You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ζέτα Θεοδωροπούλου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 277K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίντζα, αυτά πες τα στον κύριο που λέει για ομορφιά...
Ο leonoro ξέρει τι λέει και για τα τσουρέκια είχε απόλυτο δίκαιο.
Εσείς δεν έχετε αφήσει thread για thread στις Συλλογές, όλο κακία και θάψιμο λες και σας πήρε το γκόμενο.
Αφήστε μας λίγο να χαρούμε τις Συλλογές μας, μέχρι και αυτές μας τις βγάζετε ξινές.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσείς δεν έχετε αφήσει thread για thread στις Συλλογές, όλο κακία και θάψιμο λες και σας πήρε το γκόμενο.
Αφήστε μας λίγο να χαρούμε τις Συλλογές μας, μέχρι και αυτές μας τις βγάζετε ξινές.
Καλά, σας αφήνω με τον Φλωρινιώτη τότε
Καλή διασκέδαση.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Εσύ έχεις παρεξηγήσει το συγκεκριμένο section.
Για να λέγεται Συλλογές +18 σημαίνει ότι δέχεται σκυλιά για να φαντάζονται πράγματα οι επισκέπτες/μέλη.
Άμα ήταν ομορφιάς, θα ήταν +18?
Δε θα ήταν στη γενική συζήτηση ή σε κάνα "σούπερ κατερίνα - B.U. - marie claire - liposan - cosmopolitan" section?
E, τι λες?
mmm
εγω το ξερω
γι αυτο κ στις κριτικες μου (τις παντα καλοσυνατες) το διαχωριζω (κ με λετε κακια *P )
πχ η γυναικα του φiγκο.. μια κουκλα ;)
η ζετα κ το κουνελι της ανηκουν στα σκυλακια τα κανις
βασανισμενο μου αγορι
πες μου ποια θες.. κ τωρα αμεσως θα σου βαλω ισα κ με 400 φωτος της
ετσι ολες για παρτη σου
mmm
εγω το ξερω
γι αυτο κ στις κριτικες μου (τις παντα καλοσυνατες) το διαχωριζω (κ με λετε κακια *P )
πχ η γυναικα του φiγκο.. μια κουκλα ;)
η ζετα κ το κουνελι της ανηκουν στα σκυλακια τα κανις
ΟΚ, τώρα ξέρω τουλάχιστον το σκεπτικό σου και θα μιλάμε πιο συγκεριμένα.
βασανισμενο μου αγορι
πες μου ποια θες.. κ τωρα αμεσως θα σου βαλω ισα κ με 400 φωτος της
ετσι ολες για παρτη σου
ΟΚ, τώρα ώρα για νάνι.
Αυτή με το κουνέλι είναι??
Τελικά βρήκα και το επίμαχο κουνέλι.
Oχι ολοι. Ελα, μη μας βαζεις να ζητιανευουμε καλα λογια στα καλα καθουμεναοκευ εχει ενα πολυ καλο σωματακι με 300 πλαστικες.. και? ξεκωλο να ναι κ οτι να ναι ειστε
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Oχι ολοι. Ελα, μη μας βαζεις να ζητιανευουμε καλα λογια στα καλα καθουμενα
εσυ παιζεις σε αλλη κατηγορια
Συνημμένα
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
..και το σχετικο www.yupi.gr/gossip/c8416/Zeta_8eodwropoyloy-_Nteivint_Morales.html]gossip[/url]:
Ζέτα Θεοδωροπούλου- Ντέιβιντ Μοράλες
Τι συνέβη μεταξύ τους;
Ο διάσημος μουσικός παραγωγός και DJ βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα καλεσμένος του Ηλία Πανταζόπουλου. Το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης ο Μοράλες διασκέδασε στο κλαμπ Boutique.
Στο κλαμπ βρισκόταν και το μοντέλο Ζέτα Θεοδωροπούλου, με την οποία ο γνωστός μουσικός παραγωγός γνωρίστηκε μέσω κοινών φιλων. «Κάθισαν μαζί όλη τη νύχτα. Ο Μοράλες έδειχνε να διασκεδάζει μαζί της. Αστειεύονταν συνεχώς, ενώ η Ζέτα χόρευε αισθησιακά. Λίγη ώρα αργότερα έφυγαν από το μαγαζί με προορισμό το Caramela. Εκεί, διασκέδασαν μέχρι το πρωί και, όπως αποδείχτηκε, ο Μοράλες έγινε φαν της ελληνικής λαϊκής μουσικής».
ΑΠ: ..τι να συνεβη μωρε.. τον εικατσε ο αθρωπος..
Ζέτα Θεοδωροπούλου- Ντέιβιντ Μοράλες
Τι συνέβη μεταξύ τους;
Ο διάσημος μουσικός παραγωγός και DJ βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα καλεσμένος του Ηλία Πανταζόπουλου. Το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης ο Μοράλες διασκέδασε στο κλαμπ Boutique.
Στο κλαμπ βρισκόταν και το μοντέλο Ζέτα Θεοδωροπούλου, με την οποία ο γνωστός μουσικός παραγωγός γνωρίστηκε μέσω κοινών φιλων. «Κάθισαν μαζί όλη τη νύχτα. Ο Μοράλες έδειχνε να διασκεδάζει μαζί της. Αστειεύονταν συνεχώς, ενώ η Ζέτα χόρευε αισθησιακά. Λίγη ώρα αργότερα έφυγαν από το μαγαζί με προορισμό το Caramela. Εκεί, διασκέδασαν μέχρι το πρωί και, όπως αποδείχτηκε, ο Μοράλες έγινε φαν της ελληνικής λαϊκής μουσικής».
ΑΠ: ..τι να συνεβη μωρε.. τον εικατσε ο αθρωπος..
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ειναι λεμε τρελο θεμα..
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα η κόρη μου έχει ένα κούνελο και ψάχνει να τον ζευγαρώσει. Το κουνελάκι της ζέτας πρέπει να είναι θηλυκό γιατί το λέει μπιούτι. Λέτε να της προτείνω τίποτα ζευγαρώματα; Για τα κουνέλια λέω ρε σεις!
Ή λέτε να μου κοστίσει η μπιούτι πιο ακριβά από το να πάρω εγώ τη Ζέτα;!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 7K