You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Zeitgeist
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Oscar
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Πάρα πολύ ενδιαφέρον, αλλά ποιος υπογράφει το ντοκιμανέρ αυτό?
Πολλές γενικολογίες και αοριστίες.....
Πολλές γενικολογίες και αοριστίες.....
www.zeitgeistmovie.com/]http://www.zeitgeistmovie.com/[/url]
Εχει επιλογές απο κατω στους υποτιτλους στα ελληνικα και εχει 3 μερη σε καλυτερη ποιοτητα.
Εχει επιλογές απο κατω στους υποτιτλους στα ελληνικα και εχει 3 μερη σε καλυτερη ποιοτητα.
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Γαματο!!!
Ολοι θα πρεπει να το δουν,να ανοίηουν τα μάτια..
Ολοι θα πρεπει να το δουν,να ανοίηουν τα μάτια..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Το ειδα προσφατα και το βρηκα αρκετα ενδιαφερον.
Καποια απ τα θεματα που περιλαμβανει ειναι: Θρησκειες, 11η σεπτεμβριου, συνομωσιες,διαφθορα, ρολος των μμε-χειραγωγηση της κοινης γνωμης στο φοβο και στην ανασφαλεια, ελειψη μορφωσης και αποβλακωση των νεων γενιων κτλ...
Βεβαια αρκετα απ αυτα που υποστηριζει μου ηταν γνωστα κι απ αλλες πηγες (ιντερνετ, βιβλια).
Μου κανει επισης εντυπωση πως δεν την απαγορευσαν να κυκλοφορησει
Παντως ειναι ταινια που αξιζει τον κοπο να την δει κανεις. Σε βαζει σε σκεψεις και ξυπναει ο επαναστατης μεσα σου
Οποιος θελει να την κατεβασει, υπαρχει ολοκληρη η ταινια-ντοκυμαντερ με Ελληνικους υποτιτλους σε τρακερς (γαματο κτλ...) ;)
Καποια απ τα θεματα που περιλαμβανει ειναι: Θρησκειες, 11η σεπτεμβριου, συνομωσιες,διαφθορα, ρολος των μμε-χειραγωγηση της κοινης γνωμης στο φοβο και στην ανασφαλεια, ελειψη μορφωσης και αποβλακωση των νεων γενιων κτλ...
Βεβαια αρκετα απ αυτα που υποστηριζει μου ηταν γνωστα κι απ αλλες πηγες (ιντερνετ, βιβλια).
Παντως ειναι ταινια που αξιζει τον κοπο να την δει κανεις. Σε βαζει σε σκεψεις και ξυπναει ο επαναστατης μεσα σου
Οποιος θελει να την κατεβασει, υπαρχει ολοκληρη η ταινια-ντοκυμαντερ με Ελληνικους υποτιτλους σε τρακερς (γαματο κτλ...) ;)
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Αν σας άρεσουν τέτοιου είδους ντοκυμαντέρ προτείνω επίσης..
The corporation -
λέει κάποιες αλήθειες σχετικά με τον κόσμο των επιχειρήσεων..
και επίσης ταινίες του michael moore .. αν ψάξετε στο internet θα βρείτε κάτι.
The corporation -
λέει κάποιες αλήθειες σχετικά με τον κόσμο των επιχειρήσεων..
και επίσης ταινίες του michael moore .. αν ψάξετε στο internet θα βρείτε κάτι.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι που θα αγοράσουν οι ίδιοι το σκοινί που θα κρεμαστούν αν πρόκειται να βγάλουν κάποιο κέρδος από αυτό ..
δεν ξερω αν εχω χασει κατι αλλα αυτο που εγω παρακολουθω τωρα με τους ελληνικους υποτιτλους ''ξεβρακωνει'' τις θρησκειες ....Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι που θα αγοράσουν οι ίδιοι το σκοινί που θα κρεμαστούν αν πρόκειται να βγάλουν κάποιο κέρδος από αυτό ..
τι κερδος εννοεις να βγαλουν και ποιοι;;;;;;
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
...Γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο άπληστοι που θα αγοράσουν οι ίδιοι το σκοινί που θα κρεμαστούν αν πρόκειται να βγάλουν κάποιο κέρδος από αυτό ..
Το Fahrenheit 9/11 του moore ειναι στο ιδιο μηκος κυματος με το zeitgeist, απλα επικεντρωνετε αποκλειστικα στην 11η σεπτεμβριου και στις σχεσεις των "θαμνων" με την οικογενεια ψεμα (λαντεν)
ευελπιστω οτι θα καταληξει σε αυτο που φωναζουμε πολλοι ανθρωποι και εδω αλλα και εκει ''εξω'' οτι οτιδηποτε λειτουργει ''διαχωριστικα'' για τους ανθρωπους ειναι εναντιον τους και ειναι η πηγη του καθε κακου....οτιδηποτε...
φυλη,σημαια,θρησκεια,κρατος,συνορα,ΟΛΑ......
θα απογοητευτω αν δεν καταληξει εκει....
φυλη,σημαια,θρησκεια,κρατος,συνορα,ΟΛΑ......
θα απογοητευτω αν δεν καταληξει εκει....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
δεν ξερω αν εχω χασει κατι αλλα αυτο που εγω παρακολουθω τωρα με τους ελληνικους υποτιτλους ''ξεβρακωνει'' τις θρησκειες ....
δες την ολη την ταινια και θα καταλαβεις... εισαι στην αρχη ακομα ;)
μολις τελειωσα αυτην που ειναι 39 λεπτα και λεει για τον χριστιανισμο οτι ειναι απατη.....δες την ολη την ταινια και θα καταλαβεις... εισαι στην αρχη ακομα ;)
και γενικα για ολες τις θρησκειες....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
εμενα με ψιλο-κουρασε αυτο το κοματι. Το πιανει επιστημονικα απο την μερια της αστρολογιας και δεν το κατεχω το αθλημα...μολις τελειωσα αυτην που ειναι 39 λεπτα και λεει για τον χριστιανισμο οτι ειναι απατη.....
και γενικα για ολες τις θρησκειες....
παρακατω γινεται πιο ενδιαφερον με πιο επικαιρα και χειροπιαστα αντικειμενα.
α ρε πουστη ροκφελερ μας εχεις καταστρεψει
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
δεν ξερω αν εχω χασει κατι αλλα αυτο που εγω παρακολουθω τωρα με τους ελληνικους υποτιτλους ''ξεβρακωνει'' τις θρησκειες ....
Πέρα από τη θρησκεία αυτή η ταινία και άλλες παρόμοιες τάσσονται γενικότερα κατά του συστήματος.Αυτοί που τις προβάλλουν.. οι κινημ. παραγωγές,τα κανάλια.. είναι το ίδιο το σύστημα.. από αυτό δλδ ζούνε και επιβιώνουν.. Όπως βλέπεις λοιπόν μπροστά στο γρήγορο χρηματικό κέρδος που θα αποκομίσουν δεν διστάζουν να βγάζουν στην κυκλοφορία προιόντα τα οποία στην ουσία λειτουργούν εις βάρος τους..
παντως δεν βλεπω καμμια ιδιαιτερα ακριβη παραγωγη ουτε κατι το συνταρακτικο που να χρηζει της αρωγης του συστηματος....Πέρα από τη θρησκεία αυτή η ταινία και άλλες παρόμοιες τάσσονται γενικότερα κατά του συστήματος.Αυτοί που τις προβάλλουν.. οι κινημ. παραγωγές,τα κανάλια.. είναι το ίδιο το σύστημα.. από αυτό δλδ ζούνε και επιβιώνουν.. Όπως βλέπεις λοιπόν μπροστά στο γρήγορο χρηματικό κέρδος που θα αποκομίσουν δεν διστάζουν να βγάζουν στην κυκλοφορία προιόντα τα οποία στην ουσία λειτουργούν εις βάρος τους..
και η εννοια ''συστημα'' ετσι και αλλοιως απο μονη της δεχεται πολλες ερμηνειες....
μπορει και να εννοουμε διαφορετικα πραγματα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις