Νέα

Ζεράρ Ντεπαρντιέ,κοντρα στα φορολογικα κορακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Τολστοι
Ντοστογιέφσκι
Ραχμανινοφ
Τσαικόφσκι
Πλιτσέσκαγια
Νουρέγιεφ
Μπολσόι
κλπ

σου λένε τίποτις ???

αει σιχτίρ νιεκουλτούρνι...

ναι μου λένε...
αλλα πες μου κάτι.
οι ρώσοι που ήταν όταν οι παραπάνω μοιράζανε κουλτούρα και πολιτισμό ?
απλά από το overdose τις κουλτούρας η απολυταρχία τους έγινε συνήθεια...
και κλείνουν gia μια γαμοεκλισια μικρά κοριτσάκια στη filaki...

ai sixtir  :2funny: :2funny: απάνθρωποι ψευτοκουλτουριάρηδες arxaiolagnoi τον μεγάλων φιλοσόφων που ξεχάσατε να είστε πρώτα απ olla άνθρωποι και περνάτε στο ντούκου τα εγκλήματα.... :sunglasses:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παραθέτεις μια μικρή λίστα ελίτ της Ευρωπαικής Ρωσίας.
η υπόλοιπη χώρα ήταν και είναι η χαρά του άξεστου μουζίκου.
ο Χρουστσώφ έβγαλε το παπούτσι του και το βαρούσε στο έδρανο του ΟΗΕ για να διαμαρτυρηθεί.

συνάδελφος μου έζησε κάποια χρόνια στην Μόσχα. το ελληνικό κράτος είναι σκέτη Σκανδιναβία σε σχέση με το ρωσικό σε οτι αφορά την σχέση κράτους πολίτη.

αντιπαραβάλω την λίστα της "μικρής ελίτ" με τον "πνευματικό κόσμο" αυτής της χώρας όπως αυτή εκφράζεται από άτομα σαν τον κοντινούλη, τον υπερπόντικα, τον λάκη κλπ κλπ κλπ κλπ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι μου λένε...
αλλα πες μου κάτι.
οι ρώσοι που ήταν όταν οι παραπάνω μοιράζανε κουλτούρα και πολιτισμό ?
απλά από το overdose τις κουλτούρας η απολυταρχία τους έγινε συνήθεια...
και κλείνουν gia μια γαμοεκλισια μικρά κοριτσάκια στη filaki...

ai sixtir  :2funny: :2funny: απάνθρωποι ψευτοκουλτουριάρηδες arxaiolagnoi τον μεγάλων φιλοσόφων που ξεχάσατε να είστε πρώτα απ olla άνθρωποι και περνάτε στο ντούκου τα εγκλήματα.... :sunglasses:

δεν κλείσανε μικρά κοριτσάκια.. κάτι πορνίδια του κερατά κλείσανε.. και βασική αρχή της δημακρατίας είναι ότι τα δικαιώματα σου φτάνουνε εκεί που αρχίζουνε τα δικαιώματα του άλλου...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 145.000.000€ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 75%
άϊ στο διάολο ρε .............

Οδοντίατρος.
Κτηματίας.
Ερασιτέχνης οπλουργός.

Τώρα...

και γάλλος φοροτεχνικός! :cheesy:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
δεν κλείσανε μικρά κοριτσάκια.. κάτι πορνίδια του κερατά κλείσανε.. και βασική αρχή της δημακρατίας είναι ότι τα δικαιώματα σου φτάνουνε εκεί που αρχίζουνε τα δικαιώματα του άλλου...
Καλλό θα ήταν να αναφερθεί τι κάνανε οι κορασίδες πριν την εισβολη είς την εκκλησία η οποία επανακατασκευάστηκε αφότου την γκρέμισαν οι κομμουνιστές. για να δούμε τι εστί περφόρμανς αρτ:
Η σκιτσογράφηση ενός υπερμεγέθους ανδρικού μορίου πάνω σε μία γέυρα σε όλο το μήκος της η οποία είναι πολυσυχναζόμενη.
ένα όργιο σε ένα μουσείο ή μία από της συλειφθείσες ήταν εκεί οκτώ μηνών κυοφορούσας βρέφος, το οποίο όργιο μπορείς να το βρεις στο νετ εγώ δεν το βρήκα πάντως.
σέξ σε ένα σούπερμάρκετ με ένα ωμό κοτόπουλο, το βίντεο δυστυχώς το είδε ο γραφών του παρόντος ποστ καθώς έψαχνε τσόντες για να δει.
το τραγούδι τους το οποίο εξυβρυζε το Χρηστό  στην πρωτότυπή του μορφή αλλά έλλεγε κάτι και για τον Πούτιν, είχε παιχθεί άλλες 2 φορές μία στην κόκκινη πλατεία και άλλη μία σε μία μικρότερη εκκλησία.
Δημοκρατία=Ασυδοσία.
πρέπει να γυρίσουμε στην πεφωτισμένη εποχή του Μεσσαίωνα μήπως και γλυτώσουμε την ηθική βλάβη από άτομα που δεν θέλουν περιορισμούς και κανόνες και προπαντώς δεν έχουν σεβασμό και το παίζουν πολύ μορφωμένοι γιατί τελείωσαν Τ.Ε.Ι. αλλά αυτός που φταίει είναι ο δάσκαλος ο οποίος πράματα που δεν πρεπει να μάθει στους μαθητές τα μαθαίνει ώστε να παρερμηνευθούν.
πάρτε και αυτό: ετοιμάζομαι για κυνήγι αναρχικών:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το προοδευτκό φορολογικό σύστημα είναι οτι δικαιότερο έχει επινοηθεί για να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των φορολογικών βαρών. Με βάση το σύστημα αυτό πάνω από ενα ποσό εισοδήματος φορολογείσαι με υψηλότερο συντελεστή κατά τα γνωστά κλιμάκια.

Έψαξα και βρήκα στο ίντερνετ οτι το 75% επιβάλλεται στην Γαλλία για [size=15pt]εισόδημα πάνω από 1.280.000 ευρώ τον χρόνο.[/size] όταν άνθρωποι είναι άνεργοι και πεινάνε.

Στην περίπτωση του Ντεπαρντιέ πλέον επειδή δεν κάνει ταινίες υποθέτουμε οτι έχει εισοδήματα από δικαιωματα κλπ, δηλαδή τζάμπα λεφτά αέρας. και ταινίες να έκανε πια πάλι λεφτά αέρας θα ήταν.

Ο άνθρωπος είναι μία εγωπαθής ναρκισσιστική διασταύρωση γαιοσκώληκα με βοοειδές.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
siga kai epidi ekane mia partouza ti ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[xhamster]
]

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για την τσόντα.
δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τσόνταπου έκανε, με νοιάζει ο σκοπός ο οποίος ήτανε για να πάρει λίγη δημοσιότητα, όχι για να ταΐσει το παιδί ή απλά να βγάλει χρήματα βάζοντας γύρω από όλο αυτό ένα πολιτικό υπόβαθρο για την ελευθερία στη χώρα της, εδώ π.χ. για αυτό και μόνο το όργιο σε δημόσιο χόρο εν ώρα λειτουργίας του θα την συνέβαλαν το ίδιο και στο Αμέρικα και στη Γερμανία είμαι σίγουρος και στη Σουηδία. δεν μπορείς να προκαλείς συνεχώς και μετά να λες γιατί το χαστούκι.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
πρώτα από όλα σας ευχαριστώ για την τσόντα.
δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τσόνταπου έκανε, με νοιάζει ο σκοπός ο οποίος ήτανε για να πάρει λίγη δημοσιότητα, όχι για να ταΐσει το παιδί ή απλά να βγάλει χρήματα βάζοντας γύρω από όλο αυτό ένα πολιτικό υπόβαθρο για την ελευθερία στη χώρα της, εδώ π.χ. για αυτό και μόνο το όργιο σε δημόσιο χόρο εν ώρα λειτουργίας του θα την συνέβαλαν το ίδιο και στο Αμέρικα και στη Γερμανία είμαι σίγουρος και στη Σουηδία. δεν μπορείς να προκαλείς συνεχώς και μετά να λες γιατί το χαστούκι.

κοίτα αν αυτό έγινε σε δημόσιο χορό όντως (ήταν μουσείο dld) ok.αυτό θα ήταν λόγος να τους μαζέψουνε και να τους πηδήξουνε....
στα μουσεία κυκλοφορούν και παιδάκια.

αλλα όσο αφορά το videoclip στην εκκλησια δεν έγινε kia τίποτα...
εδώ οι παπάδες γαμάνε κάθε μέρα ανήλικα, η μπάντα τους στην εκκλησια τους πείραξε ?
υποκρισία είναι...
και σε τελική η ρωσία είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πορνείας και ναρκωτικών ?

το πρόβλημα είναι ένα όργιο στο μουσείο η ένα videoclip στην εκκλησια ?
η τύπισσες πέρασαν ένα μήνυμα...
δείχνουν απλά το πραγματικό πρόσωπο τις ρωσίας μέσα από όργια και via.
τα όργια και η via είναι το πραγματικό πρόσωπο τις κοινωνίας αλλα και τις πολιτικής τις ρωσίας.

e οι κοπέλες τους το έτριψαν στα μούτρα...
έφτιαξαν απλά ένα καθρέφτη τις πατρίδας τουs. ;)

ακτιβισμός.....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
κοίτα αν αυτό έγινε σε δημόσιο χορό όντως (ήταν μουσείο dld) ok.αυτό θα ήταν λόγος να τους μαζέψουνε και να τους πηδήξουνε....
στα μουσεία κυκλοφορούν και παιδάκια.

αλλα όσο αφορά το videoclip στην εκκλησια δεν έγινε kia τίποτα...
εδώ οι παπάδες γαμάνε κάθε μέρα ανήλικα, η μπάντα τους στην εκκλησια τους πείραξε ?
υποκρισία είναι...
και σε τελική η ρωσία είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πορνείας και ναρκωτικών ?

το πρόβλημα είναι ένα όργιο στο μουσείο η ένα videoclip στην εκκλησια ?
η τύπισσες πέρασαν ένα μήνυμα...
δείχνουν απλά το πραγματικό πρόσωπο τις ρωσίας μέσα από όργια και via.
τα όργια και η via είναι το πραγματικό πρόσωπο τις κοινωνίας αλλα και τις πολιτικής τις ρωσίας.

e οι κοπέλες τους το έτριψαν στα μούτρα...
έφτιαξαν απλά ένα καθρέφτη τις πατρίδας τουs. ;)

ακτιβισμός.....
πρώτον ήταν σε μουσείο δεύτερον:
οι σκτιβιστές ή καλύτερα όποιοι κατηγορούν ένα θεσμό είναι πάντα κερδισμένοι γιατί κάποτε μία αποτυχία θα την βγάλει πχ: οι παπάδες είναι παιδεραστές λέγε το συνέχεια κάποιος θα βρεθεί, εγώ σας τα έλεγα ηδού βγήκε το όνομα ο θεσμός αμαυρώθηκε. γιατί δεν λένε οι δάσκαλοι και οι γυμναστές είναι παιδεραστές; έχω χρόνια να ακούσω για παιδεραστή ιερέα στην Ελλάδα, πρόσεχε δεν λέω ότι δεν υπάρχουν λέω ότι είναι μία πολύ μικρή μειοψηφία που δεν αξίζει να χαρακτηρίσει την πλειοψηφία. από άλλους χρήστες έχω ακούσει ότι οι περισσότερες ρωσσίδες πουτάνες πλεον είναι ρουμάνες οι αλβανίδες γιατί έχει μειωθεί η από εκεί πορνεία, ας με διορθώσει κάποιος άν κάνω ένα σφάλμα. Εγώ σου λέω το μύνημα δεν θέλανε να το περάσουνε να προωθήσουν τον εαυτό τους θέλανε, στην τελική άμα δεν τους αρέσει ας φύγουν άμα μπορούν εγώ το λέω εδώ σε λίγο καιρό από ακτιβιστές του σύριζα και λαοφίλους η κατάσταση για όσους δεν χρωστάνε και τους ανοίκει η κατοικία τους θα πρέπει να φύγουν για να γλυτώσουν από το χιτλεράκο μας.
αυτό όμως που θέλω να σου πω είναι το εξείς: η αναρχία δεν είναι πολιτισμός, τα μυνήματα αυτά τα ξέρει ο καθένας καλύτερα από αυτές αν είναι αλήθεια, μιας και δεν έχω ζήσει Ρωσσία δεν θέλω να πω άμα είναι καλλή ή κακή να κρατήσω μία ουδέτερη στάση για την κατάσταση εκεί, το να βρηζεις θεσμούς ανθρώπων άσχετα άμα έχουν να κάνουν και με το θείο, είναι εύκολο κάποτε κάποιος προβληματικός θα μπει μέσα και θα γίνει η κουτσουβέλα που όλοι θα προσέξουνε, όταν όμως το περισσότερο καιρό δουλεύει ικανοποιητικά ή και καλλά ακόμα δεν το βλέπουν, και δεν τους ενδιαφέρει, είτε είναι το κράτος είτε είναι η αστυνομία είτε η εκκλησία, κλπ. άμα με ρωτήσεις πολλά κάνανε και το "χαστούκι" το αξίζανε και καλλά έκανε η κυβέρνηση και τις έβαλε μέσα. αυτά λέω και αποχωρώ για σήμερα.

Επισκέπτης
και γάλλος φοροτεχνικός!

Υποστηρίζετε κύριο ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 75% ;;;;;;;

Αυτό το κάνουν μόνο συμπλεγματικά άτομα
που γνωρίζοντας τα μηδενικά προσόντα τους και την ασήμαντη καταγωγή τους
είναι βέβαιοι ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ,
οπότε ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Αυτοί είναι για σκότωμα.

Εγώ επειδή είμαι αισιόδοξος
ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το προοδευτκό φορολογικό σύστημα είναι οτι δικαιότερο έχει επινοηθεί για να υπάρχει ομοιόμορφη κατανομή των φορολογικών βαρών. Με βάση το σύστημα αυτό πάνω από ενα ποσό εισοδήματος φορολογείσαι με υψηλότερο συντελεστή κατά τα γνωστά κλιμάκια.

Έψαξα και βρήκα στο ίντερνετ οτι το 75% επιβάλλεται στην Γαλλία για [size=15pt]εισόδημα πάνω από 1.280.000 ευρώ τον χρόνο.[/size] όταν άνθρωποι είναι άνεργοι και πεινάνε.

Στην περίπτωση του Ντεπαρντιέ πλέον επειδή δεν κάνει ταινίες υποθέτουμε οτι έχει εισοδήματα από δικαιωματα κλπ, δηλαδή τζάμπα λεφτά αέρας. και ταινίες να έκανε πια πάλι λεφτά αέρας θα ήταν.

Ο άνθρωπος είναι μία εγωπαθής ναρκισσιστική διασταύρωση γαιοσκώληκα με βοοειδές.

Το ίδιο θα έκανες.

Λογικό όταν ζηλεύεις να θυμάσαι τους ανεργους.

Τώρα επί του πρακτέου.

Το σύστημα σας έχει αποχαυνώσει τελείως.

Ο κόσμος (ειδικά ο ημιμαθής, ή με Ε.Π.Ε. εγκέφαλο) έχει μελετηθεί ότι θέλει να βγάζει το μένος του σε πρόσωπα υπαρκτά, με ονοματεπώνυμο που ενδεχομένως δεν έχουν πειράξει ούτε μυρμήγκι προσπαθωντας να εκτονωθεί για το κοινωνικό του κατάντημα.

Αιώνες γίνεται αυτό. Οπως πχ στο Μεσαίωνα το κυνήγι μαγισσών.

Κατά την παραπάνω πρακτική το σύστημα εμφανίζεται να κάνει εγκλήματα κρυβόμενο πίσω απο συμμορίες οργανωμένες σε αφηρημένες έννοιες, πχ.

Το τραπεζικό σύστημα, το Κεφάλαιο, τα Κόμματα, η Τράπεζα, το Κράτος, ο Τύπος, η Τηλεόραση, τα Συμφέροντα, η Διαπλοκή, τα Ρουσφέτια, η Παγκοσμιοποίηση, ο Δανεισμός, το Χρήμα.....

Το σύστημα λοιπόν εκπαιδεύει τον μέσο αποχαυνωμένο άνθρωπο στο ότι φταίνε κάποιες ή όλες οι παραπάνω αφηρημένες έννοιες αλλά όταν έρθει η ώρα της δικαιοσύνης ο μέσος άνθρωπος έχει ελάχιστη δυνατότητα να προσωποποιήσει αυτές τις έννοιες και κατ επέκτασιν να αποδώσει ευθύνες.

Εκεί, και με ένα σατανικά σαρδόνειο χαμόγελο το σύστημα πρποσωποποιεί τον εγκληματία σε πρόσωπα που είναι γνωστά, ή διάσημα ή έχουν γνωστό βίο και πολιτεία προκειμένου:
α.
Να εξακολουθήσει να δρα κατά τον ίδιο τρόπο που έπραττε στο παρελθόν.
β.
να βγεί αλόβητο απο την κρίση φορτώνοντας τις ευθύνες σε εύκολα αναγνωρίσιμους και μη συστημικούς ανθρώπους οι οποίοι σδεν έχουν καμμιά σχέση με το σύστημα και κατ επέκτασιν δεν μπορούν να αντιδράσουν εκβιάζοντάς το. 

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πως και δεν τον φορολογησαν με 90%? :grin:
Κορυφαία στιγμή της παράκρουσης που επικρατεί στον εγκέφαλο του μέσου πολίτη είναι η μη κατανόηση στοιχειωδών εννοιών.

Ας πούμε.

Διαβάζω πολλούς εδώ μέσα που ορθώς εναντιώνονται και βρίζουν τις πρακτικές του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Από την άλλη, με όποιον τρόπο και εάν διαβάσω τη φορολόγηση 75% σε περιουσία οποιουδήποτε φυσικού προσώπου καταλήγω ότι ουσιαστικά πρόκειται για κατάσχεση.

Ομοια με την κατάσχεση του κομμουνισμού που ωρύονται ότι είναι λάθος.

Με απλά λόγια....

ΟΙ τράπεζες μπορούν να κερδίζουν δις απο τα κέρδη σε κατασχέσεις περιουσιών για δάνεια και να μένουν στο απυρόβλητο, αλλά η περιουσία των φυσικών προσώπων που ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗΡ-ο προλαλήσας μας μίλησε για άερα κοπανιστό λες και τα πνευματικά δικαιώματα του καθενός ανήκουν σε όλους) μπορεί να κατάσχεται και αυτό ονομάζεται δημοκρατία.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ενα μικρό παράδειγμα για να κατανοήσουμε το σύστημα των συμμοριών που κυβερνούν σήμερα τα κράτη.

Το Κράτος -λέει έχει ξεκινήσει φοροσαφάρι- σε πίστες νυχτερινά κέντρα- κέντρα διασκέδασης και έχει βάλει στο στόχαστρο τραγουδιστές και καλλιτέχνες εν γένει.

Εκεί -λέει γίνεται όργιο φοροδιαφυγής.

Την ιδια ώρα η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε -των γνωστών φιλανθρωπικών οικων που κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και δεκαετίες εξασφάλισε αναχρηματοδότηση από τις τράπεζες ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ταυτόχρονα έχει ζημιές άνω των 10 εκατομμυρίων Ευρώ (πρακτικά να εξηγήσουμε στον μέσο άνθρωπο ότι αυτό σημαίνει μηδενική φορολόγηση)

Αρα:
Σε μια περίοδο όπου η ρευστότητα αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα ανάκαμψης μιας κοινωνίας, το κράτος παίρνει με βίαιο τρόπο απο γνωστά πρόσωπα τις περιουσίες τους, ενώ ταυτόχρονα αυτά τα οποία δανείζεται τα παραχωρεί με ρευστότητα στους οίκους Ελέγχου του συστήματος.

Ο δε απλός Ε.Π.Ε. εγκέφαλος θεωρεί ότι επιτέλους το σύστημα γίνεται δικαιώτερο.

Μετά από αυτό το επιμύθιο θα ακολουθεί και παραμύθι πασίγνωστο όπως η Σταχτοπούτα.

Επισκέπτης
Κορυφαία στιγμή της παράκρουσης που επικρατεί στον εγκέφαλο του μέσου πολίτη είναι η μη κατανόηση στοιχειωδών εννοιών.

Ας πούμε.

Διαβάζω πολλούς εδώ μέσα που ορθώς εναντιώνονται και βρίζουν τις πρακτικές του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Από την άλλη, με όποιον τρόπο και εάν διαβάσω τη φορολόγηση 75% σε περιουσία οποιουδήποτε φυσικού προσώπου καταλήγω ότι ουσιαστικά πρόκειται για κατάσχεση.

Ομοια με την κατάσχεση του κομμουνισμού που ωρύονται ότι είναι λάθος.

Με απλά λόγια....

ΟΙ τράπεζες μπορούν να κερδίζουν δις απο τα κέρδη σε κατασχέσεις περιουσιών για δάνεια και να μένουν στο απυρόβλητο, αλλά η περιουσία των φυσικών προσώπων που ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗΡ-ο προλαλήσας μας μίλησε για άερα κοπανιστό λες και τα πνευματικά δικαιώματα του καθενός ανήκουν σε όλους) μπορεί να κατάσχεται και αυτό ονομάζεται δημοκρατία.

Ρε Ρίμας, εδώ επικροτούν τη σοβιετοποίηση (αδόκιμος όρος,αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρα) αυτοί που υποτίθεται πως καταδικάζουν κάθε τι σοβιετικό..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ρίμας, εδώ επικροτούν τη σοβιετοποίηση (αδόκιμος όρος,αλλά αυτός μου ήρθε πρόχειρα) αυτοί που υποτίθεται πως καταδικάζουν κάθε τι σοβιετικό..
Μόλις ανέφερες και το παραμύθι που επικαλέστηκα στο τέλος της προηγούμενης σκέψης μου. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.788
Πόντοι
1.206

Tρία πουλάκια κάθονταν!
Το προοδευτικό φορολογικό σύστημα οφείλει να έχει και ένα όριο προς τα πάνω. Και εν τέλει δηλαδή γιατί μόνο 75%; Εγώ που είμαι πιο "προδευτικός" πρωθυπουργός θα ζητήσω από τους πλούσιους πολίτες μου 90%! Αφού "αέρας" είναι.

Μόνο που επειδή δεν είναι μαλάκες θα ΦΥΓΟΥΝ από την χώρα και μετά δεν θα πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ!!

Του βλάκα του Ολάντ δεν του έφτανε να παίρνει από τον Ντεπαρντιέ το χρόνο, ας πούμε, 10 εκατομμύρια (αν υποθέσουμε πως κερδίζει ετησίως 20 εκατ. με συντελεστή 50%! Το μισά-μισά δεν του ήταν αρκετό! Ήθελε τα 3 στα 4!
Τώρα που δεν θα παίρνει τίποτα θα είναι καλύτερα;
Και πού 'σαι ακόμα πόσοι, φίλοι και γνωστοί του αλλά και άγνωστοι, θα ακολουθήσουν τον Ντεπαρνιέ και θα γίνουν Ρώσοι κι αυτοί!

Μάγκας ο κοντός ο καγκεμπίτης! Και τη φιγούρα του κάνει και λεφτά μαζεύει από το πουθενά (δηλαδή το Ρώσικο διαβατήριο ο Ντεπαρντιέ το "νοικιάζει" 2.600.000 ετησίως!) και όλους τους πλούσιους φροντίζει να μαζέψει στη Ρωσία και να την κάνει Ελβετία ή Μονακό.

Όταν βέβαια ξεπέσουμε τελείως σαν Ε.Ε. (καλά εμείς ως Ελλάδα έχουμε ήδη ξεπέσει!) και οι δυτικοευρωπαίεες πηγαίνουν στην Ρωσία για να εκδίδονται(διότι ο καιρός έχει γυρίσματα!) να θυμώμαστε ποιες μαλακισμένες ιδέες μας οδήγησαν εκεί...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Tρία πουλάκια κάθονταν!
Το προοδευτικό φορολογικό σύστημα οφείλει να έχει και ένα όριο προς τα πάνω. Και εν τέλει δηλαδή γιατί μόνο 75%; Εγώ που είμαι πιο "προδευτικός" πρωθυπουργός θα ζητήσω από τους πλούσιους πολίτες μου 90%! Αφού "αέρας" είναι.

Μόνο που επειδή δεν είναι μαλάκες θα ΦΥΓΟΥΝ από την χώρα και μετά δεν θα πληρώνουν ΤΙΠΟΤΑ!!

Του βλάκα του Ολάντ δεν του έφτανε να παίρνει από τον Ντεπαρντιέ το χρόνο, ας πούμε, 10 εκατομμύρια (αν υποθέσουμε πως κερδίζει ετησίως 20 εκατ. με συντελεστή 50%! Το μισά-μισά δεν του ήταν αρκετό! Ήθελε τα 3 στα 4!
Τώρα που δεν θα παίρνει τίποτα θα είναι καλύτερα;
Και πού 'σαι ακόμα πόσοι, φίλοι και γνωστοί του αλλά και άγνωστοι, θα ακολουθήσουν τον Ντεπαρνιέ και θα γίνουν Ρώσοι κι αυτοί!

Μάγκας ο κοντός ο καγκεμπίτης! Και τη φιγούρα του κάνει και λεφτά μαζεύει από το πουθενά (δηλαδή το Ρώσικο διαβατήριο ο Ντεπαρντιέ το "νοικιάζει" 2.600.000 ετησίως!) και όλους τους πλούσιους φροντίζει να μαζέψει στη Ρωσία και να την κάνει Ελβετία ή Μονακό.

Όταν βέβαια ξεπέσουμε τελείως σαν Ε.Ε. (καλά εμείς ως Ελλάδα έχουμε ήδη ξεπέσει!) και οι δυτικοευρωπαίεες πηγαίνουν στην Ρωσία για να εκδίδονται(διότι ο καιρός έχει γυρίσματα!) να θυμώμαστε ποιες μαλακισμένες ιδέες μας οδήγησαν εκεί...

Ω ναι.

Ετσι ακριβώς

Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό κράτος και τους ταγούς του είναι πρωτοφανές.

ΟΙ τύποιο αυτοί αντίνα μαθουν απ τα λάθη τους διαλύουν τη χώρα περαιτέρω.

Από το 09 έχουν καταθέσεις πινακίδες μισό εκατομμύεριο αυτοκίνητα.

Κάθε χρόνο τα τέλη δεν πιάνουν το στόχο του προυπολογισμόυ. Για να μη μιλήσουμε για τη βλάβη στην αγορά βενζίνης και αυτοκινήτου η ακινητοποίηση οχημάτων.

Απο την άλλη η εξίσωση του φόρου του πετρελαίου θέρμανσης έχει διαλύσει τους βενζινοπώλες και έχει οδηγήσει σε κατάρρευση των εσόδων του κράτους απο την κίνηση του πετρελαίου.

Δε μιλάμε για ανόητους.

Μιλάμε για εγκληματίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom