House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.
Καλα δεν περιμενα να πεις και κατι αλλο..βρε χαρα μου...γυναικα ειμαι...κ ξαναλεω.υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.
μπαααα...το καραβαζω!!!οχι απλως το βαζω!
Φορώντας ανοξείδωτο γάντι μάλλον
βρε χαρα μου...γυναικα ειμαι...κ ξαναλεω.υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.
Ουστ κοπρο....μολις φαω την καβατζα θα ψαχτο...στα αρχιδια μου ρε μαλακα.....
καθεσαι και εσυ και γεννας κατι προβληματισμους....
αντε πιασε να κανεις καμια δουλεια ρε τεμπελοσκυλο.
κατ'αυτη την λογικη ουτε εσεις θα πειτε κατι αλλο...Καλα δεν περιμενα να πεις και κατι αλλο..
Ουστ κοπρο....μολις φαω την καβατζα θα ψαχτο...![]()
κατ'αυτη την λογικη ουτε εσεις θα πειτε κατι αλλο...
αλβανιδες κι οι φιλες σου?o καθενας απανταει με βαση τις εμπειριες του.
η λουκ προφανως εχει φιλες κ βαζει κ τα χερια της στη φωτια γι αυτες. κι εγω το ιδιο. καποιος αλλος δεν το χει δει αυτο, οποτε λεει πως δεν υπαρχει φιλια, παρα μονο ζηλια.
δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν ομως. ουτε ειμαστε σε θεση να πουμε στη λουκ κ την καθε λουκ οτι οι φιλες της ειναι καριολες κ τις ζηλευει/την ζηλευουν. ο,τι βλεπει λεει ο καθενας μας.
σκακι παιζεις![]()
κατ'αυτη την λογικη ουτε εσεις θα πειτε κατι αλλο...
o καθενας απανταει με βαση τις εμπειριες του.
η λουκ προφανως εχει φιλες κ βαζει κ τα χερια της στη φωτια γι αυτες. κι εγω το ιδιο. καποιος αλλος δεν το χει δει αυτο, οποτε λεει πως δεν υπαρχει φιλια, παρα μονο ζηλια.
δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν ομως. ουτε ειμαστε σε θεση να πουμε στη λουκ κ την καθε λουκ οτι οι φιλες της ειναι καριολες κ τις ζηλευει/την ζηλευουν. ο,τι βλεπει λεει ο καθενας μας.
Εδω το παραδεχεσται οι ιδιες..εμεις θα θα πουμε κατι αλλο?κατ'αυτη την λογικη ουτε εσεις θα πειτε κατι αλλο...
Πάντως είναι αλήθεια.Σπανίζει η γυναικεία φιλία.
o καθενας απανταει με βαση τις εμπειριες του.