Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Έλα όμως που δεν κόπηκαν μόνο αυτά που έπρεπε να κοπούν αλλά πολλά περισσότερα και κυρίως αυτά που ΔΕΝ έπρεπε..αλλά ως πουστόγερος τα γράφεις όπως σε βολεύουν...ο έχων θα την κοπανήσει και θα πάρεις αρχίδια...
κοινωνικές παροχές δεν αφαιρείς από κανέναν που τις έχει ανάγκη .... αφαιρείς πάντα από αυτούς που δεν έχουν ανάγκη υπό την προυπόθεση ότι δεν τους ξεζουμίζεις στους φόρους για να τις δίνεις αβέρτα και χωρίς να ελέγχεις...
αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτός που πληρώνει τα πολλά θέλει ένα από τα ακόλουθα
(1) είτε περισσότερα από το κράτος (μεγαλύτερες κοινωνικές παροχές)... αλλά τότε παύει ο χαρακτήρας της αναδιανομής
(2) είτε έλεγχο σχετικά με το που διατίθενται και λόγο πάνω στην διάθεση τους... που είναι και το σωστό...
μάλιστα κύριε να πληρώνω πχ 2000 ευρώ τον μήνα ασφαλιστικές κρατήσεις για να μπορεί να πάρει και ο άλλος αξιοπρεπή σύνταξη... αλλά δεν θα του δώσεις σύνταξη στα 45 θα του την δώσεις στα 67 και άμα γουστάρεις .. αλλιώς δεν πληρώνω...
μάλιστα κύριε να πληρώνω για παιδεία αλλά έχω την απαίτηση η παιδεία να λειτουργεί και ο καθηγητής να είναι σούζα και να κάνει την δουλειά του ... αλλιώς δεν πληρώνω και στέλνω το παιδί μου σε ιδιωτικό...
μάλιστα κύριε να μου παίρνεις τον μήνα 1000 ευρώ για περίθαλψη αλλά είτε θα μου εξασφλαίζεις προταιρεότητα έναντι όλων των άλλων είτε θα έχεις το νοσοκομείο να λειτουργεί κατά πως θέλω εγώ και τον γιατρό και την νοσοκόμα σούζα... και στο νοσοκομείο δεν θα νοσηλεύεις παράνομους μετανάστες διότι δεν γουστάρω εγώ που πληρώνω... και σε ΟΛΟΥΣ θα γράφεις γενόσημα και εγώ αν θέλω θα έχω το δικαίωμα με τα δικά μου λεφτά να πάρω ακριβότερο.. .όποιος όμως δεν πληρώνει θα πάρει γενόσημο...
Και στα 45 μπορεί να μην έχει κανέναν λόγο να βγαίνει στην σύνταξη ο στρατιωτικός,έχει όμως όποιος εργάζεται στα βαρέα και ανθυγιεινά να βγαίνει στα 50-56....άντε 60 το πολύ.