Νέα

Ζεράρ Ντεπαρντιέ,κοντρα στα φορολογικα κορακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εἷς καλύτερος τρόπος πατάξεως τοῦ φαινομένου εἶναι ἡ καταδίκη εἰς θάνατον ὑπὸ λαοδικείου καὶ ἡ ἄμεσος ἐκτέλεσις τῆς ποινῆς.
ΕΤΣΙ  :rockon: να μας το θυμιζετε συχνοτερα με τη ΖΩΑ εχουμε να κανουμε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Φίλτατε για όσα γνωρίζω ναι.

Τώρα σε ποιό βαθμό και σε ποιά έκταση δε μπορώ να έχω άποψη.

ΟΚ απλά και εδώ υπάρχουν κάποιοι νόμοι που θεωρητικά ισχύουν αλλά στην πράξη όχι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.312
Πόντοι
6.515
O τυπος εχει δικιο. Καλα την εκανε στα κορακια. Αντε να φτασει το 50% ο φορος, το 75% ειναι δημευση του μοχθου και του ταλεντου του.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εἷς καλύτερος τρόπος πατάξεως τοῦ φαινομένου εἶναι ἡ καταδίκη εἰς θάνατον ὑπὸ λαοδικείου καὶ ἡ ἄμεσος ἐκτέλεσις τῆς ποινῆς.
Μπρρρρρρρρρρρρρ πολυ βιαιος εισαστε φιλτατε μπακαλη !!!!!!!

OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
η κρατικη μαφια μαλλον προσανατολιζεται να επανελθει με μικροτερο του 75% συντελεστη.

Δημοσίευση: 02 Ιαν. 2013, 21:45

Παρίσι, Γαλλία
Η Γαλλία εξετάζει πλέον πως θα επιφέρει τροποποιήσεις στα σχεδία για την φορολόγηση των πλουσιότερων πολιτών έπειτα από την ακύρωσή τους από το Συνταγματικό Δικαστήριο, ενδέχεται δε να εγκαταλείψει την αναφορά στην κλίμακα του 75%, ανέφερε κυβερνητική πηγή.

Στις 29 Δεκεμβρίου το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάνθηκε πως η έκτακτη φορολόγηση με 75% των εισοδημάτων άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ είναι άδικη για τη φετινή χρονιά, καταβαραθρώνοντας το κύριο προεκλογικό σύνθημα του προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

«Σε αυτό το στάδιο το επανεξετάζουμε ακόμη», υπογράμμισε η κυβερνητική πηγή, απαντώντας στην ερώτηση για τον φόρο του 75%.

Ο ίδιος κυβερνητικός παράγων πρόσθεσε πως ένα τροποποιημένο φορολογικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί «το αργότερο στα πλαίσια του προϋπολογισμού του 2014».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ακόμη άγνωστο εάν θα διατηρηθεί η αναφορά στην φορολογική κλίμακα του 75% για τα ατομικά εισοδήματα, ενώ ακόμη δεν έχει καθοριστεί η ακριβής χρονική στιγμή της παρουσίασής του.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί έχει δηλώσει πως η απόρριψη της φορολόγησης των πλουσίων θα κοστίσει στην κυβέρνηση το 2013 περί τα 210 εκατ. ευρώ σε χαμένα εισοδήματα από φόρους.

Τα άλλα συμπληρωματικά μέτρα, που απορρίφθηκαν επίσης από το Συνταγματικό Δικαστήριο, περιλαμβάνουν την αύξηση του φόρου επί της ακίνητης περιουσίας, προσθέτοντας άλλα 500 εκατ. ευρώ σε χαμένους φόρους.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mια και μιλαμε για φορους αναρωτηθηκατε ποτε γιατι πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας?
Ως αντιτιμο για τη χρηση των υποδομων θα μου πειτε...

Αλλα για αυτο εχουμε το φορο στα καυσιμα κινησης... Και διοδια για εθνικους δρομους. Και δημοτικα τελη για δημοτικους... κλπ κλπ κλπ

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.016
Πόντοι
3.715
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ , υψωνει την σημαια της επαναστασης εναντια στην φορολογικη καταιγιδα.

