Νέα

Zηλεια μεταξυ γυναικων....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 128
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ανακαλυψατε την Αμερικη.

Κοσμοπολιταν γιναμε.

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
κάτω από κάθε γυναικεία 'φιλία' υποβόσκει ένα μίσος συγκεκαλυμμένο από ζήλια.
μόνο η σπίθα χρειάζεται για να γίνουν μπουρλότο όλα κ να αρχίσει το ξεκατίνιασμα. αφορμή 99,9% κάποιος γκόμενος. :S :S
κουφάλες, μου θέλετε κ φιλίες! τρανή απόδειξη μόλις καβατζωθούν με κανάν @@ρα σαν κι εμάς να τις ανέχεται, ξεκόβουν κα πό φιλες και τα πάντα όλα!
κ μετά κλασικά παίζουν το φοβερό σύστημα ΄τσιμπούρι'.... :tickedoff: :tickedoff:

το τσουβάλιασμα δεν μ αρέσει, αλλά θεωρώ πως η πλειοψηφία των περισσοτέρων ενεργούν τοιουτρόπως. :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
βρε χαρα μου...γυναικα ειμαι...κ ξαναλεω.υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.

ΛΑΘΟΣ.

Συμφωνα με τα θεωρηματα του απολυτου τα οποια εχουν αποδειχθει με την χρηση γεωμετρικων σχηματισμων
και ολοκληρωση των αντιστοιχων συναρτησεων αποδεικνυεται πως μετα απο παραγωγιση των παραπανω αποτελεσματων

και σχηματιζοντας τις αντιστοιχες γραφικες παραστασεις οι οποιες τεμνονται ακριβως σε ενα μοναδικο σημειο

οτι εισθε μεταμφιεσμενοι αντρες!!!!!!!!

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
βρε χαρα μου...γυναικα ειμαι...κ ξαναλεω.υπαρχουν κ αυτα.αλλα οχι μονο αυτα.
URL]] :2on1:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
στα αρχιδια μου ρε μαλακα.....

καθεσαι και εσυ και γεννας κατι προβληματισμους....

αντε πιασε να κανεις καμια δουλεια ρε τεμπελοσκυλο.
Ουστ κοπρο....μολις φαω την καβατζα θα ψαχτο... :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
o καθενας απανταει με βαση τις εμπειριες του.
η λουκ προφανως εχει φιλες κ βαζει κ τα χερια της στη φωτια γι αυτες. κι εγω το ιδιο. καποιος αλλος δεν το χει δει αυτο, οποτε λεει πως δεν υπαρχει φιλια, παρα μονο ζηλια.
δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν ομως. ουτε ειμαστε σε θεση να πουμε στη λουκ κ την καθε λουκ οτι οι φιλες της ειναι καριολες κ τις ζηλευει/την ζηλευουν. ο,τι βλεπει λεει ο καθενας μας.  

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
η λουκ προφανως εχει φιλες κ βαζει κ τα χερια της στη φωτια γι αυτες. κι εγω το ιδιο. καποιος αλλος δεν το χει δει αυτο, οποτε λεει πως δεν υπαρχει φιλια, παρα μονο ζηλια.
δεν προσπαθουμε να πεισουμε κανεναν ομως. ουτε ειμαστε σε θεση να πουμε στη λουκ κ την καθε λουκ οτι οι φιλες της ειναι καριολες κ τις ζηλευει/την ζηλευουν. ο,τι βλεπει λεει ο καθενας μας.  
αλβανιδες κι οι φιλες σου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
κατ'αυτη την λογικη ουτε εσεις θα πειτε κατι αλλο...

ειπαμε αποδεικνυεται μεσω της ακτινικης κυματο συναρτησης με ολοκληρωση κατα παραγοντες

μην επιμενεις!

Θα σου δειξω το υπομνημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Εσυ εχεις πραγματικες φιλες?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

MotherFucker

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0

βρε καριόλες είναι.... :2funny: :2funny:
άκου που σου λέω... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom