Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
σεμνη κοπελα. για να μεγαλωσει το παιδι σου.
κανει σεξ μονο απο αληθινη αγαπη ;)
μην μπερδεύετε τους ρόλους
σεμνη κοπελα. για να μεγαλωσει το παιδι σου.
κανει σεξ μονο απο αληθινη αγαπη ;)
μην μπερδεύετε τους ρόλους
γιωργο αυτη η κοπελα δεν ειναι ομορφη .
αντικειμενικα. δεν μου αρεσει καθολου. τι να πω
«Ύστερα από την είδηση που έφτασε στα αυτιά μου κόντεψα να κάψω όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα. Έβαλα τα κλάματα, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είμαι πολύ ηθική και ποτέ δεν έχω μπλέξει σε τέτοιου είδους ιστορίες. Δεν είμαι βίζιτα γιατί αν ήμουν δεν θα έμενα με τους γονείς μου στο Πέραμα αλλά σε άλλη, πιο κοσμική περιοχή που μένουν άλλες κοπέλες. Μπορώ να σας το αποδείξω γιατί εκείνη την ημέρα ήμουν επίσημη καλεσμένη στα διαγωνισμό των Πελοποννησιακών καλλιστείων και μετά πήγα να διασκεδάσω στον Πάνο Κιάμο. Υπάρχουν και φωτογραφίες που μπορώ να το αποδείξω. Εξάλλου είμαι μόλις 24 χρόνων και δεν επιτρέπεται να μπω στο καζίνο.'' Με αυτά τα λόγια η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεκαθάρισε την κατάσταση.
Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει...«Ύστερα από την είδηση που έφτασε στα αυτιά μου κόντεψα να κάψω όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα. Έβαλα τα κλάματα, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είμαι πολύ ηθική και ποτέ δεν έχω μπλέξει σε τέτοιου είδους ιστορίες. Δεν είμαι βίζιτα γιατί αν ήμουν δεν θα έμενα με τους γονείς μου στο Πέραμα αλλά σε άλλη, πιο κοσμική περιοχή που μένουν άλλες κοπέλες. Μπορώ να σας το αποδείξω γιατί εκείνη την ημέρα ήμουν επίσημη καλεσμένη στα διαγωνισμό των Πελοποννησιακών καλλιστείων και μετά πήγα να διασκεδάσω στον Πάνο Κιάμο. Υπάρχουν και φωτογραφίες που μπορώ να το αποδείξω. Εξάλλου είμαι μόλις 24 χρόνων και δεν επιτρέπεται να μπω στο καζίνο.'' Με αυτά τα λόγια η Ζέτα Θεοδωροπούλου ξεκαθάρισε την κατάσταση.
Αν το πουλούσε δεν θα έμενε στο Πέραμα με την μαμά της!Πρόσεχε τι λες!Σιγα το πραμα μωρεε.. πουλαει το νουνι της η ζετα, και χεστηκε η φοραδα στ αλωνι..
Οι αλλες το χουνε στο εικονισμα..
Κάλυψη απόκρυψη...Αν το πουλούσε δεν θα έμενε στο Πέραμα με την μαμά της!Πρόσεχε τι λες!
Αν το πουλούσε δεν θα έμενε στο Πέραμα με την μαμά της!Πρόσεχε τι λες!
Είναι φτωχή συνοικία...αν είχε κάνει λεφτά θα έμενε κι αυτή Γλυφάδα,Κηφισιά κλπ!Κάλυψη απόκρυψη...
Γιατί ρε???στο Πέραμα δεν έχει πουτάνες???
Σε λίγο θα μας πείς οτι είναι και του κατηχητικού...Είναι φτωχή συνοικία...αν είχε κάνει λεφτά θα έμενε κι αυτή Γλυφάδα,Κηφισιά κλπ!
Είναι μικρό και [size=18pt]αθώο κορίτσι...[/size]
Είσαι καχύποπτος...Σε λίγο θα μας πείς οτι είναι και του κατηχητικού...
Χέσε μας ρε γάτε βραδυάτικα!!!