Παρίσι, Γαλλία

«Ποιος είστε εσείς που θα με κρίνετε; Σας ερωτώ κ. Ερό, πρωθυπουργέ του κ. Ολάντ;. Παρά τις καταχρήσεις, την όρεξη και την αγάπη μου για τη ζωή, παραμένω ένας ελεύθερος άνθρωπος» λεει ο Ντεπαρντιέ.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπαθεί να αποφύγει τη βαριά φορολογία στη Γαλλία, μετακομίζοντας σε ένα χωριό του Βελγίου, όπου μάλιστα έχει ήδη αγοράσει σπίτι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος θα ζητήσει άδεια παραμονής στο Βέλγιο, παραδίδει το διαβατήριό του και την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης.

«Η επιτυχία, η δημιουργία και το ταλέντο τιμωρούνται σήμερα στην πατρίδα μου» δηλώνει.

Ο πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ-Ερό χαρακτήρισε θλιβερή και μη πατριωτική τη συμπεριφορά του σε μια περίοδο που οι Γάλλοι καλούνται να πληρώσουν υψηλότερους φόρους για να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

«Θλιβερή, είπατε θλιβερή; Πόσο θλιβερό είναι αυτό;» αναρωτιέται ο Ντεπαρντιέ σε επιστολή του στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

«Φεύγω γιατί πιστεύετε ότι η επιτυχία, η δημιουργία και το ταλέντο, ο,τιδήποτε διαφορετικό, πρέπει να τιμωρηθεί» υποστηρίζει.

Γάλλος βουλευτής που έχει εξοργιστεί με την υπόθεση αυτή πρότεινε να υιοθετήσει η Γαλλία νόμο που ισχύει στις ΗΠΑ, ο οποίος θα αναγκάσει τον Ντεπαρντιέ ή όποιον προσπαθήσει να αποφύγει τη φορολογία, να παραιτείται από την υπηκοότητά του.

Ο Ντεπαρντιέ αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι στο βελγικό χωριό Νεσέν, το 27% των κατοίκων του οποίου είναι Γάλλοι και έβαλε προς πώληση το σπίτι του στο Παρίσι.

Ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι έχει πληρώσει συνολικά φόρους 145 εκατομμυρίων ευρώ από τότε που άρχισε να εργάζεται ως τυπογράφος στην ηλικία των 14 ετών, ενώ υποστηρίζει ότι από όλους όσοι έφυγαν για τον ίδιο λόγο από τη Γαλλία «κανένας δεν έχει δεχθεί τόσες προσβολές όσο ο ίδιος».

«Δεν έχω πλέον κάποιο λόγο για να μείνω εδώ. Θα συνεχίσω να αγαπώ τους Γάλλους και αυτό το κοινό με το οποίο έχω μοιραστεί τόσες συγκινήσεις» προσθέτει.

«Ποιος είστε εσείς που θα με κρίνετε; Σας ερωτώ κ. Ερό, πρωθυπουργέ του κ. Ολάντ;. Παρά τις καταχρήσεις, την όρεξη και την αγάπη μου για τη ζωή, παραμένω ένας ελεύθερος άνθρωπος» καταλήγει ο Ντεπαρντιέ.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ , υψωνει την σημαια της επαναστασης εναντια στην φορολογικη καταιγιδα.

Παρίσι, Γαλλία

«Ποιος είστε εσείς που θα με κρίνετε; Σας ερωτώ κ. Ερό, πρωθυπουργέ του κ. Ολάντ;. Παρά τις καταχρήσεις, την όρεξη και την αγάπη μου για τη ζωή, παραμένω ένας ελεύθερος άνθρωπος» λεει ο Ντεπαρντιέ.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπαθεί να αποφύγει τη βαριά φορολογία στη Γαλλία, μετακομίζοντας σε ένα χωριό του Βελγίου, όπου μάλιστα έχει ήδη αγοράσει σπίτι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος θα ζητήσει άδεια παραμονής στο Βέλγιο, παραδίδει το διαβατήριό του και την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης.

«Η επιτυχία, η δημιουργία και το ταλέντο τιμωρούνται σήμερα στην πατρίδα μου» δηλώνει.

Ο πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ-Ερό χαρακτήρισε θλιβερή και μη πατριωτική τη συμπεριφορά του σε μια περίοδο που οι Γάλλοι καλούνται να πληρώσουν υψηλότερους φόρους για να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

«Θλιβερή, είπατε θλιβερή; Πόσο θλιβερό είναι αυτό;» αναρωτιέται ο Ντεπαρντιέ σε επιστολή του στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

«Φεύγω γιατί πιστεύετε ότι η επιτυχία, η δημιουργία και το ταλέντο, ο,τιδήποτε διαφορετικό, πρέπει να τιμωρηθεί» υποστηρίζει.

Γάλλος βουλευτής που έχει εξοργιστεί με την υπόθεση αυτή πρότεινε να υιοθετήσει η Γαλλία νόμο που ισχύει στις ΗΠΑ, ο οποίος θα αναγκάσει τον Ντεπαρντιέ ή όποιον προσπαθήσει να αποφύγει τη φορολογία, να παραιτείται από την υπηκοότητά του.

Ο Ντεπαρντιέ αγόρασε πρόσφατα ένα σπίτι στο βελγικό χωριό Νεσέν, το 27% των κατοίκων του οποίου είναι Γάλλοι και έβαλε προς πώληση το σπίτι του στο Παρίσι.

Ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι έχει πληρώσει συνολικά φόρους 145 εκατομμυρίων ευρώ από τότε που άρχισε να εργάζεται ως τυπογράφος στην ηλικία των 14 ετών, ενώ υποστηρίζει ότι από όλους όσοι έφυγαν για τον ίδιο λόγο από τη Γαλλία «κανένας δεν έχει δεχθεί τόσες προσβολές όσο ο ίδιος».

«Δεν έχω πλέον κάποιο λόγο για να μείνω εδώ. Θα συνεχίσω να αγαπώ τους Γάλλους και αυτό το κοινό με το οποίο έχω μοιραστεί τόσες συγκινήσεις» προσθέτει.

«Ποιος είστε εσείς που θα με κρίνετε; Σας ερωτώ κ. Ερό, πρωθυπουργέ του κ. Ολάντ;. Παρά τις καταχρήσεις, την όρεξη και την αγάπη μου για τη ζωή, παραμένω ένας ελεύθερος άνθρωπος» καταλήγει ο Ντεπαρντιέ.

τζάμπα μάγκας...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πόρνομετανάστης ή φόρομετανάστης; ότι και να ισχύει ένα είναι πραγματικό: η γαλλία μόλις έχασε τον πιο γνωστό σύγχρονο ηθοποιό της, τον Ζαράρ Ντεπαρντιέ που έγινε και ρώσες ορίστε το ρεπορτάζ εις στην ελληνική:

Ακούσαμε χθες τον Βαντιμίρ Πούτιν να λέει ότι ευχαρίστως δίνει ρωσική υπηκοότητα και διαβατήριο στον σπουδαίο Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Τώρα βλέπουμε εκείνον να τον ευχαριστεί δημοσίως, να δηλώνει ότι λατρεύει τη Ρωσία, την ιστορία και τους ανθρώπους της και ότι ο πατέρας του ήταν κομμουνιστής και άκουγε το ραδιόφωνο της Μόσχας!

Το κανάλι Piervyl Kanal μετέδωσε επιστολή του προς τα ρωσικά ΜΜΕ, στην οποία τονίζει:

«Ναι, έκανα αίτηση χορήγησης διαβατηρίου και είχα την ικανοποίηση να γίνει δεκτή. Λατρεύω τη Ρωσία, τους ανθρώπους της, την ιστορία, τους συγγραφείς της. Αγαπώ να γυρνώ ταινίες, αγαπώ να κάνω γυρίσματα με ηθοποιούς σας (όπως ο Vladimir Mashkov).

Αγαπώ την κουλτούρα και την ευφυΐα σας. Ο πατέρας μου ήταν κομμουνιστής, άκουγε το ραδιόφωνο της Μόσχας! Ηταν και αυτό μέρος της κουλτούρας μου. Στη Ρωσία ζείς καλά. Όχι ειδικά στη Μόσχα που είναι μια μεγαλούπολη πολύ αχανής για μένα. Προτιμώ την εξοχή, γνωρίζω θαυμάσια μέρη στη Ρωσία», αναφέρει ο Γάλλος ηθοποιός, ο  οποίος τονίζει ότι στη Ρωσία αισθάνεται και περνάει καλά και δηλώνει ότι θα αρχίσει να μαθαίνει Ρώσικα.

Και, βέβαια, δεν παραλείπει να εξαπολύσει και νέα επίθεση κατά του Γάλλου πρωθυπουργού Ερώ, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «άθλιο» όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκατασταθεί στο Βέλγιο για να αποφύγει την επιβολή φόρου 75% στα εισοδήματά του, επειδή δήλωνε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

«Μίλησα ακόμα και στον πρόεδρο μου, τον Φρανσουά Ολάντ. Του τα είπα όλα αυτά. Γνωρίζει ότι αγαπώ πολύ τον πρόεδρό σας τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ότι αυτό είναι αμοιβαίο. Και του είπα ότι η Ρωσία είναι μια μεγάλη Δημοκρατία και δεν είναι μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζει έναν πολίτη, άθλιο»!

Ο Ντεπαρντιέ κλείνει την επιστολή του λέγοντας Spasibo, δηλαδή ευχαριστώ στα Ρωσικά!

και η πηγή: www.aixmi.gr/index.php/zarard-depardieu-ginetai-rwsos/]http://www.aixmi.gr/index.php/zarard-depardieu-ginetai-rwsos/[/url]
αντε και στους επιδόξους!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αγαπώ την κουλτούρα και την ευφυΐα σας.

ναι τέρατα κουλτούρας και εφυΐας οι ρώσοι....που κλείσαν τα κοριτσάκια sto keli 33 για ένα videoclip!!! :2funny:
καλός μαλάκας και ο ζεράρ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ναι τέρατα κουλτούρας και εφυΐας οι ρώσοι....που κλείσαν τα κοριτσάκια sto keli 33 για ένα videoclip!!! :2funny:

Ο παππούς του ήταν [size=15pt]ντεμέκ[/size] κομμουνιστής αλλά αυτός έχει καραδεξιά τσέπη και έγινε πολίτης μιας απολυταρχικής χώρας όπου οργιάζει η μαφία και οι ακροδεξιές συμμορίες.

Μου άρεσε σε κάποιους ρόλους αλλά βαδίζει στα χνάρια του Πάγκαλου.

Ουστ βόιδι!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Τολστοι
Ντοστογιέφσκι
Ραχμανινοφ
Τσαικόφσκι
Πλιτσέσκαγια
Νουρέγιεφ
Μπολσόι
κλπ

σου λένε τίποτις ???

αει σιχτίρ νιεκουλτούρνι...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Τολστοι
Ντοστογιέφσκι
Ραχμανινοφ
Τσαικόφσκι
Πλιτσέσκαγια
Νουρέγιεφ
Μπολσόι
κλπ
σου λένε τίποτις ???

παραθέτεις μια μικρή λίστα ελίτ της Ευρωπαικής Ρωσίας.
η υπόλοιπη χώρα ήταν και είναι η χαρά του άξεστου μουζίκου.
ο Χρουστσώφ έβγαλε το παπούτσι του και το βαρούσε στο έδρανο του ΟΗΕ για να διαμαρτυρηθεί.

συνάδελφος μου έζησε κάποια χρόνια στην Μόσχα. το ελληνικό κράτος είναι σκέτη Σκανδιναβία σε σχέση με το ρωσικό σε οτι αφορά την σχέση κράτους πολίτη.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Τολστοι
Ντοστογιέφσκι
Ραχμανινοφ
Τσαικόφσκι
Πλιτσέσκαγια
Νουρέγιεφ
Μπολσόι
κλπ

σου λένε τίποτις ???

ας προσθέσουμε και κάποιους άλλους αγνώστους:
Ταρκόφσκυ
Βισότσκι (τραγουδιστής μουσικός, χωρευτής, ηθοποιός, στιχουργός, τραγουδοποιός)
Λερμόντωφ
Γκλίνσκα
Προκώφιεβ
Μιχάλκοφ
Μπαλαμπάνωφ
Μποντρώφ.
τι να πουν βέαια τέτοιοι αγράμματοι μπροστά στον
μητροπάνο
τον Φοίβο τη βίσση ή την βανδή;
αντάξιοι είναι μόνο:
Παπαδιαμάντης,
Καζαντάκης κλπ.
αλλά αυτούς τους γράφει ο μέσος έλλην.

Επισκέπτης
Ο παππούς του ήταν [size=15pt]ντεμέκ[/size] κομμουνιστής αλλά αυτός έχει καραδεξιά τσέπη και έγινε πολίτης μιας απολυταρχικής χώρας όπου οργιάζει η μαφία και οι ακροδεξιές συμμορίες.

Μου άρεσε σε κάποιους ρόλους αλλά βαδίζει στα χνάρια του Πάγκαλου.

Ουστ βόιδι!

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 145.000.000€ ΦΟΡΟΥΣ

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 75%

άϊ στο διάολο ρε .............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom