Νέα

Ζεράρ Ντεπαρντιέ,κοντρα στα φορολογικα κορακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ο έχων θα την κοπανήσει και θα πάρεις αρχίδια...

κοινωνικές παροχές δεν αφαιρείς από κανέναν που τις έχει ανάγκη .... αφαιρείς πάντα από αυτούς που δεν έχουν ανάγκη υπό την προυπόθεση ότι δεν τους ξεζουμίζεις στους φόρους για να τις δίνεις αβέρτα και χωρίς να ελέγχεις...

αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτός που πληρώνει τα πολλά θέλει ένα από τα ακόλουθα

(1) είτε περισσότερα από το κράτος (μεγαλύτερες κοινωνικές παροχές)... αλλά τότε παύει ο χαρακτήρας της αναδιανομής

(2) είτε έλεγχο σχετικά με το που διατίθενται και λόγο πάνω στην διάθεση τους... που είναι και το σωστό...

μάλιστα κύριε να πληρώνω πχ 2000 ευρώ τον μήνα ασφαλιστικές κρατήσεις για να μπορεί να πάρει και ο άλλος αξιοπρεπή σύνταξη... αλλά δεν θα του δώσεις σύνταξη στα 45 θα του την δώσεις στα 67 και άμα γουστάρεις .. αλλιώς δεν πληρώνω...

μάλιστα κύριε να πληρώνω για παιδεία αλλά έχω την απαίτηση η παιδεία να λειτουργεί και ο καθηγητής να είναι σούζα και να κάνει την δουλειά του ... αλλιώς δεν πληρώνω και στέλνω το παιδί μου σε ιδιωτικό...

μάλιστα κύριε να μου παίρνεις τον μήνα 1000 ευρώ για περίθαλψη αλλά είτε θα μου εξασφλαίζεις προταιρεότητα έναντι όλων των άλλων είτε θα έχεις το νοσοκομείο να λειτουργεί κατά πως θέλω εγώ και τον γιατρό και την νοσοκόμα σούζα... και στο νοσοκομείο δεν θα νοσηλεύεις παράνομους μετανάστες διότι δεν γουστάρω εγώ που πληρώνω... και σε ΟΛΟΥΣ θα γράφεις γενόσημα και εγώ αν θέλω θα έχω το δικαίωμα με τα δικά μου λεφτά να πάρω ακριβότερο.. .όποιος όμως δεν πληρώνει θα πάρει γενόσημο...
Έλα όμως που δεν κόπηκαν μόνο αυτά που έπρεπε να κοπούν αλλά πολλά περισσότερα και κυρίως αυτά που ΔΕΝ έπρεπε..αλλά ως πουστόγερος τα γράφεις όπως σε βολεύουν...

Και στα 45 μπορεί να μην έχει κανέναν λόγο να βγαίνει στην σύνταξη ο στρατιωτικός,έχει όμως όποιος εργάζεται στα βαρέα και ανθυγιεινά  να βγαίνει στα 50-56....άντε 60 το πολύ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το βασικό...τα υπόλοιπα είναι συμπληρωματικά.

ή θα πληρώσουν περισσότερα αυτοί που έχουν ή θα πληρώσουν περισσότερα αυτοί που δεν έχουν με αποτέλεσμα την εξαθλιωσή τους....εδώ προσθέτουμε κ τις κοινωνικές παροχές που πάλι ουσιαστικά τις αφαιρείς από τους πολλούς,όποιος έχει το χρήμα θα στείλει το παίδι του στο ιδιωτίκο κ θα νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική όταν θα έχει ανάγκη και εκεί οι παροχές δεν πέφτουν λόγω κρίσης.
Ανούσιες σαχλαμάρες παλαιοαριστεριστικης κοπής.

Σε όλους τους φορολογικούς παραδείσους το βιοτικό επίπεδο των εκεί λαών ήταν πάντα μέτρο σύγκρισης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτά είναι οι σωστές κινήσεις,παραλείπεις όμως να αναφέρεις τις άλλες εσκεμμένα,κάτι συντάξεις στα 300-400e και κάτι μισθούς στα ίδια,χωρίς ασφάλεια κ ένσημα.....αυτό είναι κάτι το θετικό;;;

Γίνεται επειδή δεν βγαίνουν τα νούμερα...και τα νούμερα δεν θα βγουν αν δεν τσοντάρουν περισσότερο αυτοί που έχουν περισσότερα.

Απλό.

συντάξεις 300-400 ευρώ δεν υπάρχουν εκτός και αν κάποιος συνταξιοδοτείται από την πρόνοια χωρίς να έχει καταβάλει φράγκο για ασφαλιστικές εισφορές ή από τον ΟΓΑ με το παλιό σύστημα πουυ πάλι είναι προνοιακό επίδομα διότι δεν έχει καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές ... ακόμη και σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί με 15.000 ημερομίσθια η σύνταξη είναι μεγαλύτερη (διότι προστίθεται το επικουρικό) και επιπλέον υπάρχει και το ΕΚΑΣ που φέρνει τις ετήσιες απολαβές στα περίπου 7200 ευρώ...

αυτά που λένε για συντάξεις 300 ευρώ είναι αναπηρικά επιδόματα και λοιπές μαλαγανιές...

άλλο...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ανούσιες σαχλαμάρες παλαιοαριστεριστικης κοπής.

Σε όλους τους φορολογικούς παραδείσους το βιοτικό επίπεδο των εκεί λαών ήταν πάντα μέτρο σύγκρισης.
Φορολογικός παράδεισος θεωρείται:η Ιρλανδία, η Κύπρος, το Λουξεμβούργο.

Φορολογικός παράδεισος θεωρείται κ το τριτοκοσμικό Πακιστάν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eρωτηση....

Υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι οι οποιοι λογω αναγκης, η αγνοιας, επεσαν θυματα εκμεταλλευσης και εκβιασμου επι σειρα ετων, απο κακιστους εργοδοτες, οι οποιοι τους ειχαν ειτε με μειωμενες αποδοχες, ειτε ανασφαλιστους, ειτε και τα δυο μαζι !!!!!!!!
Αποτελεσμα αυτων να μην μπορουν να παρουν μια αξιοπρεπη συνταξη γιατι δεν βγαινουν τα κουκια

Με αυτους τους ανθρωπους λοιπον τι θα πρεπει να γινει απο το κρατος που δεν μεριμνησε να ελεγχει οπως οφειλε τα λαμογια που εκμεταλλευονταν ανθρωπους πανω στην δυστυχια τους ?

Ηδη κοβουν μερος απο συνταξεις του ΟΓΑ - Προνοιας - Αναπηρικες

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
συντάξεις 300-400 ευρώ δεν υπάρχουν εκτός και αν κάποιος συνταξιοδοτείται από την πρόνοια χωρίς να έχει καταβάλει φράγκο για ασφαλιστικές εισφορές ή από τον ΟΓΑ με το παλιό σύστημα πουυ πάλι είναι προνοιακό επίδομα διότι δεν έχει καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές ... ακόμη και σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί με 15.000 ημερομίσθια η σύνταξη είναι μεγαλύτερη (διότι προστίθεται το επικουρικό) και επιπλέον υπάρχει και το ΕΚΑΣ που φέρνει τις ετήσιες απολαβές στα περίπου 7200 ευρώ...

αυτά που λένε για συντάξεις 300 ευρώ είναι αναπηρικά επιδόματα και λοιπές μαλαγανιές...

άλλο...
500-600e???

ή ούτε αυτό ισχύει;;;

ή μήπως είναι καλά λεφτά για να ζεις;;;

Για τον βασικό τίποτα;;; Δεν έχεις ακούσει για 300-400e πάρτα ή φύγε ε;;;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φορολογικός παράδεισος θεωρείται:η Ιρλανδία, η Κύπρος, το Λουξεμβούργο.

