kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Γεμάτο με τί;;;
ένα ζευγάρι κάλτσες για να φουσκώνει
το θέμα είναι να τσιμπήσουν τα πουτανάκια
όταν θα καταλάβουν την απάτη θα είναι πλέον αργά
Γεμάτο με τί;;;
Εγώ το τιγκάρω με χαρτόνι!!!ένα ζευγάρι κάλτσες για να φουσκώνει
το θέμα είναι να τσιμπήσουν τα πουτανάκια
όταν θα καταλάβουν την απάτη θα είναι πλέον αργά
Τον "κομμωτή" Σαμαρά τον Σκωτσέζο ακόμα χειρότερα.Ο Τρύφων είναι a league of his own.
Πιθανολογώ ότι ίσως έχει διαβάσει κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι γι'αυτόν...Εχει καμια σχεση με τον ζωγραφο Δημητρη Μηλιωνη?
Ρε συ είναι ολόιδιοι
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/8/8/9/267889/ZETA.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.sport.gr/files/a1teams/pao2008-09/1222532749_spanoulis.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Ο "από πίσω" έχει πιστόλι στην τσέπη ή απλά χαίρεται με την ευτυχία του Ζευγαριού?
Το αποκλειω...Εκτος αν το romeo εχει σχετικους πινακες.Πιθανολογώ ότι ίσως έχει διαβάσει κάποια στιγμή στην ζωή του κάτι γι'αυτόν...
Ο "από πίσω" έχει πιστόλι στην τσέπη ή απλά χαίρεται με την ευτυχία του Ζευγαριού?
όπως στο παλιό FAZ που είχε σκέτα κάδρα χωρίς πίνακες?Xαιτουλα 80ς, κορμι ταβλι, σκυλαδικη εκφραση στην μαπα...Ποτε δεν θα γαμησω διασημη...
Το αποκλειω...Εκτος αν το romeo εχει σχετικους πινακες.
Το παλιο FAZ στην Μαβιλη???όπως στο παλιό FAZ που είχε σκέτα κάδρα χωρίς πίνακες?
αμα τον εκοβε θα καπνιζε το μοντε κριστο το 4αρι
ευχαριστω φιλος
Τι γουστο! Ευγε παιδι μου...
Θυμάμαι πολλά σαν παλιόγερος που είμαι.Το παλιο FAZ στην Μαβιλη???
Τι θυμηθηκες ρε φιλε....
Ή ηταν fuzz ή εγω ημουνα συνεχεια ντιρλα...όπως στο παλιό FAZ που είχε σκέτα κάδρα χωρίς πίνακες?
FAZ ήταν και το είχε ο Αντώνης Μάρκος,μεταξύ άλλων,που είχε το AREA με τα ρούχα ψηλά στην Π.Ιωακείμ.Ή ηταν fuzz ή εγω ημουνα συνεχεια ντιρλα...
Αλλο λεμε τοτε...Αυτο με τους πινακες κατι μου θυμιζει ομωςFAZ ήταν και το είχε ο Αντώνης Μάρκος,μεταξύ άλλων,που είχε το AREA με τα ρούχα ψηλά στην Π.Ιωακείμ.
Αλλο λεμε τοτε...Αυτο με τους πινακες κατι μου θυμιζει ομως
Μεγάλες εποχές...πολύ μεγάλες.Θυμάμαι πολλά σαν παλιόγερος που είμαι.
ειναι αρραβωνιασμενοι οπως γραφτηκε στο φεις της ομορφονιας.