ακουσαν τα αυτια μου δεν λεγεται,καθε τριτη μερα ηταν τσακωμενες....
Η μια μου κατηγορουσε την αλλη...και στο τελος την πληρωσα εγω...
Αν εχεται καποια εμπειρια επι του θεματος...παραθεστε την...