Φορολογικός παράδεισος θεωρείται κ το τριτοκοσμικό Πακιστάν.

Φορολογικός παράδεισος θεωρείται το Σαν Μαρίνο, το Λιχτενιστάιν, τα νησιά Κέιμαν, η Μάλτα κ.α.

Εάν η Ιρλανδία θεωρείται φορολογικός παράδεισος με μνημόνια και ΔΝΤ μάλλον σε έχει πειράξει πολύ το διψήφιο του Συριζα και πρέπει να το κοιτάξεις. 

Επισκέπτης
μάλιστα κύριε να μου παίρνεις τον μήνα 1000 ευρώ για περίθαλψη αλλά είτε θα μου εξασφλαίζεις προταιρεότητα έναντι όλων των άλλων είτε θα έχεις το νοσοκομείο να λειτουργεί κατά πως θέλω εγώ και τον γιατρό και την νοσοκόμα σούζα... και στο νοσοκομείο δεν θα νοσηλεύεις παράνομους μετανάστες διότι δεν γουστάρω εγώ που πληρώνω...
ασ τους αφησουμε να πεθανουν στο δρομο αφου δεν γουσταρεις εσυ που πληρωνεις, για ρωτα και τον ντοκ ποια ειναι οι γνωμη του για αυτο. ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντηση  :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
500-600e???

ή ούτε αυτό ισχύει;;;

ή μήπως είναι καλά λεφτά για να ζεις;;;

Για τον βασικό τίποτα;;; Δεν έχεις ακούσει για 300-400e πάρτα ή φύγε ε;;;

Μια χαρά είναι για να ζεις εάν το κόστος ζωής είναι της Βουλγαρίας.

Αλλού ειναι το πρόβλημα.

Μπορώ να σου δώσω 1500 ευρώ το μήνα και να χρειάζεσαι 5 ευρώ για 1 φρατζόλα και 1 λίτρο γάλα την ημερα.

Μπορώ να σου δώσω 300 και να χρειάζεσαι 5 ευρώ για όλα τα γεύματα της ημέρας.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

άλλο...
Πως να καταβαλει ο εργαζομενος εισφορες, οταν ο εργοδοτης δεν τις καταβαλει ?
Λαβε υποψιν οτι αρκετοι, για να μην πω οι περισσοτεροι που λαμβανουν συνταξεις, ογα, προνοιας, κτλ, με την μορφη επιδοματων, εχουν περασει κατοχη και εμφυλιο
που σημαινει οτι οι περισσοτεροι ειναι και αγραμματοι !!!!!!!!!!
Αρα και πανευκολη λεια για λαμογια !!!!!!!

Θεωρεις λοιπον οτι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να πεταχθουν στους πεντε δρομους επειδη δεν ειχαν εισφορες στα ταμεια ?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ασ τους αφησουμε να πεθανουν στο δρομο αφου δεν γουσταρεις εσυ που πληρωνεις, για ρωτα και τον ντοκ ποια ειναι οι γνωμη του για αυτο. ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντηση  :grin:

Α μάλιστα

Να αφήσουμε να πεθαίνουν στο δρόμο Ελληνες γιατί έχουν προτεραιότητα οι λαθροι μετανάστες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.788
Πόντοι
1.206
Αυτά είναι οι σωστές κινήσεις,παραλείπεις όμως να αναφέρεις τις άλλες εσκεμμένα,κάτι συντάξεις στα 300-400e και κάτι μισθούς στα ίδια,χωρίς ασφάλεια κ ένσημα.....αυτό είναι κάτι το θετικό;;;

Γίνεται επειδή δεν βγαίνουν τα νούμερα...και τα νούμερα δεν θα βγουν αν δεν τσοντάρουν περισσότερο αυτοί που έχουν περισσότερα.

Απλό.

Επειδή νεοφιλελεύθερος και δεξιός οικονομικά ΔΕΝ σημαίνει απάνθρωπος ούτε ανόητος (όπως πιστεύεις εσύ φαντάζομαι), έχω από καιρό δηλώσει πως περιορισμός συντάξεως αυτού του επιπέδου είναι ανεπίτρεπτος. Επίσης είναι ανεπρίτεπτη η ύπαρξη εξεθλιωμένων αστέγων και η μη περίθαλψή τους από δημόσιους φορείς. Αλλά η παύση του "κοινωνικού τουρισμού" δεν είναι ανεπίτρεπτη, επιβεβλημένη είναι διότι επρόκειτο περί πολυέξοδου, λαϊκίστικου και συνήθως κομπιναδόρικου φαινομένου. Όπως και η επιδότηση ΜΚΟ και άλλα πολλά.

Τώρα στα εργασιακά πόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις πως όσο υπάρχει ύφεση και δεν γίνονται επενδύσεις για να φέρουν νέες θέσεις εργασίας, οι νέοι θα δέχονται και την ανασφάλιστη εργασία και τα 400 τον μήνα; Η λύση δεν είναι να εξαναγκάσουμε τους εργοδότες να δώσουν πολλά λεφτά, δεν γίνεται αυτό λέμε διότι απλά ΔΕΝ θα επενδύσουν. Η λύση είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ανάπτυξη και τότε οι αποδοχές θα ανέβουν από μόνες τους με βάση τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.

Μόνο που η ανάπτυξη χρειάζεται (κι ίσως σε στεναχωρήσω).
1. Σταθερή και λογικά χαμηλή φορολογία επιχειρήσεων.
2. Εργασιακή ειρήνη και αυτό σημαίνει όχι αναίτιες απεργίες για "συμπαράσταση στον Παλαιστινικακό λαό" π.χ.
Και φυσικά όχι απεργίες με το ζόρι και τον τσαμπουκά. Όποιος θέλει απεργεί, όποιος θέλει εργάζεται!  
3. Γενικώτερα ευνομούμενο κράτος και όχι ο όποιος γουστάρει βγαίνει, καίει, πετροβολεί και να κλείνει τους δρόμους.

Αν συμφωνήσουμε σε αυτά τα τρία μπορούμε να πάμε την συζήτηση παραπέρα.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι για να ζεις εάν το κόστος ζωής είναι της Βουλγαρίας.

Αλλού ειναι το πρόβλημα.

Μπορώ να σου δώσω 1500 ευρώ το μήνα και να χρειάζεσαι 5 ευρώ για 1 φρατζόλα και 1 λίτρο γάλα την ημερα.

Μπορώ να σου δώσω 300 και να χρειάζεσαι 5 ευρώ για όλα τα γεύματα της ημέρας.

Τι δεν καταλαβαίνεις;
Συμφωνώ,όμως δεν πάει έτσι όπως λες,δυστυχώς.

Όχι ότι πάλι θα ήταν καλό απλό λιγότερο κακό,μιας κ η Βουλγαρία των 300e θεωρείται υποδιέστερη χώρα από την Σουηδία.

Εδώ κόβουν και ράβουν οργανωμένες μειοψηφίες σε αρμονική συνεργασία με το κράτος με αποτέλεσμα γαμήσι στους πολλούς κ πλούτο στους λίγους.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πως να καταβαλει ο εργαζομενος εισφορες, οταν ο εργοδοτης δεν τις καταβαλει ?
Λαβε υποψιν οτι αρκετοι, για να μην πω οι περισσοτεροι που λαμβανουν συνταξεις, ογα, προνοιας, κτλ, με την μορφη επιδοματων, εχουν περασει κατοχη και εμφυλιο
που σημαινει οτι οι περισσοτεροι ειναι και αγραμματοι !!!!!!!!!!
Αρα και πανευκολη λεια για λαμογια !!!!!!!

Θεωρεις λοιπον οτι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να πεταχθουν στους πεντε δρομους επειδη δεν ειχαν εισφορες στα ταμεια ?

Να φτιάξει το ΚΚΕ μη κερδοσκοπικά φιλαμθρωπικά ιδρύματα (όχι τον Ριζοσπάστη) και να κάνει δωρεές εκεί όλη τη βουλευτική αποζημίωση των βουλευτών και όχι στο κόμμα.

Μετά σειρά έχει ο Σύριζα.

Μετά όλοι οι άλλοι.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή νεοφιλελεύθερος και δεξιός οικονομικά ΔΕΝ σημαίνει απάνθρωπος ούτε ανόητος (όπως πιστεύεις εσύ φαντάζομαι), έχω από καιρό δηλώσει πως περιορισμός συντάξεως αυτού του επιπέδου είναι ανεπίτρεπτος. Επίσης είναι ανεπρίτεπτη η ύπαρξη εξεθλιωμένων αστέγων και η μη περίθαλψή τους από δημόσιους φορείς. Αλλά η παύση του "κοινωνικού τουρισμού" δεν είναι ανεπίτρεπτη, επιβεβλημένη είναι διότι επρόκειτο περί πολυέξοδου, λαϊκίστικου και συνήθως κομπιναδόρικου φαινομένου. Όπως και η επιδότηση ΜΚΟ και άλλα πολλά.

Τώρα στα εργασιακά πόσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις πως όσο υπάρχει ύφεση και δεν γίνονται επενδύσεις για να φέρουν νέες θέσεις εργασίας, οι νέοι θα δέχονται και την ανασφάλιστη εργασία και τα 400 τον μήνα; Η λύση δεν είναι να εξαναγκάσουμε τους εργοδότες να δώσουν πολλά λεφτά, δεν γίνεται αυτό λέμε διότι απλά ΔΕΝ θα επενδύσουν. Η λύση είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για ανάπτυξη και τότε οι αποδοχές θα ανέβουν από μόνες τους με βάση τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.

Μόνο που η ανάπτυξη χρειάζεται (κι ίσως σε στεναχωρήσω).
1. Σταθερή και λογικά χαμηλή φορολογία επιχειρήσεων.
2. Εργασιακή ειρήνη και αυτό σημαίνει όχι αναίτιες απεργίες για "συμπαράσταση στον Παλαιστινικακό λαό" π.χ.
Και φυσικά όχι απεργίες με το ζόρι και τον τσαμπουκά. Όποιος θέλει απεργεί, όποιος θέλει εργάζεται!  
3. Γενικώτερα ευνομούμενο κράτος και όχι ο όποιος γουστάρει βγαίνει, καίει, πετροβολεί και να κλείνει τους δρόμους.

Αν συμφωνήσουμε σε αυτά τα τρία μπορούμε να πάμε την συζήτηση παραπέρα.
Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα έρθει να επενδύσει σε μια χώρα που είναι εκτός αγορών κ υποψήφια για χρεοκοπία ρε ντοκ...ή χαλάει την πιάτσα το ΠΑΜΕ με τις τρεις απεργίες του τον μήνα συμβολικά για να δικαιώνουν κ αυτοί τα λεφτά που βγάζουν;;;;

Σοβαρέψου....αύξηση της φορολογίας στους έχοντες κ κατέχοντες υπό αυτές τις συνθήκες είναι επιβεβλημένη κ αναγκαία(το πόσο συζητήσιμο)...δεν βγαίνει αλλιώς ο λογαριασμός,από τους μισθωτούς κ συνταξιούχους δεν βγαίνει....οι μειώσεις αγγίζουν το 40%-60% και πάλι δεν φτάνουν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν προσφερουν να την εχουν !!!!!!!!!

Αλλα γιαυτο δεν φταινε ουτε αυτοι ουτε οι εργοδοτες
Γιαυτο ολο κυριος φταιχτης ειναι το κρατος και οι ανεπαρκεις ελεγκτικοι μηχανισμοι του που δεν ελεγχουν οπως πρεπει και επιββαλουν τις κυρωσεις που πρεπει σε τετοια λαμογια....

Πχ ενας καλος τροπος παταξης του φαινομενου ειναι ο εξης

Οποιος πιανεται να εισφοροδιαφευγει η να απασχολει ανασφαλιστο προσωπικο κατευθειαν αυτοφορο κλεισιμο της επιχειρησης και απαγορευση δικαιωματος να ανοιξει αλλη για 10 ετη μες ταυτοχρονη επιβολη υψηλοτατου προστιμου ισο με την αξια ενος τεταρτου του τζιρου της επιχειρησης στην καλυτερη χρονια της με καταβολη του προστιμου αυτου εφαπαξ

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Να φτιάξει το ΚΚΕ μη κερδοσκοπικά φιλαμθρωπικά ιδρύματα (όχι τον Ριζοσπάστη) και να κάνει δωρεές εκεί όλη τη βουλευτική αποζημίωση των βουλευτών και όχι στο κόμμα.

Μετά όλοι οι άλλοι.
ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ κ (λαθρο)μετανάστες...το βρήκαμε πάλι το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Μετά όλοι οι άλλοι.
Περιμενεις απο αυτους που ζουν στην εκαλη και διακυρρητουν στους μαλακες, που τους πιστευουν το εργατικο δικαιο, τετοια πραγματα ?

Εδω γελανε και τα παρδαλα κατσικια !!!!!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.788
Πόντοι
1.206
Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα έρθει να επενδύσει σε μια χώρα που είναι εκτός αγορών κ υποψήφια για χρεοκοπία ρε ντοκ...ή χαλάει την πιάτσα το ΠΑΜΕ με τις τρεις απεργίες του τον μήνα συμβολικά για να δικαιώνουν κ αυτοί τα λεφτά που βγάζουν;;;;

Σοβαρέψου....αύξηση της φορολογίας στους έχοντες κ κατέχοντες υπό αυτές τις συνθήκες είναι επιβεβλημένη κ αναγκαία(το πόσο συζητήσιμο)...δεν βγαίνει αλλιώς ο λογαριασμός,από τους μισθωτούς κ συνταξιούχους δεν βγαίνει....οι μειώσεις αγγίζουν το 40%-60% και πάλι δεν φτάνουν.

Σε ποιους κατέχοντες μωρέ να αυξηθεί η φορολογία; Φέτος θα πληρώσουν ΦΑΠ κι όσοι έχουν άχρηστα και μη καλλιεργήσιμα χωράφια!
Την ίδια στιγμή το κράτος παραμένει σπάταλο και αναποτελεσματικό.

Συμπέρασμα. Κι εμένα αν με δεχθούν π.χ. στην Ιταλία ή την Σλοβακία και πληρώνω λιγώτερα ως πολίτης τους, θα πάω! ;)
Το ύψιστο μου καθήκον είναι προς την οικογένειά μου, όχι προς τους ρεμπεσκέδες άχρηστους του δημόσιου τομέα και τους ισόβιους συνταξιούχους, που ζουν σε βάρος μου, συχνά το ίδιο καλά αν όχι και καλύτερα από εμένα! (Ή έστω ζούσαν μέχρι πρότινος.)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σε ποιους κατέχοντες μωρέ να αυξηθεί η φορολογία; Φέτος θα πληρώσουν ΦΑΠ κι όσοι έχουν άχρηστα και μη καλλιεργήσιμα χωράφια!
Την ίδια στιγμή το κράτος παραμένει σπάταλο και αναποτελεσματικό.

Συμπέρασμα. Κι εμένα αν με δεχθούν π.χ. στην Ιταλία ή την Σλοβακία και πληρώνω λιγώτερα ως πολίτης τους, θα πάω! ;)
Το ύψιστο μου καθήκον είναι προς την οικογένειά μου, όχι προς τους ρεμπεσκέδες άχρηστους του δημόσιου τομέα και τους ισόβιους συνταξιούχους, που ζουν σε βάρος μου, συχνά το ίδιο καλά αν όχι και καλύτερα από εμένα! (Ή έστω ζούσαν μέχρι πρότινος.)
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom